Πούτιν, good or bad !
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Πούτιν, good or bad !
Αλήθεια τι γνώμη έχετε για τον Πούτιν ;
Εγώ πάντως είχα μια πολύ καλή εικόνα μέχρι που είδα κάποια στιγμιότητα απο την ΕΤ-1 , σχετικά με την ζωή του
Το είδε κανείς σας ;
Εγώ πάντως είχα μια πολύ καλή εικόνα μέχρι που είδα κάποια στιγμιότητα απο την ΕΤ-1 , σχετικά με την ζωή του
Το είδε κανείς σας ;
e-HAF Admin
-
Kovamaniac
- Επικοινωνία:
Re: Πούτιν, good or bad !
Εγω το ειδα ολο το ντοκυμαντερ σχετικα με την ανοδο του στην εξουσια και εχω να πω οτι μου χαλασε την καλη εικόνα που ειχα.Anzac έγραψε:Αλήθεια τι γνώμη έχετε για τον Πούτιν ;
Το είδε κανείς σας ;
Χειροτερος και απο μαφία. Εκμεταλευτηκε καταστασεις, μοιρασε την πιτα των ενεργειακων και οικονομικων πορων σε μια γνωστη ομαδα ανθρώπων και τωρα τους ελεγχει. Ολοι αυτοι βασιζονται σε αυτόν και εκεινος σε αυτους.
Αδιστακτος, φασιστας αλλα και πολυ πατριωτης. Το τελευταιο ειναι που κανει τους ρωσους να τον αγαπανε γιατι βλέπουν οτι βαζει την χωρα τους σε πορεία για να γίνει ξανα υπερδύναμη. Κατι που για πολλες δεκαετιες ειχαν συνιθίσει οι Ρωσοι και φυσικά τους ελειπε το τελευταιο καιρό.
Ότι είναι βρώμικος δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά κατάφερε στην πρώτη του 4ετία να αναστυλώσει την Ρωσία για να επέλθουν κάποιες ισορροπίες και στην περιοχή μας (Βαλκάνια) γιατί τα Αμερικανάκια αλωνίζανε.
Για του λόγου το αληθές βλέπε νέους αγωγούς φυσικού αερίου και πως σφίξανε αμέσως οι κ@λοι.
Συγκεντρωτικά νομίζω βελτίωσε την χώρα του και είναι άξονας ισορροπίας για τα Βαλκάνια.
Για του λόγου το αληθές βλέπε νέους αγωγούς φυσικού αερίου και πως σφίξανε αμέσως οι κ@λοι.
Συγκεντρωτικά νομίζω βελτίωσε την χώρα του και είναι άξονας ισορροπίας για τα Βαλκάνια.
"Συστημα Πουτιν"Anzac έγραψε:Πως την λέγανε την εκπομπή ;
Γαλική παραγωγή αν δεν κανω λάθος, βραβευμενη στο εξωτερικό και ειχε προβληθει Πεμπτη στην εκπομπη του φοβερου Κουλογλου "Θεματική Βραδια". Σιγουρα το καλοκαιρι θα ξαναπροβληθει σε επαναληψη. Εκτος και αν τα σαινια της ΕΡΤ διαπιστωσουν οτι το περιεχόμενο της θίγει το νεο ενεργιακό μας συμμαχο.
Περισσότερα:
http://thematikivradia.ert.gr/details.a ... catid=3469
Ναι, τώρα που την παίξανε θα καταλάβουν πως θίγονται ?
Βασικά τα στιγμιότητα τα είδα στον Λαζόπουλο, όπου έδειχνε τον Κ. που είχε πάει στην Ρωσία και έλεγε πόσο θαυμάζει τον Πούτιν και απο την άλλη έβαζε αποσπάσματα απο την εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης που έλεγε τα σχετικά για τον Πούτιν
Βασικά τα στιγμιότητα τα είδα στον Λαζόπουλο, όπου έδειχνε τον Κ. που είχε πάει στην Ρωσία και έλεγε πόσο θαυμάζει τον Πούτιν και απο την άλλη έβαζε αποσπάσματα απο την εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης που έλεγε τα σχετικά για τον Πούτιν
e-HAF Admin
σιγουρα θα υπάρχει σε torrent....Anzac έγραψε:Ναι, τώρα που την παίξανε θα καταλάβουν πως θίγονται ?
+1 από μένα!sparta έγραψε:Ότι είναι βρώμικος δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά κατάφερε στην πρώτη του 4ετία να αναστυλώσει την Ρωσία για να επέλθουν κάποιες ισορροπίες και στην περιοχή μας (Βαλκάνια) γιατί τα Αμερικανάκια αλωνίζανε.
Νομίζω πως μπορεί όντως να είναι ό,τι είναι, αλλά δεν παύει να είναι πατριώτης και να βάζει πάλι τη Ρωσία σε τροχιά επιστροφής στη λίστα των υπερδυνάμεων που μπορούν να κοντράρουν τις ΗΠΑ.
Τα υπόλοιπα θα τα δείξει η ιστορία.
και το κανει πολυ εξυπνα βεβαια.αντι για ραλλυ εξοπλισμων παιζει με την οικονομια που ποναει τους αμερικανους...Oiwnos έγραψε:+1 από μένα!sparta έγραψε:Ότι είναι βρώμικος δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά κατάφερε στην πρώτη του 4ετία να αναστυλώσει την Ρωσία για να επέλθουν κάποιες ισορροπίες και στην περιοχή μας (Βαλκάνια) γιατί τα Αμερικανάκια αλωνίζανε.
Νομίζω πως μπορεί όντως να είναι ό,τι είναι, αλλά δεν παύει να είναι πατριώτης και να βάζει πάλι τη Ρωσία σε τροχιά επιστροφής στη λίστα των υπερδυνάμεων που μπορούν να κοντράρουν τις ΗΠΑ.
Τα υπόλοιπα θα τα δείξει η ιστορία.