Χρυσό στο.....αντιντόμπινκ

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Άβαταρ μέλους
captencris
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από captencris »

TOLIS 'aviator' DANAS έγραψε:Απο οτι φαινεται δεν ιδρωσε το αυτακι της Φανης Χαλκια που εγινε "ρομπα" σε ολο τον πλανητη.
Βρισκομαι στην Πατμο για διακοπες (στο εξοχικο μου) και χθες το βραδυ τσιγαριζε, επινε και γκομενιαζε μαζι με 5 "ζιγκολολεβεντες", διπλα μου στο beach bar του Αγριολιβαδου, με συμπεριφορα χιλιων Καρδιναλιων λες και ειχε σαρωσει τα χρυσα...!!!
Αυτα να τα βλεπει το κρατος που τους δινει βαθμους Σωματων Ασφαλειας, ενω υπαρχουν παιδια που τους βγαινει η πιστη να περασουν τις πανελληνιες και αν επιλεχθουν τελικα...!!!??
Πέστα χρυσόστομε!!!!!!!!!!
Άντε για ρε!!!!!! :wave:
Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

Παιδιά προσέξτε ...κάνετε λόγο για την προσωπική ζωή της...δεν έχει να κάνει αυτό σε τίποτα με το θέμα του ντόπινγκ ! Δηλ, θέλατε να τα βάψει μαύρα και να κλαίει γονυκλινώς μέρα και νύχτα;;
ScarFace
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ScarFace »

Chris ξερεις οτι σε εκτιμαω απεριοριστα, αλλα εδω επετρεψε μου εισαι λαθος.
Ξερω πολλα για το θεμα, λογω του οτι η συγκεκριμενη "κυρια" εχει χρονια και σπιτι (απο τα δικα σου και τα δικα μου χρηματα) στο νησι.
Μην θετεις το θεμα τοσο επιφανειακα και ρομαντικα.
Φυσικα και δεν ειναι το προβλημα στο αν θα επρεπε να κλαιει πλεον...!!!
"Dio, ha creato l'uomo...
...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"

Bombardieri d'acqua Italiani
Εικόνα
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Η μαριον τζοουνς μετα απο ποσα χρονια μετανιωσε κλαιγοντας για τα ντοπε μεταλλια που πηρε?

Το τι κανεις ο καθενας αφορα αυτον που το κανει. Η κυρια χαλκια βρεθηκε ντοπε. Το τι κανει απο εκει κ περα δικαιωμα της. Οπως και δικαιωμα του κρατους να αφαιρεσει ολα τα προνομια που της εδωσε. Το γιατι οτι κεκτημενο εν μια στιγμη στο ελληνικο κρατος μενει κεκτημενο εφ ορου ζωης ειναι αλλο θεμα που θα επρεπε να το λυσει το ελληνικο - ο Θεος να το κανει- κρατος.

Το αν ο ζακ ρογκ ειχε δικιο για τις ντοπες ναι δικιο ειχε. Και δεν μας ζηλευουν ουτε ψαχνουν καθε λεπτο να μας την πουν να μας φθονησουν η να μας ρεζιλεψουν. Οπως στα καλα μας επιβραβευουν ετσι στα BIP μας τα χωνουν. Τα πραγματα σε παγκοσμιο επιπεδο κινουνται πολυ περα απο τη σφαιρα που οι ιδιοι στην μικρη μας χωρα/οικο ανοχης φανταζομαστε.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Κατ’αρχάς, αμοιβαία η εκτίμηση Τόλη.
Δε νομίζω ότι είμαι ρομαντικός λέγοντας ότι δεν πρέπει να κάνετε επίθεση για την προσωπική ζωή της Φανής Χαλκιάς. Δε θεωρώ ότι είναι άγια (όπως δε θεωρώ και για καμία γυναίκα). Απλά μιλάμε για το θέμα του doping.
Για τη Φανή Χαλκιά διάβασα τα εξής...
Δηλώσεις της:

«Πριν από λίγες ώρες με κάλεσε ο κ. Κούβελος και μου είπε ότι βρέθηκε θετικό δείγμα. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε χιούμορ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί τους τελευταίους μήνες και δύο χρόνια περνάω τους περισσότερους ελέγχους από όλο τον κόσμο. Έδωσα μέχρι και 1η Αυγούστου έλεγχο πριν φύγω. Πάντα με ελέγχουν και τον περίμενα. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχουν αρρωστημένα μυαλά για δολιοφθορά. Θέλω να δώσω όλα τα σκευάσματα στον ΕΟΦ για να τα ελέγξει. Θα πληρώσω εγώ τα έξοδα γι αυτό. Ανήκω στο πειραματικό πρόγραμμα της WADA και είμαι 365 ημέρες -εθελοντικά- στη διάθεση της ΔΟΕ.
Πρόκειται για Ολυμπιακή χρονιά και κάτι τέτοιο δεν το κάνεις ούτε για λάθος. Έχω γίνει άρρωστη να προσέχω το μπουκάλι, πως το ανοίγουν. Μου ήρθε ένα χαρτί για έναν έλεγχο στις 12 Αυγούστου στην WADA, αλλά εγώ πέρασα στις 10 Αυγούστου. Με θλίβει το γεγονός. Δεν μπορώ να υπηρετήσω την χώρα μου. Είναι μεγάλο το πλήγμα. Είμαι πολύ σοκαρισμένη και έκπληκτη. Δεν έχει ανοίξει το δεύτερο δείγμα αλλά έχει μικρή σημασία. Μακάρι οι συναθλητές μου να πάνε καλά. Να τους στηρίξετε όλους. Μου λείπουν. Πραγματικά ο Ελληνικός αθλητισμός σας χρειάζεται. Αφήστε εμένα. Έχουμε καθαρό αθλητισμό και θα το λέω μέχρι να πεθάνω. Αν περνούσαν οι αθλητές τόσους ελέγχους όσους περνάω εγώ δεν ξέρω τι θα γινόταν. Πρέπει να δούμε και άλλες παραμέτρους. Λυπάμαι για την αναστάτωση»

«Δεν πρέπει να πω τις εταιρείες. Να εξεταστούν και μετά θα τα πούμε όλα. Αν σας δείξω τα χαρτιά μου θα δείτε ότι δεν έχω κενό σε κοντρόλ πάνω από 3 ημέρες! Έκανα μέχρι και διπλό έλεγχο. Δεν υπάρχει περιθώριο να κάνω κάτι. Αυτή είναι η αλήθεια γιαυτό έχω σοκαριστεί. Πέρασα κοντρόλ στις 10 Αυγούστου. Ήμουν και πέρσι στο Φουκούι και πέρασα και πέρσι από ελέγχους. Ανά πάσα στιγμή η ΙΑΑΦ και η ΔΟΕ ήταν ενημερωμένη για το που θα με βρούνε. Ο στόχος μου ήταν να μπω τελικό και το έδειχναν οι προπονήσεις. Ξεπέρασα εντελώς τα προβλήματα που είχα. Ήμουν σίγουρη ότι θα μπω τελικό. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω»

Πηγές: http://olympia.gr/2008/08/16/halkia/
http://troktiko.blogspot.com/2008/08/12.html
http://news.pathfinder.gr/sports/498340.html
Σημειώνεται ότι η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης έχει υποβληθεί πέρυσι και φέτος, σε 12 και 16 ελέγχους αντίστοιχα, τους περισσότερους δηλαδή που έχουν γίνει σε οποιοδήποτε αθλητή στον κόσμο.Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ελληνική αποστολή στην Κίνα και πονοκέφαλο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς αν και το δεύτερο δείγμα βρεθεί θετικό, θα είναι το τέταρτο κρούσμα για Έλληνες αθλητές.Η Χαλκιά αποφασίστηκε τελευταία στιγμή απ' τον ΣΕΓΑΣ να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και καθώς υπήρχε το δίλημμα "αυτή ή η Χριστίνα Χατζή". Η Χαλκιά πέρασε ένα αγωνιστικό τεστ παρουσία ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ, οι οποίοι έκριναν πως η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας στα 400 μ. εμπόδια βρισκόταν σε καλή κατάσταση και μπορούσε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Μ3 είναι η ίδια ουσία η οποία δεν επέτρεψε στην εθνική ομάδα της Άρσης Βαρών να συμμετάσχει στους Αγώνες του Πεκίνου και εντοπίσθηκε τόσο στον Τάσο Γκούση, όσο και στον Γιάννη Δρυμωνάκο.Πολλά βέβαια είναι τα ερωτηματικά αυτής της εξέλιξης, καθώς δεν εξηγείται λογικά η Ολυμπιονίκης μας να περνάει τον έναν μετά τον άλλο έλεγχο ντόπινγκ και να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναφέρει μεταξύ των άλλων:«Κατόπιν ενημέρωσης από τη ΔΟΕ βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα μέλους της ολυμπιακής ομάδας, το οποίο για αυτό το λόγο έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και βρίσκεται εκτός ολυμπιακού χωριού».

[Από εδώ ]

Από την άλλη , άλλοι κάνουν λόγο για την αθλήτρια που έσκασε μύτη «από το πουθενά...
Φανή Χαλκιά, η χαμένη τιμή των ελληνικών κυττάρων
Της Μαριλης Mαργωμενου
Οι παλαιοί ρεπόρτερ είθισται να λένε πως «η δημοσιογραφία σε βγάζει παντού, αρκεί να την εγκαταλείψεις νωρίς!». Το χρυσό μετάλλιο της δεσποινίδος Χαλκιά το 2004, το επιβεβαίωσε πλήρως - διότι έχουμε δει δημοσιογράφους να γίνονται υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, ακόμη και ποιητές, αλλά ολυμπιονίκες; Κι όμως -με 1,5 χρόνο προπόνηση, η Φανή Χαλκιά πέρασε τα εμπόδια των 400 μέτρων σε 52.82 κι όταν έφθασε στο νήμα είχε αφήσει 3 μέτρα πίσω της τη Ρουμάνα Ιονέλα Τερλία, που προσπαθούσε να καταλάβει τι της συνέβη.
«Αυτή η Ελληνίδα ήρθε απ’ το πουθενά», μουρμούριζε η Αμερικανίδα αντίπαλός της, η Μπρέντα Τέιλορ. Η μουρμούρα την επομένη έγινε τίτλος στους «Τάιμς», τον «Γκάρντιαν», την «Εκίπ»… «Ο κομήτης Χαλκιά», το «σύστημα Παναγιωτόπουλου» που είναι ίδιο με το «σύστημα Τζέκου» και άλλα δηλητηριώδη κόσμησαν τα ξένα πρωτοσέλιδα. Πλην, η Φανή Χαλκιά είχε τη δική της εξήγηση για το «θαύμα» (διότι, στιβικώς, θαύμα θεωρείται το να κατεβάσεις σε 1 χρόνο το ρεκόρ σου 4 δευτερόλεπτα): «Οι Ελληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι», δήλωσε σ’ εκείνο το συλλεκτικό κρεσέντο εθνικοφροσύνης. «Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Εμείς είμαστε για την κορυφή. Το έχουμε στα κύτταρά μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο». Οσο για το πώς 4 χρόνια μετά, τα ευλογημένα ελληνικά κύτταρα ανιχνεύθηκαν εμποτισμένα σε μεθυλτριενολόνη… καλύτερα να πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή.
Η νεαρή Φανή, όταν ήρθε απ’ τη Λάρισα στην Αθήνα το 1999 ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση -όπως η ίδια έχει πει, «με φιλοξενούσε και με τάιζε ο Δ. Πιέτρης», δηλαδή ο νεαρός τότε εμποδιστής και νυν ηθοποιός - μοντέλο, που εφέτος θα παίζει στο σίριαλ «Γ4» του Λάκη Λαζόπουλου (διότι φαίνεται πως όλη η ομάδα του κ. Παναγιωτόπουλου έχει τηλεοπτικές ανησυχίες…). Είναι άξιο παρατήρησης πώς οι πλέον αμφισβητούμενες πράξεις στη ζωή του ανθρώπου εξωραΐζονται μ’ ένα χρυσό μετάλλιο: το γεγονός ότι η Φανή Χαλκιά ως ρεπόρτερ της εκπομπής του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μπήκε με την κρυφή κάμερα αγκαλιά στον θάλαμο που νοσηλευόταν ο Κώστας Πάσσαρης και συστήθηκε στις νοσοκόμες ως συγγενής του για να τραβήξει παρανόμως πλάνα, εκ των υστέρων χαιρετίστηκε ως «δείγμα ελληνικού τσαγανού» απ’ τον ελληνικό Τύπο, κι όχι ως χυδαία δημοσιογραφική προσέγγιση. Σε κάθε περίπτωση, 1,5 χρόνο πριν από τo 2004, κι ενώ η νεαρά δούλευε μπαργούμαν τα βράδια και «κρυφή κάμερα» τα πρωινά, αποφάσισε να επιστρέψει στον στίβο. Οχι, δε φαίνεται μόνο σε σας παράλογο αυτό. «Πες ρε Φανή τίποτα σοβαρό! Ασε την πλάκα!», είπαν οι φίλοι της όταν τους το ανακοίνωσε!
Ο μόνος που δε γέλασε ήταν ο κ. Γ. Παναγιωτόπουλος. Μιλάμε βεβαίως για τον άνθρωπο που διετέλεσε επί μακρόν αθλητής του Χ. Τζέκου και συναθλητής του Κ. Κεντέρη. Επίσης, είναι ο ίδιος άνθρωπος που μέχρι και σήμερα τυγχάνει προπονητής του έτερου ντοπαρισμένου «400άρη» Δ. Ρέγα και μέχρι πρότινος προπονούσε και τον τρίτο σπρίντερ - φίλο της m3, τον Τάσο Γκούση. Πώς προσέτρεξε σ’ αυτόν η νεαρή Φανή; Η ίδια λέει πως το 2002 πήγε και χτύπησε την πόρτα του και του είπε «θέλω εσένα για προπονητή Γιώργο!». Ολως περιέργως, παρότι εκείνη ήταν αθλητικώς ανύπαρκτη, ο Γ. Παναγιωτόπουλος, που είχε ήδη μια ομάδα από σπρίντερ που «πετούσαν», την καλωσόρισε χαρίης. Αλλο αν ο μαραθωνοδρόμος Ν. Αργυρόπουλος θυμάται την ιστορία κάπως διαφορετικά: εκείνος λέει πως η Φανή Χαλκιά αρχικά μπήκε στην ομάδα των αθλητών που προπονούσε ο Χρ. Τζέκος, και απ’ αυτόν την «κληρονόμησε» ο Γ. Παναγιωτόπουλος…
Οποια και να είναι η αλήθεια, το γεγονός παραμένει: απ’ το 2004 και μετά, η νεαρά πέρασε μια ονειρεμένη τετραετία. Ακόμη και ο κ. Μίνως Κυριακού, που τώρα της απαγγέλλει επικήδειους (βλ. «δε μιλάω για νεκρούς ανθρώπους!»), φωτογραφιζόταν μαζί της χαμογελαστός στα «Τσικλητήρεια». Και καθότι η δεσποινίς Χαλκιά δεν πήγαινε παρά σε ελάχιστους αγώνες, είχε ελεύθερο χρόνο για να ζωγραφίζει θαλασσογραφίες με λαδομπογιά και να γράφει ποιήματα - οι τυχεροί φίλοι της ακόμη και τώρα όταν την επισκέπτονται ζουν τη χαρά της απαγγελίας συνδυασμένη με την απόλαυση της θέας ζωγραφιστών υδάτων στους τοίχους της οικίας της… Οι λοιποί κοινοί θνητοί, πάλι, τη βλέπαμε μόνο στην τηλεόραση να κάνει διαφημίσεις για κουφώματα, ενίοτε και να ρίχνει γυροβολιές στα μπουζούκια μετά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Κάπου στο ενδιάμεσο όλων αυτών, κατέστη και πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών, και εκπρόσωπος της Ουνέσκο (!), και βεβαίως αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Κι έτσι, μπορεί εσχάτως το «εκπληκτική η Χαλκιά!» του 2004 να έχασε την τελευταία του συλλαβή, και να καταλήξαμε στο «έκπληκτη η Χαλκιά!» το 2008, αλλά η μεγάλή εικόνα δεν αλλάζει και πολύ: η υποσμηναγός Φανή συνεχίζει στο μπράτσο να έχει τα σιρίτια, στο σπίτι τα μετάλλια και στην τράπεζα ένα λογαριασμό με πιο πολλά μηδενικά κι απ’ τους όψιμους επικριτές της. Σε κάποιο ντουλαπάκι θα πρέπει να της έχει ξεμείνει και η κρυφή κάμερα – οπότε τώρα που θα έχει ακόμη περισσότερο χρόνο, μπορεί και να «καδράδει» τη σατανική Σου Λι με τα μπουκαλάκια m3, ώστε ν’ αποκαταστήσει και τη χαμένη τιμή του «ελληνικού κυττάρου»
Πηγή: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 008_282149

Εγώ βασικά τάσομαι υπέρ όλων των αθλητών της Εθνικής μας αποστολής γιατί σίγουρα δεν φταίνε σε καμιά περίπτωση για το αν τα σκευάσματα που παίρνουνε είναι παράνομα. Αν υπάρχει μια πυραμίδα στο σκηνικό του doping, οι αθλητές μας είναι στη βάση της.

