Ένταξη: 02 Αύγ 2006 Τελευταία Επίσκεψη: 03 Ιάν 2021 Δημοσιεύσεις: 903 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδες Μελών: Κανένας
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Απρ, 2010 4:11 pm Θέμα δημοσίευσης:
Να μην ξεχασω να αναφερω την πολυτιμη βοηθεια του Cannon (με υλικο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και αλλη βοηθεια) και Sugarmate (με πληροφοριες controller). Το project αυτο παει με πολυ αργο ρυθμο λογο ελειψης χρονου. Υπαρχει ετοιμο και το ICP σε λιγες μερες θα αναρτηθει. Αυτην την στιγμη ετοιμαζεται το landing gear handle. Keep in toutch. _________________
ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rambo στις Κυρ 11 Απρ, 2010 5:44 pm, 1 φορά
Ένταξη: 02 Αύγ 2006 Τελευταία Επίσκεψη: 03 Ιάν 2021 Δημοσιεύσεις: 903 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδες Μελών: Κανένας
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Απρ, 2010 8:26 pm Θέμα δημοσίευσης:
mellontikos ikaros έγραψε:
Φίλε πολύ ωραίος...!!! ΕΎΓΕ...!!!
Ξεχασα οτι έχεις βοηθησει και εσυ με το γραφική αναπαράσταση των πληκτρών του ICP. Που θα αναρτηθει σε λιγες ημερες. Τα εχω τυπωσει με laser σε διαφάνεια. _________________
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Ιούλ 2018 Δημοσιεύσεις: 2039 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδες Μελών: Κανένας
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ, 2010 12:20 am Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο βρε Σάββα! Μου θυμίζεις πάρα πολύ τη δικιά μου τεχνοτροπία! Ειδικά το DCS switch, ακριβώς έτσι το έκανα - και με διάτρητη πλακέτα κι εγώ, χαχαχα!
Συνέχισε έτσι!
(τώρα που ανοίγει κι ο καιρός και μεγαλώνει η μέρα, έπιασα να τελειώσω κι εγώ τις τελευταίες ψιλοδουλειές με το cockpit - και ομολογώ ότι άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες να φτιάξω ένα ακόμα, πιο καλό και μελετημένο τώρα που πήρα το κολάι. Φταίτε κι εσείς βέβαια που φτιάχνετε το δικό σας κόκπιτ, που με μπριζώνετε συνέχεια, χαχαχα!) _________________ My Home Cockpit Thread
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3Επόμενη
Σελίδα 1 από 3
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης