ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
παιδια καλησπερα , εχω ασυρματο ρουτερ τη γνωμη εχετε ,μηπως ειναι επιβλαβες στην υγεια καταλαβενετε τι εννωο γιατι κυκλοφορει και μικρο παιδι στο σπιτι.εχετε ακουσει κατι?εγω παντος το ψιλοφοβαμε να πω την αληθεια.ευχαριστω.
-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δεν έχω υπόψη μου συγκεκριμένες μελέτες/μετρήσεις, αλλά αυτά που έχω ακούσει, μιλάνε γα το γεγονός ότι η ασύρματη μετάδοση δεδομένων είναι επιβλαβής για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Εκτός από το ασύρματο modem/router το ίδιο (ενδεχομένως) μπορεί να ισχύει και για τα ασύρματα keyboards/moyse
Τέλος μεγαλύτερη "ζημιά" προκαλεί το ασύρματο (όχι κινητό) τηλέφωνο σε σχέση με το κινητό
Εκτός από το ασύρματο modem/router το ίδιο (ενδεχομένως) μπορεί να ισχύει και για τα ασύρματα keyboards/moyse
Τέλος μεγαλύτερη "ζημιά" προκαλεί το ασύρματο (όχι κινητό) τηλέφωνο σε σχέση με το κινητό
FLY LOW - HIT HARD
Re: ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
κινητό τηλέφωνο έχεις σπίτι ;tasos έγραψε:παιδια καλησπερα , εχω ασυρματο ρουτερ τη γνωμη εχετε ,μηπως ειναι επιβλαβες στην υγεια καταλαβενετε τι εννωο γιατι κυκλοφορει και μικρο παιδι στο σπιτι.εχετε ακουσει κατι?εγω παντος το ψιλοφοβαμε να πω την αληθεια.ευχαριστω.
μιλάς στο κινητό σου στο σπίτι ;
bluetooth χρησιμοποιείς ;
ασύρματο τηλέφωνο έχεις ;
το wireless modem λες να είναι ο μόνος ύποπτος ; ;
e-HAF Admin
Re: ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
+1Anzac έγραψε:κινητό τηλέφωνο έχεις σπίτι ;tasos έγραψε:παιδια καλησπερα , εχω ασυρματο ρουτερ τη γνωμη εχετε ,μηπως ειναι επιβλαβες στην υγεια καταλαβενετε τι εννωο γιατι κυκλοφορει και μικρο παιδι στο σπιτι.εχετε ακουσει κατι?εγω παντος το ψιλοφοβαμε να πω την αληθεια.ευχαριστω.
μιλάς στο κινητό σου στο σπίτι ;
bluetooth χρησιμοποιείς ;
ασύρματο τηλέφωνο έχεις ;
το wireless modem λες να είναι ο μόνος ύποπτος ; ;
-
nickkallistis
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Λοιπόν είμαι φοιτητής στη σχολή εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών του Ε.Μ.Π και σε μια πρόσφατη εργαστηριακή άσκηση μας είπαν ότι για τα κινητά δεν έχει αποδειχτεί τίποτα για το ότι προκαλούν βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό, επίσης οτιδήποτε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δεν προκαλεί βλάβες. Συγκεκριμένα αν αποδειχτεί πως το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (μη ιοντίζουσα ακτινοβολία) προκαλεί βλάβες τότε όλη η φυσική μας είναι λάθος....
Τέλος να επισημάνω ότι μεγαλύτερη επιβλαβής ακτινοβολία δεχόμαστε από τις οθόνες καθοδικού σωλήνα και από τους τοίχους μέσα στους οποίους υπάρχουν ραδιενεργά ισότοπα τα οποία με διασπάσεις τύπου β ακτινοβολούν ηλεκτρόνια τα οποία είναι επιβλαβής.
Τέλος να επισημάνω ότι μεγαλύτερη επιβλαβής ακτινοβολία δεχόμαστε από τις οθόνες καθοδικού σωλήνα και από τους τοίχους μέσα στους οποίους υπάρχουν ραδιενεργά ισότοπα τα οποία με διασπάσεις τύπου β ακτινοβολούν ηλεκτρόνια τα οποία είναι επιβλαβής.
Ας θέσουμε το θέμα σε σωστές βάσεις.Το θέμα με τις ακτινοβολίες είναι
σχετικά καινούργιο ειδικά στη χώρα μας.Κάθε ακτινοβολία που δέχεται το
ανθρώπινο σώμα είναι επιβλαβής και αυτό είναι αξίωμα.Ετσι λοιπόν ισχύει
το όσο λιγότερο τόσο καλύτερο.Για να φτάσουμε να αναρωτηθούμε πόσο κακό μας κάνει το ασύρματο router πρέπει να σκεφτούμε πρώτα κάποια άλλα πράγματα.Είναι το κρεββάτι μας παράλληλα σε τοίχο οπου τρέχουν καλώδια ρεύματος? Βλέπουμε τηλεόραση σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων? Εχουμε ασύρματο τηλέφωνο δίπλα στο κεφάλι μας στο κομοδίνο?
καθόμαστε σε απόσταση μικρότερη του 1 μέτρου περιμένοντας τον καφέ να
ζεσταθεί στα μικροκύμματα? Πόσο μας "καίει" το τηλεοπτικό σήμα? το ραδιοφωνικό? οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας? Τι ακτινοβολία δεχόμαστε απο τους δορυφόρους στη στρατόσφαιρα?(όσο μας ψήνουν οι δορυφόροι δεν μας ψήνει τπτ δυστυχώς)
Η ουσία είναι οτι δεν μας σώζει τίποτα.Γεγονός οτι ένα router στα 2.4 ghz μας καίει λιγότερο απο ενα ασύρματο τηλέφωνο αλλά πάντα ισχύει
οτι όσο λιγότερο τόσο καλύτερα.
Οσο για αυτά που λέει ο φίλος nickallistis έχω να πω το εξής:
συλλυπητήρια για τους καθηγητές σου ρε φίλε που λένε οτι δεν έχει
αποδειχτεί οτι το κινητό βλάπτει.Μα καλά σε ποια βιβλιογραφία βασίζονται?
του περασμένου αιώνα? Τότε γιατί όταν μιλήσουμε στο κινητό για 3 λεπτά
ανεβαίνει 2 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία στη μεριά που ακουμπάμε το ακουστικο? Μήπως όταν μιλάμε στο κινητο πχ στο δεξί αυτί το απέναντι ημισφαίριο του κρανίου λειτουργεί σαν κοίλο κατοπτρο για το σήμα του κινητού? και αφού η ηλεκτρομαγνητική ακτινόβολία δεν βλάπτει γιατί όταν κάνουμε μαγνητική τομογραφία φεύγουν όλοι απο το δωμάτιο το οποίο έχει επένδυση μολύβδου? μήπως γιατι τα Τesla πολώνουν τα κύτταρα μας?
Φυσικά είμαι ένας τίποτας μπροστά στους καθηγητές του πολυτεχνείου αλλά
επειδή έχω φάει τις κεραιες με τα καντάρια λόγω της δουλειάς μου έχω ψαχτεί αρκετά το θέμα.
Και για να τελειώνουμε για τον φίλο που ρωτησε γιατί ενδιαφέρεται για το
παιδί του η αλήθεια είναι μία: όσο αργήσει το παιδί να έρθει σε επαφή με
όλα αυτά τα μαραφέτια (router cell phones microwaves pc) τόσο καλύτερα.
Μπορεί σε ανθρώπους 30-40-50 -60 ετών να μην έχουν κάνει ακόμα ζημιά
αλλά εμείς όταν γεννηθήκαμε δεν υπήρχε τπτ απο όλα αυτά.Τα σημερινά μωρά μπαίνουν σε σπίτια που έχουν μέσα 2-3 κινητά και ένα κάρο άλλες συσκευές, δεν έιναι το ίδιο.
σχετικά καινούργιο ειδικά στη χώρα μας.Κάθε ακτινοβολία που δέχεται το
ανθρώπινο σώμα είναι επιβλαβής και αυτό είναι αξίωμα.Ετσι λοιπόν ισχύει
το όσο λιγότερο τόσο καλύτερο.Για να φτάσουμε να αναρωτηθούμε πόσο κακό μας κάνει το ασύρματο router πρέπει να σκεφτούμε πρώτα κάποια άλλα πράγματα.Είναι το κρεββάτι μας παράλληλα σε τοίχο οπου τρέχουν καλώδια ρεύματος? Βλέπουμε τηλεόραση σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων? Εχουμε ασύρματο τηλέφωνο δίπλα στο κεφάλι μας στο κομοδίνο?
καθόμαστε σε απόσταση μικρότερη του 1 μέτρου περιμένοντας τον καφέ να
ζεσταθεί στα μικροκύμματα? Πόσο μας "καίει" το τηλεοπτικό σήμα? το ραδιοφωνικό? οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας? Τι ακτινοβολία δεχόμαστε απο τους δορυφόρους στη στρατόσφαιρα?(όσο μας ψήνουν οι δορυφόροι δεν μας ψήνει τπτ δυστυχώς)
Η ουσία είναι οτι δεν μας σώζει τίποτα.Γεγονός οτι ένα router στα 2.4 ghz μας καίει λιγότερο απο ενα ασύρματο τηλέφωνο αλλά πάντα ισχύει
οτι όσο λιγότερο τόσο καλύτερα.
Οσο για αυτά που λέει ο φίλος nickallistis έχω να πω το εξής:
συλλυπητήρια για τους καθηγητές σου ρε φίλε που λένε οτι δεν έχει
αποδειχτεί οτι το κινητό βλάπτει.Μα καλά σε ποια βιβλιογραφία βασίζονται?
του περασμένου αιώνα? Τότε γιατί όταν μιλήσουμε στο κινητό για 3 λεπτά
ανεβαίνει 2 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία στη μεριά που ακουμπάμε το ακουστικο? Μήπως όταν μιλάμε στο κινητο πχ στο δεξί αυτί το απέναντι ημισφαίριο του κρανίου λειτουργεί σαν κοίλο κατοπτρο για το σήμα του κινητού? και αφού η ηλεκτρομαγνητική ακτινόβολία δεν βλάπτει γιατί όταν κάνουμε μαγνητική τομογραφία φεύγουν όλοι απο το δωμάτιο το οποίο έχει επένδυση μολύβδου? μήπως γιατι τα Τesla πολώνουν τα κύτταρα μας?
Φυσικά είμαι ένας τίποτας μπροστά στους καθηγητές του πολυτεχνείου αλλά
επειδή έχω φάει τις κεραιες με τα καντάρια λόγω της δουλειάς μου έχω ψαχτεί αρκετά το θέμα.
Και για να τελειώνουμε για τον φίλο που ρωτησε γιατί ενδιαφέρεται για το
παιδί του η αλήθεια είναι μία: όσο αργήσει το παιδί να έρθει σε επαφή με
όλα αυτά τα μαραφέτια (router cell phones microwaves pc) τόσο καλύτερα.
Μπορεί σε ανθρώπους 30-40-50 -60 ετών να μην έχουν κάνει ακόμα ζημιά
αλλά εμείς όταν γεννηθήκαμε δεν υπήρχε τπτ απο όλα αυτά.Τα σημερινά μωρά μπαίνουν σε σπίτια που έχουν μέσα 2-3 κινητά και ένα κάρο άλλες συσκευές, δεν έιναι το ίδιο.
Αυτό έιναι απόλυτα σωστό και για όσους δεν κατάλαβαν οθόνες καθοδικού σωλήνα = παλιές τηλεοράσεις και οθόνες crtnickkallistis έγραψε:Τέλος να επισημάνω ότι μεγαλύτερη επιβλαβής ακτινοβολία δεχόμαστε από τις οθόνες καθοδικού σωλήνα και από τους τοίχους μέσα στους οποίους υπάρχουν ραδιενεργά ισότοπα τα οποία με διασπάσεις τύπου β ακτινοβολούν ηλεκτρόνια τα οποία είναι επιβλαβής.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY