Aς ειναι ετσι μεσα στο simulator παιδια και δε θελω τιποτα αλλο.
Μου αρεσουν ολα παρα πολυ.
Γενικα οτι εχω δει απο αυτο το simulator με εχουν αφησει αφωνο...
gia na paizei TETOIO render se paixnidi, me auta ta reflections, kai bump mapings xreiazetai quad SLI 10800 GTX 2Gb ram kai pali den nomizw .... Auta einai statika renders sto Max, kai ka8e tetoio demo bitmap pairnei kamposh wra na ginei ....
to Talon auto pantws se olo to mhkos enwshs atraktou kai aeragwgwn einai o,ti na'nai, stou karagiozh to gamo, poly pi8anon kai sta akrofysia (de fainontai kala). Auta san prwth optikh entypwsh (auth metraei etsi ki alliws)
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα
Το model ειναι με λιγοτερα πολυγωνα απ οτι νομιζεται.Εχει γινει επεξεργασια normal mapping και το αποτελεσμα ειναι το skin με τη λεπτομερεια που βλεπεται.Σε ολα τα games το ιδιο γινεται πια.
Χμμμμμ......ρε παιδια..........................εγω τωρα γιατι εχω την αισθηση...........οτι αυτοι ειδαν το βιντεο του EMF και μας αντεγραψαν!!!!!!!!!!!!.......???????
Eμενα μου φαινεται σαν 3D animation / video editing, οχι in-game footage. Kαι σαν τετοιο ακομη, δε με εντυπωσιαζει καθολου.
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα
Δεν μ'αρεσε αυτο που ειδα...μα καθολου ομως..τι μοντελα ειναι αυτα???Που ειναι τα high polys???. Kαι τι κουφο ειναι αυτο με τις καλυπτρες?Ζωγραφισμενες?????..Ετσι εχω ζωγραφισει εγω(βαψει μαυρο) τα "τζαμια" του seahawk που εθναι low polys και δεν χρειαζετε να φενετε τπτ μεσα.............κανας beta tester να μας διαφωτισει