Διαμαρτυρία των εργαζόμενων στη ΔΕΗ για το ασφαλιστικό.

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Καλά το ζήτημα είναι πολύ μακρύ και λίγο "αέρινο", αφού δεν μπορούμε να βγάζουμε με σιγουριά στοιχεία στη φόρα.
Επιπλέον οι εργάτες των εργολάβων είναι μιά χαρά εργαζόμενοι και από την κλεψιά που μπορεί να γίνει δεν βγάζουν κανένα κέρδος.
Τέλος αν εσύ δουλεύεις στον τομέα και ξέρεις, ισως από την πλευρά σου να έχεις στοιχεία που φέρνουν σε πιο θετικό φώς το θέμα "εργολαβίες". Τοτε σίγουρα θα έχεις δίκαιο και πάω πάσο. Εγώ για να είμαι ειλικρινής μεταφέρω την εικόνα μέσα από έναν άλλο χώρο (που έχει και αυτός λερωμένη τη φωλιά του) οπότε σίγουρα δεν εχω και την σφαιρικότερη άποψη.
Εικόνα
kypselos

Δημοσίευση από kypselos »

Εχεις δικιο οτι δεν ειναι ολα ροδινα.
Απλα για μενα τα χοντρα παιζοντε στις αναθεσεις και γι αυτες ειμαι μαζι σε αυτα που λες 100%
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Και τέλοσπάντων το ρεζουμέ είναι το εξής:
Κάθε χώρα έχει τομείς που απορροφούν χρήμα (υγεία, περιβαλλοντική φροντίδα, δημόσια έργα κτλ) και τομείς που αποφέρουν κέρδη (βιαμηχανία γεωργία, τουρισμός, κτλ).
Εδώ στην Ελλάδα έχουμε φροντίσει να εντάξουμε τους τομείς της δεύτερης κατηγορίας στην πρώτη κατηγορία.
Πλέον οι τομείς που θα έπρεπε να προσφέρουν κέρδη, όχι μόνο δεν καταφέρνουν να επιβιώσουν από μόνοι τους αλλά χρειάζονται και"ντάντεμα"...
Δηλαδή αν η οικονομία πάει χάλια από πού περιμένουμε να βγάλουμε κέρδη, όταν ξοδεύουμε για να διατηρήσουμε σε ζωή την λιγοστή βαριά βιομηχανία, την κατεστραμμένη γεωργία και τον τουρισμό που βασίζεται σε υπεράριθμους τουρίστες αλλά που έχουν λίγα να ξοδέψουν (συγγνώμη για τον κοινωνικό ρατσισμό αλλά το βλέπω από την πλευρά του Έλληνα επιχειρηματία).
Εικόνα
Απάντηση