Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nik chris

Ένταξη: 15 Νοέ 2008 Τελευταία Επίσκεψη: 20 Σεπ 2011 Δημοσιεύσεις: 87
Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ, 2009 6:24 pm Θέμα δημοσίευσης: Απόκτηση διπλώματος για ανεμοπλάνο |
|
|
Επειδή τελευταία ψήνομαι πολύ, μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος για να ψαχθούμε μαζί.
Απ' ότι γνωρίζω μόνο στην Δεκέλεια και στην Έδεσσσα υπάρχουν οι υποδομές.
Άντε μήπως μαζευτούμε κάμποσοι και ξεκινήσει το σχολείο. _________________
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Doperman

Ένταξη: 22 Ιάν 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 06 Ιούν 2020 Δημοσιεύσεις: 650
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ, 2009 7:32 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχει σχετικό ποστ του Scarface που έχει όλα τα σχετικά λινκ _________________
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Cipher
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Νοέ 2017 Δημοσιεύσεις: 1771 Τόπος: Αθήνα Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ, 2009 8:43 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επίσης ψήνομαι.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Nikolas_A

Ένταξη: 27 Φεβ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 01 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 1113
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ, 2009 9:28 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν κοιτάτε και το παραπέντε; Πολύ πιο πρακτικό, μπορείς να απογειωθείς σχεδόν από παντού, να το μεταφέρεις εύκολα και κυρίως να έχεις δικό σου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Gabri

Ένταξη: 10 Δεκ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 20 Σεπ 2019 Δημοσιεύσεις: 293
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ, 2009 9:33 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως στη Δεκέλεια που είχα ρωτίσει με 50euros έχει πτήση εθισμού με ανεμόπτερο _________________
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Διεγραμμένο Μέλος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ, 2009 9:45 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gabri έγραψε: | Πάντως στη Δεκέλεια που είχα ρωτίσει με 50euros έχει πτήση εθισμού με ανεμόπτερο |
PPL το δίπλωμα και εγώ μέσα είμαι Πτητικά και Ground school κάπου στα 8-10000EU εάν δεν κάνω λάθος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Anzac

Ένταξη: 27 Μάρ 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 06 Οκτ 2020 Δημοσιεύσεις: 36837
Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ, 2009 10:57 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετά τα Διακοπο-δάνεια, θα αρχίσουμε να παίρνουμε και Ανεμοπτερο-δάνεια ή Πιλοτο-δάνεια  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
nik chris

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ, 2009 6:46 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σχετικα με το κοστος απ' οτι εχω μαθει ειναι γυρω στα 4000 εβρα (μαζι με πτητικα, σχολεια κτλ). Στην Εδεσσα οι τιμες ειναι πιο χαμηλες γιατι εκει χρησιμοποιουν βιντζι για την απογειωση με αποτελεσμα η πτηση να ειναι 20 ευρω (τουλαχιστον μεχρι προτινος συμφωνα με τις πληροφοριες μου) ενω στην Δεκελεια ειναι 70 ευρω.
Οσον αφορα το παραπεντε, δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, σιγουρα για οσους αγαπουν γενικα τις πτησεις ειναι μια καλη διεξοδο, αλλα δεν ειναι ιδια η αισθηση (να σημειωθει οτι στο στρατο ημουν υπευθυνος για τα αλεξιπτωτα ελευθερας στον Ασπροπυργο, περασα σχολειο και απολυθηκα με 20 περιπου πτωσεις ελευθερας οποτε γνωριζω απο πρωτο χερι τις διαφορες). _________________
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Nikolas_A

Ένταξη: 27 Φεβ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 01 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 1113
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ, 2009 8:01 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nik chris έγραψε: | Οσον αφορα το παραπεντε, δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, σιγουρα για οσους αγαπουν γενικα τις πτησεις ειναι μια καλη διεξοδο, αλλα δεν ειναι ιδια η αισθηση (να σημειωθει οτι στο στρατο ημουν υπευθυνος για τα αλεξιπτωτα ελευθερας στον Ασπροπυργο, περασα σχολειο και απολυθηκα με 20 περιπου πτωσεις ελευθερας οποτε γνωριζω απο πρωτο χερι τις διαφορες). |
Δεν είναι το ίδιο βέβαια, αλλά σίγουρα είναι πιο κοντά στο ανεμόπτερο απ' ότι στο skydiving. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, το ένα είναι πτώση και το άλλο πτήση. Μπορείς με το ελευθέρας να κάνεις πτήση μήκους 200km και διάρκειας 6 ωρών; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
nik chris

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ, 2009 8:26 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σιγουρα ειναι ανομοια πραγματα και σιγουρα και το παραπεντε εχει την δικη του απολαυση. Το ανεμοπτερο παρ΄ολα αυτα ειναι πιο κοντα στο αεροπλανο και σε αντιθεση με τα ελαφρα αεροπλανα με τα οποια εισαι πολυ περιοσμανος στο θεμα ελιγμων με το ανεμοπτερο (αναλογα και με την εμπειρεια σου μαλιστα) μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.
Οσον αφορα στις πτωσεις η μεγαλυτερη αποσταση που εχω διανυσει ειναι απο την λιμνη υλικη μεχρι την ΖΡ θηβας (40 λεπτα περιπου) σε ασκηση με Αμερικανους. (Χρησιμοποιουσαμε αλεξιπτωτα MC4 για οσους γνωριζουν με λογο ολισθησης 1 / 3) _________________
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
LantirN

Ένταξη: 11 Ιούν 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 12 Απρ 2019 Δημοσιεύσεις: 2734 Τόπος: 4.7D in SUD 260R Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ, 2009 3:56 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nik chris έγραψε: | (Χρησιμοποιουσαμε αλεξιπτωτα MC4 για οσους γνωριζουν με λογο ολισθησης 1 / 3) |
1/3 ή 3/1 ?
Δεν εχω ιδεα απο αλεξιπτωτα για αυτο ρωταω, αλλα μου φαινεται πολυ απαραδεκτος ο λογος. (Για L/D δε μιλας?) _________________
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
nik chris

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ, 2009 5:36 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
LantirN έγραψε: | nik chris έγραψε: | (Χρησιμοποιουσαμε αλεξιπτωτα MC4 για οσους γνωριζουν με λογο ολισθησης 1 / 3) |
1/3 ή 3/1 ?
Δεν εχω ιδεα απο αλεξιπτωτα για αυτο ρωταω, αλλα μου φαινεται πολυ απαραδεκτος ο λογος. (Για L/D δε μιλας?) |
Σωστα 3 / 1 ειναι αλλα ημουν επηρεασμενος απο την πανωλεθρια των Σερρων.  _________________
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Διεγραμμένο Μέλος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Οκτ, 2009 12:50 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όποιος ενδιαφέρεται να το δούμε το θέμα ποιο σοβαρά ας ποσταρει..και να παρουμε και πληροφορίες αν και τώρα χειμωνιάζει όποτε μπορούμε να παρακολουθήσουμε το ground school! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
nik chris

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ, 2010 10:01 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
glider low flight
Τασο και στα δικα μας _________________
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Ironmike 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Ένταξη: 16 Μάρ 2008 Τελευταία Επίσκεψη: 17 Νοέ 2018 Δημοσιεύσεις: 281 Τόπος: Κόρινθος Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ, 2010 1:48 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Terrain masking και με ανεμόπτερο?περίμενα το ρο του να βαράει για low altitude απειλές
Αυτά είναι,τύφλα να έχουνε τα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|