Κρυπτογράφηση αρχείων
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Κρυπτογράφηση αρχείων
Καλή χρονιά σε όλους
θα ήθελα να μου εξηγήσετε τον λόγο που κάποια αρχεία χρειάζονται κωδικό για να ανοίξουν.
Το καταλαβαίνω για το ΑΤΟ αλλά οι αποστολές που μπορεί να περιέχουν και κάποια χρήσιμα στοιχεία ή τακτικές που μπορεί να μας βοηθήσουν στην εμβάθυνση σε κάποια θέματα ή κάποια βίντεο γιατί::::
(δεν έρχονται και από το ΑΤΑ!!!)
θα ήθελα να μου εξηγήσετε τον λόγο που κάποια αρχεία χρειάζονται κωδικό για να ανοίξουν.
Το καταλαβαίνω για το ΑΤΟ αλλά οι αποστολές που μπορεί να περιέχουν και κάποια χρήσιμα στοιχεία ή τακτικές που μπορεί να μας βοηθήσουν στην εμβάθυνση σε κάποια θέματα ή κάποια βίντεο γιατί::::
Κρυπτογράφηση αρχείων
Το δεύτερο σκέλος της απάντησης το κατανοώ (εν μέρει)
Σχετικά με το πρώτο σκέλος θα προτιμούσα να μην το σχολιάσω γιατί θα αποκλειστώ απο τις συζητήσεις
Πάντως ευχαριστώ
Σχετικά με το πρώτο σκέλος θα προτιμούσα να μην το σχολιάσω γιατί θα αποκλειστώ απο τις συζητήσεις
Πάντως ευχαριστώ
Κρυπτογράφηση αρχείων
Το πρώτο σκέλος της απάντησης το θεωρώ υποτιμητικό και απαξιωτικό για τον κόσμο που ενδιαφέρεται να μάθει κάτι περισσότερο.
Δεν νομίζω ότι θα βλάψει κάποιον να διαβάσει κάτι παραπάνω και ας μην το αφομοιώσει πλήρως.
Ενοχλήθηκα γιατί διέκρινα μια ελιτίστικη χροιά στο κομμάτι αυτό της απάντησης .
Από την άλλη δεν σας γνωρίζω γενικώς και ειδικώς οπότε ίσως και να το παρεξήγησα.
Σε αυτήν την περίπτωση συγνώμη
Δεν νομίζω ότι θα βλάψει κάποιον να διαβάσει κάτι παραπάνω και ας μην το αφομοιώσει πλήρως.
Από την άλλη δεν σας γνωρίζω γενικώς και ειδικώς οπότε ίσως και να το παρεξήγησα.
Re: Κρυπτογράφηση αρχείων
Έχει ξαναειπωθεί αυτό και από άλλους. Τελικά, καταλήξαμε σε αυτήν την επιλογή. Τώρα, εάν έχεις όρεξη για διάβασμα (manuals, e-books, documents), πράματα που τα βρίσκεις στο Διαδίκτυο και τα παραθέτουμε σε links, τότε αρκεί. Ουσιαστικά, τα κλειδωμένα αρχεία πάνω στη γνώση, που παραθέτουν τα κείμενα αυτά, πατάνε κυρίως. Τώρα, δεν πιστεύω ότι είναι και ό,τι καλύτερο να βουτάει κάποιος κατευθείαν στα βαθιά.meletis έγραψε:Το πρώτο σκέλος της απάντησης το θεωρώ υποτιμητικό και απαξιωτικό για τον κόσμο που ενδιαφέρεται να μάθει κάτι περισσότερο.
Φίλε μου, ο Mystic είναι από την elitte της eHaf. Έχει γνώσεις πάνω σ`αυτόν τον εξομοιωτή που θα της ζήλευε ο καθένας. Στο TS πετάμε καθημερινά αποστολές διαφόρου τύπου. Μπες , γνώρισε και τα υπόλοιπα παιδιά και να σαι σίγουρος ότι τις καλύτερες τακτικές τις μαθαίνεις πετώντας με άλλους online. Σε περιμένουμε,meletis έγραψε:Ενοχλήθηκα γιατί διέκρινα μια ελιτίστικη χροιά στο κομμάτι αυτό της απάντησης .
Φιλικά , xrhstaras
Γειά σου φίλε Μελέτη,meletis έγραψε:Καλή χρονιά σε όλους
κάποια αρχεία της Μοίρας 391 είναι κλειδωμένα για λόγους κυρίως διαχειριστικούς και άλλους που δεν είναι ανάγκη να αναφερθούν εδώ.
Το πακέτο εγκατάστασης του ΑΤΟ είναι κάτι που σίγουρα δεν το έχεις, οπότε και όποιο άλλο διορθωτικό αρχείο βρήκες με κωδικό στην ουσία σου είναι άχρηστο. Παρόλα αυτά λόγω OF 4.5 το ΑΤΟ βγήκε ΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και αυτό αναφέρεται και στο κείμενο που ρολάρει στην κορυφή του φόρουμ μας.
Όσο για τον λόγο που παρεξηγήθηκες, νομίζω κακώς , λανθασμένος και άτοπος.
Πως κρίνεις απο το 1ο σου πόστ αν η ομάδα δεν ενδιαφέρετε να σε βοηθήσει να μάθεις το κάτι παραπάνω και σου αποκρύπτει πληροφορίες ;
Εγώ αντιθέτως δεν σε είδα να ενδιαφερθείς να μπείς στο πτητικό κομμάτι μας, ή να ζητήσεις τον κωδικό για το teamspeak για να συνδεθείς και να μιλήσεις με οποιονδήποτε, να λύσεις οποιαδήποτε απορία σου και ακόμα καλύτερα να πετάξεις με οποιονδήποτε σε κάποια μοίρα
e-HAF Admin
+1Anzac έγραψε:Γειά σου φίλε Μελέτη,meletis έγραψε:Καλή χρονιά σε όλους
κάποια αρχεία της Μοίρας 391 είναι κλειδωμένα για λόγους κυρίως διαχειριστικούς και άλλους που δεν είναι ανάγκη να αναφερθούν εδώ.
Το πακέτο εγκατάστασης του ΑΤΟ είναι κάτι που σίγουρα δεν το έχεις, οπότε και όποιο άλλο διορθωτικό αρχείο βρήκες με κωδικό στην ουσία σου είναι άχρηστο. Παρόλα αυτά λόγω OF 4.5 το ΑΤΟ βγήκε ΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και αυτό αναφέρεται και στο κείμενο που ρολάρει στην κορυφή του φόρουμ μας.
Όσο για τον λόγο που παρεξηγήθηκες, νομίζω κακώς , λανθασμένος και άτοπος.
Πως κρίνεις απο το 1ο σου πόστ αν η ομάδα δεν ενδιαφέρετε να σε βοηθήσει να μάθεις το κάτι παραπάνω και σου αποκρύπτει πληροφορίες ;
Εγώ αντιθέτως δεν σε είδα να ενδιαφερθείς να μπείς στο πτητικό κομμάτι μας, ή να ζητήσεις τον κωδικό για το teamspeak για να συνδεθείς και να μιλήσεις με οποιονδήποτε, να λύσεις οποιαδήποτε απορία σου και ακόμα καλύτερα να πετάξεις με οποιονδήποτε σε κάποια μοίρα
Mystic_J έγραψε:Ηi. Για τα κλειδωμένα αρχεία, αναφορικά με τακτικές και briefing ανοίγονται σε εκείνα τα μέλη, που έχουν φτάσει σε ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο εκπαίδευσης ώστε να μπορούν να κατανοηθούν.
