ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ..............
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
File eho ena xaderfo poy kopike logo zaladon to deftero mina.Stenohorithika oso ekeinos kai se katalavaino...Apla i zoi den einai panta oso dikaii nomizoume oti hreiazetai.Ki ego eimai fanatikos F-16akias kai logo miopias<0.25,oute kan vathmos kai mono sto ena mati>i ikaron den einai sta metra moy.Filos F-16as omos moy eipe oti afto mporei na itan paihnidi tis moiras gia na glitoso apo kati allo..Des to etsi,emena me voithise...Exalloy,esi afoy anarroseis mporeis na to epidioxeis ma axioseis..Efhomai to kalitero gia sena..
Αny mission,any time,anywhere...

-
Baron-Rojo
Φιλε μου σεβαστη η αποψη σου αλλα να θυμασε κατι πολυ καλα!Block50 έγραψε:File eho ena xaderfo poy kopike logo zaladon to deftero mina.Stenohorithika oso ekeinos kai se katalavaino...Apla i zoi den einai panta oso dikaii nomizoume oti hreiazetai.Ki ego eimai fanatikos F-16akias kai logo miopias<0.25,oute kan vathmos kai mono sto ena mati>i ikaron den einai sta metra moy.Filos F-16as omos moy eipe oti afto mporei na itan paihnidi tis moiras gia na glitoso apo kati allo..Des to etsi,emena me voithise...
Εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λεμε οταν μπουμε μεσα ειναι διαφορετικα τα πραγματα!
Δεν φανταζεσαι πως ειναι να μπενεις να φορας εστω και την εκστρατιας και μετα να αναγκαζεσαι να την βγαλεις!
Ειναι μεγαλο μανικι!Μα μεγαλο!
8)
-
killerwing
anzac-τιμος
6945-******
πιθανον να φοραω και μπλουζακι ehaf!
6945-******
πιθανον να φοραω και μπλουζακι ehaf!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 23 Σεπ 2006, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
-
killerwing
Δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα και αποφασισα να γραψω εδω. Ακριβος σε 10 μερες παρουσιαζομαι Θηβα πυροβολικο και εχω ενδειξη ΥΕΑ. Αξιζει παιδια να ασχολειθω ειναι επιπλεον σε εμενα 8 μηνες, αντι για 9μηνο θα κανω 17μηνο. Εχω ακουσει οτι εκπαιδευση τυπου ΣΣΕ,μισθος,μορια για λιμενικο και πυροσβεστικη....
Αξιζει ομως?
Αξιζει ομως?
ΥΕΑ κάνεις 4 μήνες εκπαίδευση όπου τα πάντα είναι προβλεπόμενα, οπότε ίσως ζοριστείς λίγο. Μετά όμως, θα είσαι σαν δημόσιος υπάλληλος. Είσαι αξιωματικός, πηγαίνεις στη μονάδα το πρωί και το μεσημέρι πας σπίτι σου, εκτός αν έχεις υπηρεσία. Οι υπηρεσίες που κάνεις δεν είναι σκοπιές και τέτοια, αλλά τίποτα αξιωματικός υπηρεσίας και τα σχετικά. Γενικά περνάς καλά και πληρώνεσαι.
Όταν η θητεία ήταν 18μηνη πιστεύω άξιζε να είσαι δόκιμος. Σε έτρεχαν 4 μήνες, αλλά μετά ήσουν κύριος κι έκανες και τουρισμό στην μεθοριακή πόλη που σε έστελναν, αν κι έκανες γύρω στους 4 μήνες περισσότερο. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο. Αν ήσουν φαντάρος όμως δεν έκανες ούτε τουρισμό, ούτε πληρωνόσουν, αλλά έτρεχες πανικόβλητος για 18 μήνες.
Όταν τα είχα φρέσκα στη μνήμη μου, έλεγα σε όσους ήταν να παρουσιαστούν να πάνε οπωσδήποτε δόκιμοι και όσοι πήγαν δεν το μετάνιωσαν καθόλου.
Τώρα όμως που έχουν περάσει πολλά χρόνια και το όλο θέμα είναι μια ανάμνηση παλιά δεν χτυπιέμαι τόσο.
Είναι επίσης μεγάλη η διαφορά στους μήνες σε σύγκριση με παλιά και γενικά ο φαντάρος δεν περνά τόσο άσχημα πλέον.
Τι να πω; Σκέψου αυτά που σου είπα για τους δόκιμους και ρώτα και κάποιον που υπηρέτησε πρόσφατα απλός φαντάρος για να σου πει πως είναι και να αξιολογήσεις την κατάσταση.
Εγώ υπηρέτησα τεθωρακισμένα, οπότε το πως περνάει ο φαντάρος ίσως να το παρουσίασα πολύ μαύρο (χίλιες φορές ειδικές δυνάμεις όπου τρέχεις για κάποιο λόγο
). Ρώτα και κάποιον από πυροβολικό για μια πιο έγκυρη περιγραφή.
Όταν η θητεία ήταν 18μηνη πιστεύω άξιζε να είσαι δόκιμος. Σε έτρεχαν 4 μήνες, αλλά μετά ήσουν κύριος κι έκανες και τουρισμό στην μεθοριακή πόλη που σε έστελναν, αν κι έκανες γύρω στους 4 μήνες περισσότερο. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο. Αν ήσουν φαντάρος όμως δεν έκανες ούτε τουρισμό, ούτε πληρωνόσουν, αλλά έτρεχες πανικόβλητος για 18 μήνες.
Όταν τα είχα φρέσκα στη μνήμη μου, έλεγα σε όσους ήταν να παρουσιαστούν να πάνε οπωσδήποτε δόκιμοι και όσοι πήγαν δεν το μετάνιωσαν καθόλου.
Τώρα όμως που έχουν περάσει πολλά χρόνια και το όλο θέμα είναι μια ανάμνηση παλιά δεν χτυπιέμαι τόσο.
Είναι επίσης μεγάλη η διαφορά στους μήνες σε σύγκριση με παλιά και γενικά ο φαντάρος δεν περνά τόσο άσχημα πλέον.
Τι να πω; Σκέψου αυτά που σου είπα για τους δόκιμους και ρώτα και κάποιον που υπηρέτησε πρόσφατα απλός φαντάρος για να σου πει πως είναι και να αξιολογήσεις την κατάσταση.
Εγώ υπηρέτησα τεθωρακισμένα, οπότε το πως περνάει ο φαντάρος ίσως να το παρουσίασα πολύ μαύρο (χίλιες φορές ειδικές δυνάμεις όπου τρέχεις για κάποιο λόγο
- would_love_to_be_a_pilot
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Οι δόκιμοι έκαναν πέντε μήνες παραπάνω θητεία τουλάχιστον όταν ήμουν φαντάρος εγώ το 2001.
Τώρα δεν γνωρίζω.
Δόκιμοι πάνε όσοι είναι Πανεπιστημίου και σε ελάχιστες περιπτώσεις κατώτερων σχολών.
Βασικά δεν ήθελε βύσμα ενώ μπορούσες να κοπείς πολύ εύκολα συνήθως στα αγωνίσματα.
Ακόμα κι έτσι πήγαινες μετά ΛΥΒ.
Τώρα πρέπει να έχουν και λέϊζερ για όπλα εεε;

Τώρα δεν γνωρίζω.
Δόκιμοι πάνε όσοι είναι Πανεπιστημίου και σε ελάχιστες περιπτώσεις κατώτερων σχολών.
Βασικά δεν ήθελε βύσμα ενώ μπορούσες να κοπείς πολύ εύκολα συνήθως στα αγωνίσματα.
Ακόμα κι έτσι πήγαινες μετά ΛΥΒ.
Τώρα πρέπει να έχουν και λέϊζερ για όπλα εεε;
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
-
killerwing