Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
alepou

Ένταξη: 26 Αύγ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 08 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 21 Τόπος: athens Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ, 2007 6:16 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
... civil aviator .... www.dekeleia-aeroclub.gr
Greeklish removed
alepou |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Jester Moderator

Ένταξη: 30 Μάρ 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 17 Απρ 2015 Δημοσιεύσεις: 3215 Τόπος: Δρακόλιμνη Γκαμήλας Ομάδες Μελών:
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ, 2007 8:04 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΟΧΙ GREEKLISH!!! _________________ Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Blue_Bird

Ένταξη: 11 Απρ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 03 Νοέ 2020 Δημοσιεύσεις: 214 Τόπος: Athens Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Σεπ, 2007 3:40 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ξέρετε οτι το κόστος του διπλώματος σε μια σοβαρή σχολή έρχετε χοντρικά γύρο στα 10.000Ε....
Έχω αρχίσει και κάνω κομπόδεμα...  _________________
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
gerodinis

Ένταξη: 11 Αύγ 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 25 Αύγ 2016 Δημοσιεύσεις: 2063
Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιάν, 2008 5:19 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάλι δεν βλέπω την τύφλα μου από τη μυωπία (3 βαθμοί στο ένα μάτι και 0,25 στο άλλο) και φυσικά δεν έβαλα την Ικάρων στο μηχανογραφικό... Τώρα σε ό,τι αφορά τις επεμβάσεις, δεν έχουν νόημα αν δεν είσαι τουλάχιστον 21-23 ετών ώστε να έχει σταματήσει η αύξηση της μυωπίας.
Και όσοι έχουν μυωπία ξέρουν ότι η όρασή τους είναι πλέον ασταθής. Ενώ π.χ. με τα γυαλιά βλέπω μια χαρά, αν τα κουράσω την προηγούμενη νύχτα πάνω απ' το βιβλίο ή μπροστά στην οθόνη, όλη την επόμενη ημέρα θα βλέπω θολά - με τα γυαλιά!
Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, δεν βλέπω καλά πέρα από τα 20 εκατοστά κι έχω κολλήσει στην οθόνη.
Το μόνο που δεν ξέρω για την Ικάρων είναι αν ο μόνος τρόπος κατάταξης (ή όπως λέγεται) είναι μέσω Πανελληνίων εξετάσεων. Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε μπράβο μας: είμαστε ηλίθιοι. _________________ Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Jester Moderator

Ένταξη: 30 Μάρ 2004 Τελευταία Επίσκεψη: 17 Απρ 2015 Δημοσιεύσεις: 3215 Τόπος: Δρακόλιμνη Γκαμήλας Ομάδες Μελών:
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
zafos
Ένταξη: 03 Ιάν 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 26 Μάι 2012 Δημοσιεύσεις: 243
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ, 2008 7:37 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά η πτήση εθισμού είναι δωρεάν ή πληρώνεις κάτι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Hardpilotjohn

Ένταξη: 15 Οκτ 2008 Τελευταία Επίσκεψη: 13 Οκτ 2012 Δημοσιεύσεις: 12 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ, 2008 8:00 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote="zafos"]Παιδιά η πτήση εθισμού είναι δωρεάν ή πληρώνεις κάτι? [/quote]
Δωρεάν, λένε!! _________________ Γιά τον παπού μου που πολέμησε το 1940!!
Είμαι και Μιραζάκιας! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
colt79
Ένταξη: 01 Απρ 2008 Τελευταία Επίσκεψη: 27 Φεβ 2016 Δημοσιεύσεις: 15 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Οκτ, 2008 10:51 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ειδα αν εχει ηδη αναφερθει, αλλα υπαρχει και πιο οικονομικη λυση : τα υπερ-ελαφρα..
ταχυτητες λιγο μικροτερες 60-80 κομβοι, αλλα η αισθηση ειναι σχεδον ιδια με το cessna, το διπλωμα στοιχιζει περιπου 3500 ευρα, η ωρα πτησης αρκετα φθηνοτερη, δεν εχεις την γραφειοκρατια των αερολιμενων (γενικοτερα το νομικο καθεστως ειναι ολιγον ομιχλωδες..), και το κυριοτερο :
μπορεις να αποκτησεις το δικο σου ελαφρως μεταχειρισμενο αεροπλανακι με κοστος οσο ενος μικρο-μεσαιου αυτοκινητου, αν εχεις φυσικα ενα ευρυχωρο παρκινγκ (τα φτερα διπλωνουν) και ενα trailer.. _________________ Πριν φύγεις, κάνε το πάθος σου ιστορία... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
zafos
Ένταξη: 03 Ιάν 2007 Τελευταία Επίσκεψη: 26 Μάι 2012 Δημοσιεύσεις: 243
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ, 2008 12:23 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
colt79 έγραψε: | Δεν ειδα αν εχει ηδη αναφερθει, αλλα υπαρχει και πιο οικονομικη λυση : τα υπερ-ελαφρα..
ταχυτητες λιγο μικροτερες 60-80 κομβοι, αλλα η αισθηση ειναι σχεδον ιδια με το cessna, το διπλωμα στοιχιζει περιπου 3500 ευρα, η ωρα πτησης αρκετα φθηνοτερη, δεν εχεις την γραφειοκρατια των αερολιμενων (γενικοτερα το νομικο καθεστως ειναι ολιγον ομιχλωδες..), και το κυριοτερο :
μπορεις να αποκτησεις το δικο σου ελαφρως μεταχειρισμενο αεροπλανακι με κοστος οσο ενος μικρο-μεσαιου αυτοκινητου, αν εχεις φυσικα ενα ευρυχωρο παρκινγκ (τα φτερα διπλωνουν) και ενα trailer.. |
Πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται αυτό για τα υπερελαφρά.Τ αχρήματα όντως είναι λίγα.Ποιες αερολέσχες προσφέρουν εκαπίδευση για υπερελαφρά?Απ'ότι είδα η αερολέσχη θεσ/νικης δεν προσφέρει εκπαίδευση για υπερελαφρά.Ξέρεις καμιά άλλη στη θεσσαλονίκη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
ScarFace

Ένταξη: 22 Απρ 2008 Τελευταία Επίσκεψη: 14 Ιάν 2012 Δημοσιεύσεις: 1060 Τόπος: Italia/Grecia Ομάδες Μελών: Κανένας
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Οκτ, 2008 3:16 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zafos έγραψε: |
Ποιες αερολέσχες προσφέρουν εκαπίδευση για υπερελαφρά?Απ'ότι είδα η αερολέσχη θεσ/νικης δεν προσφέρει εκπαίδευση για υπερελαφρά.Ξέρεις καμιά άλλη στη θεσσαλονίκη? |
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=10166  _________________ "Dio, ha creato l'uomo...
...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"
Bombardieri d'acqua Italiani
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
Demian Διεγραμμένο Μέλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν, 2011 2:30 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|