Προσωπικά έψαχτα στο google για κάτι , και μέσα στα αποτελέσματα του search ήταν και ένα link για αυτό το forum.Κάνοντας βόλτες λοιπόν
εδώ πέρασα και στην περιοχή πτήσεων όπου είδα ακόμα πιο ενδιαφέροντα
πράγματα ,αποφάσισα να εγκαταστήσω τα setup έκανα register και ότι ζητούσαν οι οδηγίες και here I am. Για να απαντήσω και στη δεύτερη ερώτηση του Anzac, δεν έχω δει κάποια αναφορά για την e-haf σε κανένα έντυπο μέχρι στιγμής.
cosa έγραψε:Προσωπικά έψαχτα στο google για κάτι , και μέσα στα αποτελέσματα του search ήταν και ένα link για αυτό το forum.Κάνοντας βόλτες λοιπόν
εδώ πέρασα και στην περιοχή πτήσεων όπου είδα ακόμα πιο ενδιαφέροντα
πράγματα ,αποφάσισα να εγκαταστήσω τα setup έκανα register και ότι ζητούσαν οι οδηγίες και here I am. Για να απαντήσω και στη δεύτερη ερώτηση του Anzac, δεν έχω δει κάποια αναφορά για την e-haf σε κανένα έντυπο μέχρι στιγμής.
Παρεμπιπτόντως, αν κάνει κάποιος αναζήτηση στο google για κάποιο εξειδικευμένο θέμα σχετικό με το F-16 με αγγλικούς όρους, εννιά στις δέκα φορές η e-HAF είναι στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων. Γεγονός που λέει πολλά για το επίπεδό της...
εγω λοιπον ζωντας με τις αναμνησεις της Π.Α. εψαχνα για σελιδες σχετικες με τις μοναδες που ημουν κ την βρηκα εντελως τυχαια.παρα πολυ καλο το ολο σκυνικο εδω σας αξιζουν 1000 μπραβο εμενα παντως με συγκινησατε.καλο θα ηταν να φενεται κ στο προφιλ του καθενος κ σε αλλα τοπικ η καποια μεγαλυτερη διαφιμησει.
Όντας παλιό μέλος της VHAF (προ 10 ετίας) ξέκοψα λόγο υποχρεώσεων όταν θέλησα να ξαναμπώ στο κόσμο του Φάλκον και έδωσα Google search για VHAF βρήκα την eHAF.
Εγώ ανακάλυψα την e-haf ψάχνοντας στο ιντερνέτ πληροφορίες για την HAF, δηλαδή την Πολεμική Αεροπορία,συγκεκριμένα για το site της,κάτι γνώριζα όμως και από πρίν,απλά όταν είδα το site την θυμήθηκα.
Οσο για τις επισκέψεις σε μονάδες της ΠΑ,δηλαδή "παίζει"
και καμμιά πτήση με αληθινά αεροσκάφη; (εννοείται φυσικά σαν συνεπιβάτες,αν και εγώ θα ήμουν αρκετά ικανοποιημένος εαν απλώς έμπαινα στο cockpit και του έριχνα μια ματιά).
Εγώ πάλι, έκανα ένα σχόλιο στον greek-tracker ψάχνοντας για κανέναν combat flight simulator και έκεί ευτυχώς πήρα την απάντηση από τον cosa, που μου πρότεινε την ehaf.
Εγώ προσωπικά το έμαθα από ένα φίλο και συνάδελφο και μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα το να μπω να δω "τι παίζει"! Ε, αυτό ήταν.. Κόλλησα και δεν μπορώ να ξεκολλήσω και τρώω όλο (τον λιγοστό ομολογουμένως) ελεύθερο χρόνο μου εδώ.. Και που να ξεκινήσω κιόλας.....
'Έψαχνα για αεροσκάφη
και σε κάποιο forum είδα την
διεύθυνση .
Δηλαδή από τύχη.
Δεν γνώριζα την ύπαρξη και
της δυνατότητες του φόρουμ
και ακόμα δεν της ξέρω αλλά
κάτι μου λέει ότι θα της μάθω.