HAF Virtual with MS FS
Συντονιστής: Διαχείριση
HAF Virtual with MS FS
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 31 Οκτ 2008, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
-
Sierraxray
Αμα έχεις διάβασμα στην E-HAF να ξέρεις ότι θέλει και πολύ διάβασμα στην IVAO & Vatsim.Μήπως συμμετέχει κανένας εδώ για να με βοηθήσει να ενταχθώ βρε παιδιά γιατί τα βλέπω λίγο περίπλοκα;
Στείλε εδώ μετά στο IVAO ή στο Vatsim και μετά δε ξέρω που αλλού...
Μιν κάνεις και το καλοκαίρι σου σαν εξεταστική... Συνήθως τα παιδιά εκεί πετάνε σύμφωνα με τους κανόνες πτήσης, ακόμα κιάν κάνουν αποστολή της πολεμικής αεροπορίας. Αυτό απαιτεί να ασχολείσαι γενικότερα με το FS ή τουλάχιστον να θέλεις να ασχοληθείς εντατικά.
Και για να μην φαίνεται ότι o ΤΙΜΟ ΦΑΛΚΟΝΕΝ (Von Anzac) σου κανει και χαρη που σ'αφήνει, συνήθως όταν πρόκειτε για μοίρες που χρησιμοποιούν διαφορετικούς εξομοιωτές μπορείς να γραφτείς και στις 2. :flowerface:

Δεν πειραζει εγχειριδια υπαρχουν για ολους!
Το ποσο θα εμβαθυνει ο καθενας ειναι καθαρα δικο του θεμα. Μπορει καποιος να θεωρει οτι το καλοκαιρι θα ειναι ωραια να ασχοληθει να μαθει 2-3 πραγματα παραπανω, ενω για αλλους ειναι απαγορευτικο.
Ειναι καθαρα στο τι θελει ο καθενας!
Υ.Γ: Το φαλκον εχει παρεξηγηθει, και παλι στο ιδιο θεμα θα καταληξω, οτι αν το παρεις σοβαρα, εχεις μπλεξει ασχημα.
Υ.Γ2:Ποιος σου ειπε οτι η 391 δε ξερει IFR ?
No offence man
Το ποσο θα εμβαθυνει ο καθενας ειναι καθαρα δικο του θεμα. Μπορει καποιος να θεωρει οτι το καλοκαιρι θα ειναι ωραια να ασχοληθει να μαθει 2-3 πραγματα παραπανω, ενω για αλλους ειναι απαγορευτικο.
Ειναι καθαρα στο τι θελει ο καθενας!
Υ.Γ: Το φαλκον εχει παρεξηγηθει, και παλι στο ιδιο θεμα θα καταληξω, οτι αν το παρεις σοβαρα, εχεις μπλεξει ασχημα.
No offence man

The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
-
Sierraxray
Re:ΥΓ: δεν εννοούσα ότι μπλέκει άσχημα άμα ασχοληθεί με το φάλκον, απλά ότι μπλέκει λιγάκι άμα ασχοληθεί με το φάλκον και την ΙVAO ταυτόχρονα.Υ.Γ: Το φαλκον εχει παρεξηγηθει, και παλι στο ιδιο θεμα θα καταληξω, οτι αν το παρεις σοβαρα, εχεις μπλεξει ασχημα.
Re:ΥΓ2: Προφανώς και ξέρετε IFR αλλά υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα στους 2 εξομοιωτές.
Επιπλέον, από ότι κατάλαβα, το παιδί κάνει μιά αρχή στους 2 εξομοιωτές (τουλάχιστον σε ότι αφορά στο Online Gaming) οπότε απλά του είπα κάτι που μπορεί να ταιριάζει σε αυτόν. Αν ένας φαλκονάς ξέρει ήδη τα πάντα για το Φάλκον και το IFR (Πχ κάποιος από την 391) τότε δεν χρειάζεται διάβασμα για να περάσει στην IVAO και προφανώς δεν θα του έλεγα ότι θα περάσει το καλοκαίρι σαν εξεταστική.

-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Ποτέ δεν ξέρεις τα πάντα όσο κι αν εμβαθύνεις, πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω,Sierraxray έγραψε:Αν ένας φαλκονάς ξέρει ήδη τα πάντα για το Φάλκον και το IFR (Πχ κάποιος από την 391)
και δεν το λέω ρητορικά ή από (συνειδητή ή δήθεν) μετριοφροσύνη (κλασσική μόδα, ίσως και ελληνική πατέντα!
το λέω γιατί ισχύει στην πράξη!
Κι ακόμα κι αν κάτι το έχεις μάθει καλά, αύριο θα το κάνεις πάλι λάθος αν δεν το φρεσκάρεις πάλι πρώτα!
...μπα, δεν θα τό 'λεγα, αλλά η εμπειρία πάντα βοηθάει...Sierraxray έγραψε:τότε δεν χρειάζεται διάβασμα για να περάσει στην IVAO
atsalis_p

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Παιδιά μόλις μπορέσω να πάρω το Hotas θα μπω και στο Fαlcon βέβαια θα πείτε ότι μπορώ να πετάξω και χωρίς αυτό αλλά η αίσθηση είναι άλλο πράγμα με αυτό.
Μου ζητάνε να δώσω το ID...τελικά το ID είναι αυτό που μου δόθηκε με το πρώτο e-mail και που έχω δίπλα στο όνομά μου στο site;
Μπορώ να γραφτώ και στο VATSIM;
Μου ζητάνε να δώσω το ID...τελικά το ID είναι αυτό που μου δόθηκε με το πρώτο e-mail και που έχω δίπλα στο όνομά μου στο site;
-
Sierraxray
Ναι (το ID δηλαδή που σου έδωσε η IVAO, και το οποίο θα είναι σαν αριθμός ταυτότητας όποτε συνδέεσαι στην IVAO).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sierraxray την 17 Ιουν 2008, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εκτιμώ ότι με την εγγραφή σου στον IVAO σου δόθηκε ενα ID & ένα password.Aegeus έγραψε:Παιδιά μόλις μπορέσω να πάρω το Hotas θα μπω και στο Fαlcon βέβαια θα πείτε ότι μπορώ να πετάξω και χωρίς αυτό αλλά η αίσθηση είναι άλλο πράγμα με αυτό.
Αυτό το ID πρέπει να σου ζητάνε.
Ασφαλώς μπορείς να εγγραφείς και στο VATSIM, όπου και εκεί θα σου δοθεί ID & password το οποίο (ID) θα σου ζητηθεί σε πολλά πράγματα (για το VATSIM είναι ένα 7ψήφιο νούμερο).
Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες επικοινώνησε μαζί μου
-=Manwlo=-
Ο "Αγωγιάτης"....που έλεγε και ο Αντώνης....