πάρε το λεωφορείο

Άρθρα γραμμένα απο τα μέλη μας

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
MAC
Δημοσιεύσεις: 99
Εγγραφή: 27 Μάιος 2005, 21:50
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτη

πάρε το λεωφορείο

Δημοσίευση από MAC »

Τσέκαρε άλλη μια φορά τις συνδέσεις. Όλα ήταν εντάξει. Έβαλε μπρος τους υπολογιστές και άναψε τσιγάρο μέχρι να bootαρει το Linux .Τα Computers ένα ένα συνδέθηκαν στο Cluster, οι οθόνες άναψαν και φλασαρισαν .
Self test…………………………………..OK
Systems ready!
Τοποθέτησε τον διάφανο κύβο στο drive.Στην κεντρική οθόνη διάφορα παράθυρα αναδύθηκαν .Μια αισθησιακή γυναικεία φωνή (Ντόλη την ήχε ονομάσει..) ακούστηκε από τα ηχεία που ήταν σπαρμένα στο δωμάτιο.
Ανιχνεύθηκε νέα συσκευή «γεννήτρια Βαρύτητας-Επιτάχυνσης», συνδεμένη στον υπολογιστή σας . Θέλετε να εγκατασταθεί το πρόγραμμα που είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της συσκευής ;
Χαμόγελο ικανοποίησης. Πάτησε μερικά πλήκτρα.
Το πρόγραμμα για τη λειτουργία της συσκευής «γεννήτρια Βαρύτητας-Επιτάχυνσης» εγκαταστάθηκε με επιτυχία .ΠΡΟΣΟΧΗ, Παρακαλώ προχωρήστε στην βαθμονόμηση της συσκευής πριν τη χρησιμοποιήσετε.
Τοποθέτησε τη σφαίρα (βάρους 981 γραμμαρίων) που ερχόταν μαζί με τη συσκευή, πάνω στο κάθισμα του cockpit και πάτησε enter. Απομακρύνθηκε παρακολουθώντας τη σφαίρα πρώτα να αιωρείται, και μετά να κινείτε στο χώρο σε μια ποικιλία διευθύνσεων και ταχυτήτων .Τη χάζεψε για λίγο εντυπωσιασμένος. και θυμήθηκε μια εκπομπή που είχε δει πριν δέκα χρόνια περίπου στην τηλεόραση.
«Για να το θέσω απλά», έλεγε ο καλεσμένος της εκπομπής, «θα μπορούμε πλέον να χρησιμοποιούμε ηλεκτρική ενέργεια για να παράγουμε δυνάμεις βαρύτητας και επιτάχυνσης». Μετά είπε για πηνία Tesla και υπεραγώγιμους μαγνήτες που περιστρεφόταν μέσα σε υγρό ήλιο και για μια σειρά άλλων τεχνολογιών που πρέπει να συνδυαστούν για την πρακτική εφαρμογή της ανακάλυψης αυτής, καθώς και για το τεράστιο πεδίο πρακτικών εφαρμογών της, ενώ πίσω από τους καλεσμένους σε μια οθόνη προβάλλονταν αποσπάσματα από την απονομή του Nobel φυσικής σε ένα ρώσο φυσικό για την εργασία του σχετικά με την ενοποιήσει των πεδίων.
Η Ντόλη τον έβγαλε από της σκέψεις του.
Η συσκευή βαθμονομήθηκε με επιτυχία και είναι έτοιμη για χρήση ,ακούστηκε να λέει καθώς η σφαίρα ακουμπούσε μαλακά στο κάθισμα. Έβαλε τη σφαίρα σε μια άκρη και μπήκε στο κοκπιτ νιώθοντας περίπου όπως ο Eric Clapton μπροστά στην πρώτη του κιθάρα. Σεταρε τη συσκευή για μέγιστη επιτάχυνση 5 G.( Η στανταρ έκδοση πήγαινε μέχρι 3G αλλά αυτός είχε πάρει την advanced, η οποία σημειωτέων είχε και σύστημα παρακολούθησης καρδιακών παλμών και πίεσης, ώστε να βγάζει εκτός το σύστημα σε περίπτωση που λιποθυμήσεις …) .