Παιδια επειδη τυχαινει να καιγεται και η περιοχη της ιδιαιτερης πατριδας μου.....θελω να πω τα εξης :
1).οι Αλβανοι δεν προσφεραν βοηθεια. Ζητουσαν βοηθεια !...και αρνηθηκαμε (φιλε starserif)
2).η Ιονια οδος ,οπως αντιστοιχα και η Εγνατια,ειναι ενας αυτοκινητοδρομος ο οποιος,μετα την Εγνατια,ειχει σκοπο να κατασκευαστει,και ειναι ενα σχεδιο που ΔΕΝ προεκυψε τωρα.Απο που θα περασει ο δρομος ειναι ηδη σχεδιασμενο,και οπου να'ναι ξεκινουν και οι απαλωτριωσεις.Και ρωτω!Ενα χωραφι,ειτε καμμενο ,ειτε οχι,δεν προκειται να απαλωτριωθει και ο ιδιοκτητης του να αποζημιωθει??Και απαντω...Σαφως ναι.Αρα πιο το κερδος να καψουν και καλα...αυτη τη διαδρομη?Ισα ισα....κοστος,σε καυσιμα,κυρος,φυσικο πλουτο,και αποζημιωσεις(οσες αντεχει η Ελληνικη οικονομια) στους πυροπαθεις...
3).Η απλη λογικη λεει,πως οι φωτιες αυτες,ΔΕΝ ειναι,απο σκουπιδια κ τσιγαρα,ΔΕΝ ειναι απο οικοπεδοφαγους (..που,στα λαγκαδια?),ΔΕΝ ειναι εμπρηστες,ασχετοι μεταξυ τους(εκτος αν προκειται για διαβολικοτατη συμπτωση και ολοι οι πυρομανεις της Ελλαδας,σκεφτηκαν να βαλουν φωτιες με διαφορα,μισης και μιας ωρας......
4).Σχετικα με το "αρμα",της χωρας περα απο τον Ατλαντικο,οπως αναφερθηκε πιο πανω,αν και δεν το θεωρω απιθανο,μου φαινεται ομως..αρκετα τραβηγμενο.
5).Μηπως ειναι οι αγαπημενοι μας γειτονες?Προσωπικα το θεωρω και αυτο υπερβολη...
6).Εμενα μου μοιαζει πιο πολυ αυτη η καταστροφη,με.. εμφυλιο πολεμο.
Θεωρω πως ο "εχθρος" ανηκει...στην ιδια χωρα.Την Ελλαδα.Και μαλιστα,ισως ουτε αυτοι που το ξεκινησαν,να φανταστηκαν οτι θα φθασουμε σε τοσο μεγαλη καταστροφη.Ποιος εχει,ή νομιζει οτι εχει,συμφερον απο ολο αυτο?Ο νοων νοητω...
Προσωπικες μου αποψεις.....out
...Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο,κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.