Προφανώς μιλάει για κέντρα εκπαίδευσης σε windows,office κλπ....Φοιτητές που εισήχθηκαν τα έτη 2005, 2006, 2007 σε τμήματα ή σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ) καθώς και οι προπτυχιακοί φοιτητές του ΕΑΠ, δικαιούνται 90% επιδότηση της αξίας εκπαίδευσης και πιστοποίησης Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της επιλογής τους.
Επιδοτούμενα φοιτητικά σεμινάρια
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Επιδοτούμενα φοιτητικά σεμινάρια
Επειδή μερικά παιδιά απο εδώ είναι φοιτητές και μπορεί να τους ενδιαφέρει το θέμα , σας παραθέτω μια είδηση που έλαβα μέσω email και γνωρίζω ότι ισχύει.
e-HAF Admin
Σωστό, αλλά ούτως ή άλλως, όσοι το δικαιούνται τους έχει σταλεί αντίστοιχη επιστολή από τη σχολή τους που αναφέρει τις σχετικές πληροφορίες και τον προσωπικό κωδικό συμμετοχής τους.
Ωστόσο, νομιζω πως το αργότερο μέχρι αύριο, αν δεν έχει γίνει ήδη, θα κλείσει το σύστημα καταγραφής καθώς συμπληρώνεται ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων...
Ωστόσο, νομιζω πως το αργότερο μέχρι αύριο, αν δεν έχει γίνει ήδη, θα κλείσει το σύστημα καταγραφής καθώς συμπληρώνεται ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων...
Αυτό που ξέρω εγώ και προφανώς είναι αυτό που αναφέρεις εσύ, είναι πως ισχύει η παραπάνω επιχωρήγηση, για εκπαίδευση σε ιδιωτικές σχολές πληροφορικής, μόνο που για να λάβει ο κάθε φοιτητής την επιχωρήγηση, θα πρέπει να γραφτεί μέσω του κέντρου στο οποίο θα κάνει τη εκπαίδευση στο σύστημα ελέγχου του προγράμματος με τον κωδικό που θα του έχει σταλεί σπίτι με την επιστολή που τον ενημερώνει για τη σχετική επιχωρήγηση.(η διαδικασία αυτή γίνεται στο κέντρο)
Ωστόσο, αυτό που είπα είναι πως νομίζω ότι το αργότερα σήμερα θα συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός επιχωρηγήσεων, με αποτέλεσμα το σύστημα να κλείσει και να μην δέχεται εγγραφές άλλων φοιτητών.
Και πάλι ξαναλέω ΑΝ μιλάμε για το ίδιο πράγμα, οπότε σε καμία περίπτωση μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου και ας πάει να ρωτήσει στο κοντινότερο εκπαιδευτικό κέντρο.
Ωστόσο, αυτό που είπα είναι πως νομίζω ότι το αργότερα σήμερα θα συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός επιχωρηγήσεων, με αποτέλεσμα το σύστημα να κλείσει και να μην δέχεται εγγραφές άλλων φοιτητών.
Και πάλι ξαναλέω ΑΝ μιλάμε για το ίδιο πράγμα, οπότε σε καμία περίπτωση μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου και ας πάει να ρωτήσει στο κοντινότερο εκπαιδευτικό κέντρο.