Ένταξη: 02 Αύγ 2006 Τελευταία Επίσκεψη: 26 Φεβ 2021 Δημοσιεύσεις: 903 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδες Μελών: Κανένας
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ, 2012 1:11 pm Θέμα δημοσίευσης:
sparta έγραψε:
Rambo έγραψε:
η Αριστερη κονσολα ειναι εκτυπωμενη σε χαρτι?
Ναι φωτογραφικό και από πάνω διαφάνεια για να μην φθείρεται
Ναι ετσι το εχω κανει και εγω και απο πανω εριξα διαφανες βερνικι. Μπορεις να βαλεις και plexιglass οπου μπορεις να το φωτιζεις το βραδυ με ενα μονο led, αλλα ειναι δυσκολο να κανεις τις τρυπες, θελει προσοχη. _________________
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Δεκ, 2012 8:21 am Θέμα δημοσίευσης:
Πλάκα πλάκα για εμένα από τις πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές υλοποιήσεις cockpit. Είναι όλοι οι διακόπτες εκεί (άσχετα αν δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα).
Μπορεί να το φτιάξει ο καθένας και ο χώρος είναι ο ίδιος που ήδη καταλαμβάνεις... γλυτώνεις και την παντόφλα αν έχεις τα καλώδια από πίσω μαζεμένα... (λέμε τώρα...) _________________ Arty out...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης