Γεια χαρά..και SOS! Βοήθεια "βετεράνοι" συνάδελφοι

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
lupus_hegemonia
Επικοινωνία:

Γεια χαρά..και SOS! Βοήθεια "βετεράνοι" συνάδελφοι

Δημοσίευση από lupus_hegemonia »

Γεια χαρά!
Ονομάζομαι Ρωμύλος Φρονιμίδης, είμαι 37 ετών, εργάζομαι Ελεύθ. Επαγγ. ως εικονογράφος/σκιτσογράφος/γραφίστας... και υπηρέτησα ως Σμιας ΑΜ.ΑΔ. στην Π.Α., την περίοδο 1992-1994 (Ε’92 ΕΣΟ/220 Σειρά).
Την περίοδο εκείνη – αν δεν απατώμαι, καλοκαίρι του 1993 – αποσπάστηκα (και εν’τέλει μετατέθηκα) απ’τον Άραξο (116 Π.Μ. – ΜΑΦ/«ΣΤΑΕΠ»), στο Πεντάγωνο (Μοίρα Γ.Ε.Α.) και με «δανείστηκε» το Τμήμα Δημ. Σχέσεων του Γ.Ε.Α., για να φιλοτεχνίσω τα γνωστά σε όλους μας αυτοκόλλητα (Χειριστής/Μιράζ 2000/F-16), ένα ημερολόγιο της επόμενης χρονιά (1994) και... την αφίσα της γιορτής της Πολεμικής Αεροπορίας, που συμπλήρωνε τότε τα 50 χρόνια της Νεότερης Ιστορίας της (αν δεν με απατά η μνήμη μου)...
Μου δώθηκαν κάμποσα δείγματα απ’όλα αυτά που έκανα (για το αρχείο μου), αλλά... ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ Η ΑΦΙΣΑ που έφτιαξα (είχαν τυπωθεί πολύ λίγες), παρά μόνο ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ/ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ της αφίσας...
Δυστυχώς, έχασα τα εν λόγο αυτοκόλλητα, οπότε ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ πια δείγμα της αφίσας αυτής!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ;;;
Εννοώ, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί η αφίσα αυτή και να μπορέσω να την αποκτήσω ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ» (.jpg) και να μπορέσω να την βάλω κι αυτήν, στα δείγματα της δουλειάς μου;;;
Σας την περιγράφω να καταλάβετε ποια εννοώ, αν και... ήταν αφίσα ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 50 ΕΤΩΝ, οπότε... «δύσκολα» θα κάνετε λάθος να τη βρείτε...
Η αφίσα ήταν ένας γαλάζιος ουρανός, με δύο μεγάλα κεφάλια χειριστών πάνω-πάνω (πιλότος της 336 απ’το 1942, πιλότος των «Γερακιών»/F-16), ενώ από κάτω απ’τα κεφάλια υπήρχε μια «χρονολογική αναφορά» στα αεροπλάνα της Π.Α., από δίπλανα και Hurricane ως σύγχρονο F-16.
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ «χαρακτηριστική» αφίσα, πιστεύω οτι ΣΙΓΟΥΡΑ – αν είστε ολίγων «μεγάλοι» σαν εμένα – θα την θυμάστε.

Σας παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μου.

Φιλικά,
Ρ.
"Πόλεμος πατήρ πάντων εστι. Πάντων δε βασιλεύς. Και τους μεν θεούς έδειξε, τους δε ανθρώπους. Τους μεν δούλους εποίησε, τους δε ελευθέρους." - Ηράκλειτος
lupus_hegemonia
Επικοινωνία:

Παιδιά... ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει ιδέα για ποια αφίσα ομιλώ;
"Πόλεμος πατήρ πάντων εστι. Πάντων δε βασιλεύς. Και τους μεν θεούς έδειξε, τους δε ανθρώπους. Τους μεν δούλους εποίησε, τους δε ελευθέρους." - Ηράκλειτος
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

ιδέα όμως...
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Κάπουα ενδεικτική φώτο δεν υπάρχει?
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
lupus_hegemonia
Επικοινωνία:

Παιδιά, αν είχα φωτό... θα έβαζα αυτή στο αρχείο μου.

Σας είπα... "50 χρόνια Π.Α." και ήταν ολόκληρη ένας ουρανός, με 2 κεφάλια χειριστών (ένας του '40 κι ένας μοντέρνος) και διάφορα αεροπλάνα από διαφορετικές χρονολογικές περιόδους.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... μιλάμε για ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΣΗ-Αφίσα, όχι φωτογραφίες...
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Aυτό βεβαίως εννοούσα...βέβαια η χρονολογία που αναφέρεις (1994) κάνει το θέμα ακόμα πιο δύσκολο διότι δεν υπήρχε καν φανταζωμαι στο ΓΕΑ ούτε σκέψη για ηλεκτρονική αρχειοθέτηση (πιθανολογώ) τέτοιων θεμάτων ώστε να μπορεί σήμερα να να υπάρχει ανεβασμένη κάπου αυτή η αφίσα.
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
lupus_hegemonia
Επικοινωνία:

STARSERIF έγραψε:Aυτό βεβαίως εννοούσα...βέβαια η χρονολογία που αναφέρεις (1994) κάνει το θέμα ακόμα πιο δύσκολο διότι δεν υπήρχε καν φανταζωμαι στο ΓΕΑ ούτε σκέψη για ηλεκτρονική αρχειοθέτηση (πιθανολογώ) τέτοιων θεμάτων ώστε να μπορεί σήμερα να να υπάρχει ανεβασμένη κάπου αυτή η αφίσα.
Μα ΦΥΣΙΚΑ και ΟΧΙ, δεν υπήρχε τέτοια "υπηρεσία" - που τέτοια τύχη!!!
Απλά, έλεγα ΜΗΠΩΣ κάποιος απ'τα παιδιά εδώ ΤΗΝ ΕΧΕΙ και θα μπορούσε να τις "τραβήξει" μια digital φωτό και να την Post-άρει...
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Για σου πατέρα (Ε93 εγώ Τρίπολη, Τατόϊ 21 μήνες)

Εχω καταλάβει ποια αφίσα λες, θα δω αν έχω κάτι...
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
lupus_hegemonia
Επικοινωνία:

kongrigo έγραψε:Για σου πατέρα (Ε93 εγώ Τρίπολη, Τατόϊ 21 μήνες)

Εχω καταλάβει ποια αφίσα λες, θα δω αν έχω κάτι...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Για κοίτα το, please!!!
photis

Δημοσίευση από photis »

Είναι αυτή που τους είχε και τους δύο πιλότους προφίλ να κοιτάζουν προς τα δεξιά;
we are all in this together
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

photis έγραψε:Είναι αυτή που τους είχε και τους δύο πιλότους προφίλ να κοιτάζουν προς τα δεξιά;
για κάνε μια πάσα
e-HAF Admin
lupus_hegemonia
Επικοινωνία:

photis έγραψε:Είναι αυτή που τους είχε και τους δύο πιλότους προφίλ να κοιτάζουν προς τα δεξιά;
Μάλλον αυτή είναι... ΦΩΤΟ;;;
Απάντηση