Kαι όσο για δηλώσεις τύπου (Μίνος Κυριακού) :
Oργή από Κυριακού

Σε δηλώσεις του στα ΑΠΕ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μίνως Κυριακού τόνισε μεταξύ άλλων: "Δεν είναι όλοι οι αθλητές ντοπέ. Δεν είναι όλος ο αθλητισμός βρώμικος. Υπάρχει η κατηγορία εκείνων που διαβρώνουν τον αθλητισμό και αυτούς κυνηγάμε μέχρι τέλους. Η ΕΟΕ τετραπλασίασε τους ελέγχους και τις δαπάνες για το ντόπινγκ κοντρόλ. Από το 2004 έως σήμερα, από ίδιους πόρους, έχουμε δαπανήσει ποσό πάνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ για ελέγχους ντόπινγκ. Για πρώτη φορά όλοι οι αθλητές πέρασαν τέσσερις ελέγχους πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ποιά είναι η φιλοσοφία μας; Θέλουμε καθαρό αθλητισμό, δεν θέλουμε βρώμικα μετάλλια. Αν δεν μπορούμε να έχουμε καθαρά μετάλλια, τότε θα κάνουμε μαζικό αθλητισμό. Ποτέ όμως βρώμικο πρωταθλητισμό. Η ΕΟΕ, θα συνεχίσει τους ελέγχους με ακόμη πιο εντατικότερο ρυθμό μέχρι να εξαλειφθεί, κατά το δυνατόν φυσικά, το φαινόμενο με αυτούς που χρησιμοποιούν ουσίες εξαπατώντας τους συναθλητές τους και το Ολυμπιακό κίνημα. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Κάθε αθλητής που ανιχνεύεται θετικός δεν είναι ήττα είναι μία νίκη απέναντι στο σύστημα αυτό και μια σοβαρή ενίσχυση της προσπάθειας των καθαρών. Θα ζητήσω από την Πολιτεία εκ νέου, να γίνει ακόμη πιο αυστηρός ο νόμος περί ντόπινγκ. Οι παραβάτες πρέπει να διώκονται αυστηρά. Η Κοινωνία πρέπει να ξεκαθαρίσει τη στάση της σε όσους χαλκεύουν το μέλλον της νεολαίας μας."
Αναφερόμενος στη Φανή Χαλκιά δήλωσε: "Η κυρία αυτή έφυγε και από το χωριό και από την πρωτεύουσα της Κίνας και είναι καθ οδόν προς την Ελλάδα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Κοιτάξτε. Σήμερα αγωνίζεται στον τελικό η Δεβετζή. Η κοπέλα έχει υποβληθεί σε αρκετούς ελέγχους και όπως πληροφορήθηκα είναι καθαρή. Της εύχομαι το χρυσό ή οποιοδήποτε μετάλλιο γιατί ο αγώνας είναι για όλα τα μετάλλια και όλες τις θέσεις. Πιστεύω σε αυτήν τη κοπέλα πολύ, όπως και στον Ιακωβάκη. Αλλά βεβαίως το ηθικό είναι πεσμένο. Δηλαδή οι καθαροί ντρέπονται αυτή τη στιγμή. Η ντροπή δεν ανήκει στον αθλητή. Ο αθλητής εκπροσωπεί τη χώρα του, εκπροσωπεί την Ελλάδα. Το ντόπινγκ λερώνει το όνομα της χώρας μας και αυτό το πράγμα δεν πρέπει να μένει ατιμώρητο. Μέχρι σήμερα δυστυχώς έχει μείνει ατιμώρητο. Το να φας δύο χρόνια αποκλεισμό είναι αστείο. Αν με ρωτήσετε εμένα τι θα έπρεπε να γινότανε, σας απαντώ αποκλεισμό δια βίου. Ηδη η ΔΟΕ έχει αποφασίσει πως αν τιμωρηθείς με ποινή έξι μηνών δεν πας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες που φέρνουν τα λεφτά. Τα λεφτά τα φέρνουν τα μίτινγκ, τα παγκόσμια πρωταθλήματα κλπ. Εγώ είμαι υπέρ των αυστηρότατων κυρώσεων, γιατί στο τέλος τέλος, τα άλλα παιδιά που είναι καθαρά δεν φταίνε. Δεν είναι καλό παράδειγμα το ότι σε κάνω αξιωματικό και να τρέχουν όλοι να γίνουν αξιωματικοί παίρνοντας τη ντόπα. Δεν λέω ότι όλοι οι Ολυμπιονίκες μας ήταν βρώμικοι. Κάθε άλλο, αλλά σήμερα αυτό το πράγμα έχει εξελιχθεί σε πληγή"
.
“o αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω» ...άσε μην αρχίσω έρευνα για τον Πρόεδρο τηε ΕΟΕ γιατί θα βρωμίσω από τη σκατίλα και τη κακοσμία...και δε θα τελειώσω ούτε σε έναν μήνα...
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Jester έγραψε:Οπως στα καλα μας επιβραβευουν ετσι στα BIP μας τα χωνουν. Τα πραγματα σε παγκοσμιο επιπεδο κινουνται πολυ περα απο τη σφαιρα που οι ιδιοι στην μικρη μας χωρα/οικο ανοχης φανταζομαστε.
Μην είσαι απόλυτος...το ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο κύκλωμα ΔΟΕ - ΕΟΕ μην το αφήνεις ανέπαφο!
Ή τελοςπάντων ότι υπάρχει μια διεφθαρμένη ΔΟΕ στην οποία κατεβάζει τα βρακιά της η ΕΟΕ για ...αν μη τι άλλο οικονομικούς λόγους. Οι Ολυπιακοί αγώνες , μόνο Ολυμπιακοί ,θα 'λεγα, ότι δεν είναι πλέον - εξυπηρετούν ένα σωρό άλλα συμφέροντα.
"Αν ασκήσανε ποινικές διώξεις στη Χαλκιά για ντόπα, τον Φελπς θα πρεπε να τον κρεμάσουν ανάποδα" , είναι η άποψή μου.
...η έρευνα συνεχίζεται...θα επανέλθω δριμύτρελος... :wink:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Ποιός να αγγίξει τον Φέλπς ρε σείς ;;;;;