Δέθηκε στο κάθισμα και ξεκίνησε να φορτώνει το Falcon. Το δωμάτιο βυθίστηκε στο σκοτάδι και ο ολογραφικός projectorας laser πηρέ μπρος. Το τοπίο σχηματίστηκε γύρω του και βρέθηκε στην άκρη του διαδρόμου έτοιμος για απογείωση. Πήρε μια βαθειά ανάσα , έλυσε τα φρένα και έσπρωξε αποφασίστηκα τη μανέτα. Το αεροπλάνο τραντάχτηκε και άρχισε να επιταχύνει. Ένιωσε το σώμα του να κολλάει στο κάθισμα και ένας χείμαρρος συναισθημάτων των πλυμμήρισε. Προς έκπληξη και του ιδίου αυτά που υπερίσχυσαν ήταν ο φόβος και ο πανικός. Η συσκευή παρακολούθησης τον καρδιακών παλμών (αιφνιδιασμένη και αυτή , <<τι, από τώρα; >> θα σκεφτόταν αν μπορούσε να σκεφτεί) άρχισε να σφυρίζει. Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα. Η λογική βγήκε δειλά δειλά κάτω από το τραπέζι που ήχε κρυφτεί. «Ηρέμησε μεγάλε , it’s only a game, βρίσκεσαι στο υπόγειο του σπιτιού σου απολύτως ασφαλής και απολύτως ακίνητος , και σε καμία περίπτωση δεν είσαι μέσα σε ένα F16 που κινήτε με 200 κάτι knots λίγο πριν το τέλος του διαδρόμου…»…. λίγο πριν το τέλος του διαδρόμου; …ο γαμώτο … Τράβηξε το Stick προς τα πίσω.
Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που εντελώς ξαφνικά γίνεσαι θρήσκος.
« Θεέ μου, σε παρακαλώ, βοήθησε με να μην ξεράσω… »
Μάζεψε το σύστημα , ίσιωσε το jet και έμεινε λίγο έτσι για να πέσουν οι σφυγμοί του. Αισθάνθηκε την επίθημα να ανάψει τσιγάρο ….
«Λοιπόν μεγάλε » είπε στον εαυτό του «για αρχή δεν ήτανε και άσχημα….., το μηχάνημα είναι δυνατό και θέλει ρέγουλα μέχρι να του πάρεις τον αέρα……., άντε, πάμε πάλη με μερικές πολλλλυυυυυύ μαλακές στροφές …….. ».
Έστριψε μαλακά και απόλαυσε την αίσθηση του να κρέμεσαι στον αέρα.
Ξαφνικά το jet άρχισε να τραντάζεται δυνατά, διάφορα worming lights άναψαν, η Betty άρχισε να ξεφωνίζει….. Breaks ….Breaks …. Το οπτικό του πεδίο γέμισε με ένα κόκκινο Fiatάκι που αν και φαινομενικά σταματημένο στο φανάρι, ερχόταν καταπάνω του …γαμοτ…φρένο …γαμοτ… Η μοτοσικλέτα έσκουξε , δίπλωσε , ίσιωσε , δίπλωσε από την άλλη και τελικά σταμάτησε με τον μπροστινό τροχό λίγο μέσα στον προφυλαχτήρα του Fiat. Διάφοροι περαστικοί έσπευσαν. « Φίλε είσαι καλά ; » « Ναι ναι , καλά είμαι… » Κατέβητε και οδηγός του Fiat. «Καλα ρε φιλε , που έχεις το νου σου ; ». «Συγνώμη , κάτι σκεφτόμουνα και αφαιρέθηκα…. »
«Ναι ρε φίλε , άλλα άμα το νιονιό σου ταξιδεύει , μην οδηγάς μηχανάκι, πάρε το λεωφορείο…. »
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αρωστεεεεεεεεεε!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
mechgr
Δημοσιεύσεις: 997
Εγγραφή: 01 Αύγ 2005, 19:04
Τοποθεσία: Kipseli
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mechgr »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: kai pali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



......imarton....ligi apotoksinosi magkes mou....
X-52Pro Profiled by Matador (Divine Profile)!!!
Εικόνα
Απάντηση