Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Armada

Ένταξη: 27 Οκτ 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Δεκ 2014 Δημοσιεύσεις: 580 Τόπος: ΠΑΤΡΑ Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 1:32 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rambo έγραψε: | αλλο παραξενο που ειδα τα MFD δεν μπορω να τα αλλαξω με [ ή ] παρολου που ειναι σεταρισμενα μεσα, στο OF. |
Σάββα μέσα στο Flacon και στα setup πρέπει να φορτώσεις και τα OFKeystrokes αν τα λέω σωστά. Τουλάχιστον σε μένα λειτούργησαν κανονικά. _________________ Armada ή απλά....Γεώργιος...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Anzac

Ένταξη: 27 Μάρ 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 06 Οκτ 2020 Δημοσιεύσεις: 36837
Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 1:50 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mystic_J έγραψε: | Διαβάστε το BMS Dash34.pdf
Τα πράματα, πλέον, είναι ρεαλιστικά. Θα πρέπει να φορτώσεις το DTC | Νάκο ανέβασε το @ file area plz
εκτός και αν υπάρχει κάπου στον δίσκο μας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Mystic_J 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Ένταξη: 29 Μάρ 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Μάι 2010 Δημοσιεύσεις: 4095 Τόπος: Bόλος Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 1:54 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | Αν όντως η νέα Αγχίαλος αναφέρεται (στο ATO-OF-AIRPORTS.pdf) σαν Αλμυρός τότε στο pdf αναφέρει σαν διαδρόμους τους 12/30, ενώ το ATC μου έδωσε οδηγία για απογείωση από τον 08. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Ανδραβίδα, όπου άλλοι διάδρομοι αναφέρονται στο pdf και άλλοι διάδρομοι δίνονται από το ATC |
O Aλμυρός είναι πράγματι 26/08. Bug στο ILS δεν νομίζω ότι υπάρχει. Θα το τσεκάρω πάλι. _________________
HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Rambo

Ένταξη: 02 Αύγ 2006 Τελευταία Επίσκεψη: 05 Ιάν 2021 Δημοσιεύσεις: 903 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 1:54 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Armada έγραψε: | Rambo έγραψε: | αλλο παραξενο που ειδα τα MFD δεν μπορω να τα αλλαξω με [ ή ] παρολου που ειναι σεταρισμενα μεσα, στο OF. |
Σάββα μέσα στο Flacon και στα setup πρέπει να φορτώσεις και τα OFKeystrokes αν τα λέω σωστά. Τουλάχιστον σε μένα λειτούργησαν κανονικά. |
εγω μονο στο ΑΤΟ αντιμετωπισα αυτο το προβλημα. _________________
ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Anzac

Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 1:56 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rambo έγραψε: | Rambo έγραψε: | αλλο παραξενο που ειδα τα MFD δεν μπορω να τα αλλαξω με [ ή ] παρολου που ειναι σεταρισμενα μεσα, στο OF. |
αυτο συνεβη σε μια αποστολη σε ΑΤΟ που μου εστειλε ο ANZAC σε Κορεα απο οτι ειδα παιζει κανονικα. |
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!
σας είπαμε ότι ξέρατε ξεχάστε το....
Προφανός είδες τα MFD ανοιχτά αλλά γράφανε μέσα BLANK.....σωστά ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|

Ένταξη: 29 Μάρ 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Μάι 2010 Δημοσιεύσεις: 4095 Τόπος: Bόλος Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 1:57 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όταν λες δεν μπορείς να τα αλλάξεις εννοείς, ακόμα και όταν πατάς τα OSB? _________________
HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 2:00 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαλύτερα θα ήταν, προτού αναφέρετε απορίες εδώ μέσα, να διαβάσετε το BMS DASH-34.pdf. Βρίσκεται στο φάκελο /Docs του Falcon. Πολλά πράματα, δεν είναι προβλήματα, ούτε bugs. Απλά, πιο ρεαλιστικές διαδικασίες. _________________
HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Rambo

Ένταξη: 02 Αύγ 2006 Τελευταία Επίσκεψη: 05 Ιάν 2021 Δημοσιεύσεις: 903 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 2:12 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι με OSB παιζουν αλλα γιατι στο Κορεα training παιζουν οπως ξεραμε? _________________
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Anzac

Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 2:21 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
anka έγραψε: |
ΥΓ @ Anzac Σε κάλυψα με το ταχύρυθμο μάθημα περί ILS? |
όχι, θα μου τα πείς και online  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Rambo

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 5:59 pm Θέμα δημοσίευσης: Μια διαπιστωση |
|
|
εκανα μια πτηση και μετα απο αρκετη ωρα μου κολλησε και ακουγονταν μονο ο θορυβος του κινητηρα. Τελικα εκαν hard restart του PC για να ξεκολησει. _________________
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Armada

Ένταξη: 27 Οκτ 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Δεκ 2014 Δημοσιεύσεις: 580 Τόπος: ΠΑΤΡΑ Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 6:57 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Μια διαπιστωση |
|
|
Rambo έγραψε: | εκανα μια πτηση και μετα απο αρκετη ωρα μου κολλησε και ακουγονταν μονο ο θορυβος του κινητηρα. Τελικα εκαν hard restart του PC για να ξεκολησει. |
Σάββα το συγκεκριμένο το παθαίνω αρκετές φορές και εγώ και σε ΑΤΟ και σε ΚΟΡΕΑ. Οι ρυθμίσεις μου είναι κανονικά....αλλά κάτι παίζεται.....
Σύμπτωμα: Ξαφνικό κόλλημα του Falcon ακούγεται από πίσω ο κινητήρας αλλά τα πάντα παγωμένα....δεν κλείνει με τίποτε παρά μόνο με Restart ή ON-OFF του PC.
@Mystic_J: Νάκο δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Μήπως πρέπει να το προωθήσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα? _________________ Armada ή απλά....Γεώργιος...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Anzac

Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 7:29 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | Μήπως πρέπει να το προωθήσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα? |
κάποιος έχει μπερδέψει κάτι....
επίσημα δεν υπάρχουν
και τι να ζητήσεις ? support σε leak ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Armada

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 7:39 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Anzac έγραψε: | Παράθεση: | Μήπως πρέπει να το προωθήσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα? |
κάποιος έχει μπερδέψει κάτι....
επίσημα δεν υπάρχουν
και τι να ζητήσεις ? support σε leak ? |
Τίμο συμφωνούμε. Έχεις δίκιο. Αλλά κι ο Νάκος κατάλαβε τι θέλω να του πώ. Το είχαμε συζητήσει προχθές στο TS. Είναι αστέρι αυτός που ξές μπορεί να βρεί καμιά καλή λύση
Υ.Γ: Η κάρτα γραφικώ ν μου είναι GeForce 4 Ti 4200 128 MB....λέτε να μην το αντέχει το μηχάνημά μου και να χρειαστεί αναβάθμιση...  _________________ Armada ή απλά....Γεώργιος...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Armada

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ, 2007 7:51 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχαχαχαχαχα δεν το ήξερα ότι γνωρίζουν ελληνικά.....Έγινε πάω να γραφτώ και θα κάνω post....
Edited: Σάββα μπορείς να μας ενημερώσεις τι κάρτα γραφικών έχεις? Μάλλον αυτή πρέπει να είναι το πρόβλημα... _________________ Armada ή απλά....Γεώργιος...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|