Φεύγω σύντομα ( Mystic )
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Mystic
Σήμερα παρουσιάζεται ο Νάκος στην Μονάδα του.
Νάκο καλή θητεία ρε......κανόνισε να φέρεις και κόσμο
e-HAF Admin
Re: Mystic
Τιμο στις Σερρες υπηρχε το 562 ως κεντο νεοσυλλεκτων.Σου ειπε αν πηγαινει εκει η αλλου?Anzac έγραψε:Σήμερα παρουσιάζεται ο Νάκος στην Μονάδα του.
-
killerwing
Και εγω ειμαι στα λελε μου 100 μερες και σημερα και 30 μερες αδεια.
PS Νακο αν μπορεις πηγαινε Γεωγραφικη Υπηρεσια Στρατου. Πραγματικη λουφα. ειμαι εκει και καθομαι ολοι μερα.Το μεσημερι σπιτι.Υπηρεσια 4 εξω 3 μεσα. 6 ωρες ειναι η υπηρεσια, σκοπος κεντρικης πυλης.
PS Νακο αν μπορεις πηγαινε Γεωγραφικη Υπηρεσια Στρατου. Πραγματικη λουφα. ειμαι εκει και καθομαι ολοι μερα.Το μεσημερι σπιτι.Υπηρεσια 4 εξω 3 μεσα. 6 ωρες ειναι η υπηρεσια, σκοπος κεντρικης πυλης.
ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΔΕΙ ΜΕΜΝΗΣΘΑΙ
ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΝ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΧΕΙ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΥΣ ΑΡΧΕΙ
ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΙ ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ
ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΝ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΧΕΙ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΥΣ ΑΡΧΕΙ
ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΙ ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙ
Λόγω επαγγέλματος, είμαι συχνά στα Δικαστήρια.killerwing έγραψε:Και εγω ειμαι στα λελε μου 100 μερες και σημερα και 30 μερες αδεια.
Μπορεί να περάσω καμιά φορά, να σε δω
-
killerwing
Βρε καπου εχεις δικιο....ξεχασα να γραψω οτι μιλαω για το 1990.Τοτε πηγαιναμε απο το 564(Νιγρητα)Ταγμα ΕΛΔΥΚ σε αυτο το κεντρο σε νεκρα περιοδο πριν μπει καινουρια σειρα και χτυπαγαμε σκοπιες.Στις Σερρες θυμαμαι 4 στρατοπαιδα, Νιγριτας και Σιδηροκαστρου(ταγματα ΕΛΔΥΚ) και 2 ακομα Το ενα ηταν στην εισοδο της πολης, εκει καναμε ενα μηνα εκπαιδευση ως βαρηοπλιτες.Εκει η καλυτερη σκοπια ηταν η πυλη και γερμανικο(2-4)..Γιατι??....γιατι 15μ απο την πυλη υπηρχε οικος ανοχης
...Και αλλο ενα, το κεντρο εκπαιδευσης που βρισκοταν λιγο πιο μακρια απο την πολη των Σερρων.Εκτος του 564 για τα αλλα 3 δεν θυμαμαι ποια νουμερα στατοπαιδων αντιστοιχουν και αν εχουν αλλαξει τα πραγματα κατα πολυ απο τοτε που ημουν εγω πανω.
-
killerwing