Δε καταλαβαινω που ειναι το υποτιμητικο/απαξιωτικο το να δινονται αρχεια κ αποστολες σε μελη ανταξια ενος επιπεδου.Ισα ισα θα ελεγα οτι ειναι αξιοκρατικο. Πως γινεται να αντιμεπτωπιζεις ενα μελος με 1000 online ωρες πτησης, με 4 χρονια ενεργης παρουσιας ισαξια με ενα μελος που εχει μολις 100 ωρες online και παρουσια 4-5 μηνων? Αλλο η αντιμετωπιση σαν συνομιλητη σε ενα foroum και αλλο η αντιμετωπιση σαν e-πιλοτο.meletis έγραψε: Το πρώτο σκέλος της απάντησης το θεωρώ υποτιμητικό και απαξιωτικό για τον κόσμο που ενδιαφέρεται να μάθει κάτι περισσότερο.
Δεν ειπαμε οτι θα βλαψει καποιον να διαβασει κατι παραπανω,αλλα και αυτα που κυκλοφορουν public ειναι υπεραρκετα για αφομοιωσει αυτα που επιθυμει. Αν επιθυμει περισσοτερα μπαινει στην 320/321/391. Βεβαια εκει υπαρχουν καποιες απαιτησεις. Αυτες ομως δε διαμορφωθηκαν γιατι ετσι αρεσε σε καποιους,ουτε διαμορφωθηκαν σε μια νυχτα, αλλα διομορφωθηκαν και εξελισσονται ετσι ωστε να ειναι κυριως ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ και να βοηθουν/σπρωχνουν οσους πραγματικα ασχολουνται με την ομαδα.
Η ομαδα παρεχει τοιουτοτρoπως ενα λογο να προσελκυει νεα μελη. Δεν ειναι εδω για να προσφερει τον κοπο της σε μη μελη της,ποσο μαλλον οταν στο παρελθον εχουν υπαρξει κρουσματα αντιγραφης,και αλλα πολλα που δε μας αφορουν ομως πια.
Καλως ηλθες και καλα να περασεις στην παρεα μας.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

-
Επισκέπτης
Φίλε Μελέτη κατανοώ όλα αυτά που σκέφτεσαι κ γιατί κ πως είναι κλειδωμένα κάποια αρχεία... έλα στην παρέα μας κ θα δεις με τον καιρό πως όλα αυτά θα λυθούν, στο κάτω-κατω είναι ποιο μαγικό κ ποιο γλυκό να τα μαθαίνεις σιγά-σιγα ώστε να σου κινεί και το ενδιαφέρον να σχόλησε συναιχεία με τον εξομιωτη του Γερακιού εάν τα πάρεις όλα χιμά 1τον θα πελαγώσεις, δεν θα ξέρεις τι και προπάντων γιατί το διαβάζεις κ πολλές έννοιες και ορολογίες θα σου φαίνονται ακαταλαβίστικες με αποτέλεσμα να νιώθεις ( ρε πού πάω τι είναι τούτα?) καλός η κακός λειτουργούμε με μια σειρά και ένα πρόγραμμα μπες στο πρόγραμμα αυτό και όλες οι απορίες θα σου λυθούν κ πολύ σύντομα μάλιστα μιας κ βλέπω ότι έχεις τρελή ορεξη για να μάθεις -σίγουρα θα γίνεις ένας από τους καλυτέρους ε-πιλότους
φιλικά
ΓΕΡΑΚΙ
φιλικά
ΓΕΡΑΚΙ
@ Meletis
επειδή άφησες την σπόντα σου και δεν ξαναμπήκες, σου δίνω το παρακάτω λινκ
http://commit.e-haf.org/viewtopic.php?t=656
λοιπόν, ποιός σου αποκρύπτει πληροφορίες ;
επειδή άφησες την σπόντα σου και δεν ξαναμπήκες, σου δίνω το παρακάτω λινκ
http://commit.e-haf.org/viewtopic.php?t=656
λοιπόν, ποιός σου αποκρύπτει πληροφορίες ;
e-HAF Admin