Εγώ πάντος δεν καταλαβαίνω , πώς αυτός ο άνθρωπος δελφίνι, με τις απαράδεκτες διατροφικές του συνήθειες, καταφέρνει και έχει επιδόσεις σε αγωνίσματα ή έστω στην κολύμβηση που είναι και το φόρτε του

έχετε ακούσει τι τρώει και κάθε πότε το τρώει ;

βασικά ούτε οι αθλητές σούμο δεν τρώνε τόσα :idea:
e-HAF Admin
Dragon

Δημοσίευση από Dragon »

Ρε παιδια ποτε τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται.
Δεν ειναι δυνατον να περναει το ελεγχο στις 5/8 να ειναι καθαρη
παντα με βαση την WADA και στις 12 να βρισκουν την ουσια.
Δεν στεκει.
Απο την αλλη να μας πει ο Προεδρος της ΕΟΕ γιατι τοση επιθεση και καουρα με την Χαλκια και δικαστηρια και δηλωσεις.
Αν επιαναν την Χατζη που την προριζε για το Πεκινο αλλα τελικα εστειλαν την Χαλκια να τρεξει στην Ολυμπιαδα θα ηταν τοσο ομιλητικος?

Οσο για την Τζουνς επεσε σε πολεμο των 2 μεγαλυτερων εταιριων ντοπας οποτε η θα την καρφωναν αυτες η θα εβγαινε η ιδια κλαιουσα και μετανιωμενη και θα τα ελεγε μονη της οπως και τελικα εκανε.Τριχες.
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

