ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ1. Δεν θα πρέπει να μετακινηθούν στο κέντρο εάν δεν έχουν σπουδαίο λόγο. Τα συλλαλητήρια θα προκαλέσουν «έμφραγμα» σχεδόν σε όλους δρόμους (στις 11.00 της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ από το Πεδίον του Αρεως και στις 10.00 το πρωί του ΠΑΜΕ που πρόσκειται στο ΚΚΕ από την πλατεία Ομονοίας).
2. Δεν θα πρέπει να ελπίζουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Θα μείνουν ακινητοποιημένα σχεδόν όλη την ημέρα.
3. Δεν θα πρέπει να προσεγγίσουν δημόσιες υπηρεσίες.
4. Δεν θα έχουν δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών με τα «γκισέ» των τραπεζών (κυρίως όσων είναι κρατικού ενδιαφέροντος) και δεν να μπορέσουν να πάρουν μετρητά. Πολλά ΑΤΜ ξεμένουν από ρευστό.
5. Δεν θα μπορέσουν να «φουλάρουν» τα ρεζερβουάρ τους. Τα πρατήρια θα είναι κλειστά.
6. Δεν θα «γλιτώσουν» από τα σκουπίδια.
7. Δεν θα πρέπει να προσέλθουν στα δικαστήρια, αφού δεν θα λειτουργήσουν.
8. Δεν θα πρέπει να εφησυχάσουν στα σπίτια τους. Οι διακοπές ρεύματος θα συνεχιστούν.
9. Δεν θα έχουν πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία. Θα προσέρχονται μόνο εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις.
10. Δεν θα υπάρχουν ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων σήμερα και αύριο, από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, λόγω της σαρανταοκτάωρης απεργίας των τεχνικών.
Το ενδέκατο «Δεν» το οποίο είχε σχέση με τη λειτουργία των αρτοποιείων άρθηκε τελικά χθες. Οι αρτοποιοί δεν θα ζυμώσουν αλλά οι φούρνοι θα είναι ανοικτοί. Αρα, σε παράφραση του «ζεϊμπέκικου» του Διονύση Σαββόπουλου, οι απεργοί αύριο δεν θα φάνε «βρόμικο» ψωμί, αλλά -στη χειρότερη περίπτωση- ζυμωμένο περίπου 24 ώρες πριν.
Τι δεν πρέπει να κάνουν οι πολίτες Αύριο ...
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Τι δεν πρέπει να κάνουν οι πολίτες Αύριο ...
e-HAF Admin