xrhstaras έγραψε: Από την άλλη , άλλοι κάνουν λόγο για την αθλήτρια που έσκασε μύτη «από το πουθενά...
Φανή Χαλκιά, η χαμένη τιμή των ελληνικών κυττάρων
Της Μαριλης Mαργωμενου
Οι παλαιοί ρεπόρτερ είθισται να λένε πως «η δημοσιογραφία σε βγάζει παντού, αρκεί να την εγκαταλείψεις νωρίς!». Το χρυσό μετάλλιο της δεσποινίδος Χαλκιά το 2004, το επιβεβαίωσε πλήρως - διότι έχουμε δει δημοσιογράφους να γίνονται υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, ακόμη και ποιητές, αλλά ολυμπιονίκες; Κι όμως -με 1,5 χρόνο προπόνηση, η Φανή Χαλκιά πέρασε τα εμπόδια των 400 μέτρων σε 52.82 κι όταν έφθασε στο νήμα είχε αφήσει 3 μέτρα πίσω της τη Ρουμάνα Ιονέλα Τερλία, που προσπαθούσε να καταλάβει τι της συνέβη.
«Αυτή η Ελληνίδα ήρθε απ’ το πουθενά», μουρμούριζε η Αμερικανίδα αντίπαλός της, η Μπρέντα Τέιλορ.

6 μήνες είναι αρκετοί για να μετατρέψεις ενα "κοινό θνητό" όπως αστειεύονται κάποιοι σε πρωταθλητή. Βαριέμαι να γράψω παραπάνω.. 8)
Εικόνα
Dragon

Δημοσίευση από Dragon »

raptor έγραψε: 6 μήνες είναι αρκετοί για να μετατρέψεις ενα "κοινό θνητό" όπως αστειεύονται κάποιοι σε πρωταθλητή. Βαριέμαι να γράψω παραπάνω.. 8)
Τα τσιρακια τωρα θυμηθηκαν οτι εκανε 1,5 χρονο προπονηση?Οταν πηρε το χρυσο γιατι εκαναν τουμπεκι?Τοτε ηταν καλη?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Ε μάλλον το όμορφο πειραματόζωο έδωσε αυτό που ήθελαν να δώσει για τα πειράματα τους και μετά δεν τους ήταν πλέον χρήσιμη.....αναλώσιμη όπως λένε και σε μερικές ταινίες
e-HAF Admin
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Ολα είναι θέμα συμφωνιών...τώρα γίνεται πόλεμος ΣΕΓΑΣ -ΕΟΕ(Κυριακού δηλαδή) δηλαδή Ολυμπιακού - Πανελληνίου.

Ας μας πει ο κύριος Κυριακού αν έλεγε τα ίδια λόγια για την Χαλκιά αν ήταν αθλήτρια του Πανελληνίου...

Ξεχνάει βέβαια, ο Κυριακού, ότι ναι μεν πιάστηκαν Έλληνες αθλητές ντοπέ, αλλά μετά από χρόνια αυτό που θα έχει μείνει στην ΔΟΕ είναι ό επί Κυριακού οι Έλληνες ήταν ντοπέ...!!!

Βέβαια και ΩΣ Ελληνάρες πήγαμε να κοροϊδέψουμε την ΔΟΕ... και καλά να πάθουμε...

Ολα είναι θέμα συμφωνιών...

Οσο για τον Φελπες, μην εκπλαγείτε μετά από μερικά χρόνια του πάρουν πίσω τα μετάλλια καθώς τα δείγματα των ούρων που συλλέγουν από τους 3 πρώτους τα κρατάνε για 20 χρόνια για να τα ελέγχουν περιοδικά όταν ανακαλύπτονται νέες ουσίες…

Αν πραγματικά ήθελε η ΔΟΕ να καταπολεμήσει το ντοπινγκ θα έλεγε: οι 6 πρώτοι νικητές ΠΑΝΤΑ θα περνάνε από αντιντοποινγκ και αν βρεθεί κάποιος δια βίου αποκλεισμό…και μετά θα τα λέγαμε…
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Καλά τα λές αλλά είπαμε....ο ΔΟΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ σε Αμερικάνους Αθλητές.

Και αν ήταν εντάξει οι Αμερικάνοι και καθαροί, θα έδιναν τον εαυτό τους στην διάθεση οποιασδήποτε Ολυμπιακής Ελεγκτικής Επιτροπής υπο οποιαδήποτε υποψία.

ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ;

Εγώ λεω Πειραματόζωο και ο Φέλπς.....αλλά ο Τζαμαϊκανός είναι ντοπέ και οι Αμερικάνοι καθαροί
e-HAF Admin
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Οι Αμερικάνοι την "βρίσκουν" από την δικαιοσήνη τους...
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
tageas
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tageas »

Υπάρχουν αθλητές που πήρανε μια από τις 3 πρώτες νίκες στους Ολυμπιακούς και δεν ήταν ντοπέ.
Απάντηση