Πούτιν, good or bad !

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Πούτιν, good or bad !

Δημοσίευση από Anzac »

Αλήθεια τι γνώμη έχετε για τον Πούτιν ;

Εγώ πάντως είχα μια πολύ καλή εικόνα μέχρι που είδα κάποια στιγμιότητα απο την ΕΤ-1 , σχετικά με την ζωή του

Το είδε κανείς σας ;
e-HAF Admin
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

KGB>FSB>MAFIA>ΠΟΥΤΙΝ
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Εγω παντως αν ημουν ρωσος θα τον ψηφιζα πιστευω.
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Kovamaniac
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kovamaniac »

Εγω τον παω παρα πολυ.
ΕικόναΕικόνα
Ειρωνεύτηκες τη γκαρσόνα??? Την έβαψες.........
nivam

Re: Πούτιν, good or bad !

Δημοσίευση από nivam »

Anzac έγραψε:Αλήθεια τι γνώμη έχετε για τον Πούτιν ;

Εγώ πάντως είχα μια πολύ καλή εικόνα μέχρι που είδα κάποια στιγμιότητα απο την ΕΤ-1 , σχετικά με την ζωή του

Το είδε κανείς σας ;
Εγω το ειδα ολο το ντοκυμαντερ σχετικα με την ανοδο του στην εξουσια και εχω να πω οτι μου χαλασε την καλη εικόνα που ειχα.
Χειροτερος και απο μαφία. Εκμεταλευτηκε καταστασεις, μοιρασε την πιτα των ενεργειακων και οικονομικων πορων σε μια γνωστη ομαδα ανθρώπων και τωρα τους ελεγχει. Ολοι αυτοι βασιζονται σε αυτόν και εκεινος σε αυτους.
Αδιστακτος, φασιστας αλλα και πολυ πατριωτης. Το τελευταιο ειναι που κανει τους ρωσους να τον αγαπανε γιατι βλέπουν οτι βαζει την χωρα τους σε πορεία για να γίνει ξανα υπερδύναμη. Κατι που για πολλες δεκαετιες ειχαν συνιθίσει οι Ρωσοι και φυσικά τους ελειπε το τελευταιο καιρό.
sparta
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από sparta »

Ότι είναι βρώμικος δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά κατάφερε στην πρώτη του 4ετία να αναστυλώσει την Ρωσία για να επέλθουν κάποιες ισορροπίες και στην περιοχή μας (Βαλκάνια) γιατί τα Αμερικανάκια αλωνίζανε.
Για του λόγου το αληθές βλέπε νέους αγωγούς φυσικού αερίου και πως σφίξανε αμέσως οι κ@λοι.
Συγκεντρωτικά νομίζω βελτίωσε την χώρα του και είναι άξονας ισορροπίας για τα Βαλκάνια.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Πως την λέγανε την εκπομπή ;
e-HAF Admin
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

Jester έγραψε:Εγω παντως αν ημουν ρωσος θα τον ψηφιζα πιστευω.
Mα και εγώ αν ήμουν ρώσος θα τον ψήφιζα.....δεν κάνουμε αστεία με τα Τοκαρεφ στο κεφάλι............ :lol: :lol: :lol: :lol:
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

...όλοι τα ίδια είναι...
Τί ΗΠΑ, τί Ρωσσία !!!
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
nivam

Δημοσίευση από nivam »

Anzac έγραψε:Πως την λέγανε την εκπομπή ;
"Συστημα Πουτιν"
Γαλική παραγωγή αν δεν κανω λάθος, βραβευμενη στο εξωτερικό και ειχε προβληθει Πεμπτη στην εκπομπη του φοβερου Κουλογλου "Θεματική Βραδια". Σιγουρα το καλοκαιρι θα ξαναπροβληθει σε επαναληψη. Εκτος και αν τα σαινια της ΕΡΤ διαπιστωσουν οτι το περιεχόμενο της θίγει το νεο ενεργιακό μας συμμαχο.

Περισσότερα:
http://thematikivradia.ert.gr/details.a ... catid=3469
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Ναι, τώρα που την παίξανε θα καταλάβουν πως θίγονται ?

Βασικά τα στιγμιότητα τα είδα στον Λαζόπουλο, όπου έδειχνε τον Κ. που είχε πάει στην Ρωσία και έλεγε πόσο θαυμάζει τον Πούτιν και απο την άλλη έβαζε αποσπάσματα απο την εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης που έλεγε τα σχετικά για τον Πούτιν
e-HAF Admin
nivam

Δημοσίευση από nivam »

Anzac έγραψε:Ναι, τώρα που την παίξανε θα καταλάβουν πως θίγονται ?

Βασικά τα στιγμιότητα τα είδα στον Λαζόπουλο, όπου έδειχνε τον Κ. που είχε πάει στην Ρωσία και έλεγε πόσο θαυμάζει τον Πούτιν και απο την άλλη έβαζε αποσπάσματα απο την εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης που έλεγε τα σχετικά για τον Πούτιν
σιγουρα θα υπάρχει σε torrent....
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

kongrigo έγραψε:...όλοι τα ίδια είναι...
Τί ΗΠΑ, τί Ρωσσία !!!
Ιδια ειναι τα αφεντικα δεξια κ αριστερα! :lol:
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Oiwnos

Δημοσίευση από Oiwnos »

sparta έγραψε:Ότι είναι βρώμικος δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά κατάφερε στην πρώτη του 4ετία να αναστυλώσει την Ρωσία για να επέλθουν κάποιες ισορροπίες και στην περιοχή μας (Βαλκάνια) γιατί τα Αμερικανάκια αλωνίζανε.
Για του λόγου το αληθές βλέπε νέους αγωγούς φυσικού αερίου και πως σφίξανε αμέσως οι κ@λοι.
Συγκεντρωτικά νομίζω βελτίωσε την χώρα του και είναι άξονας ισορροπίας για τα Βαλκάνια.
+1 από μένα!
Νομίζω πως μπορεί όντως να είναι ό,τι είναι, αλλά δεν παύει να είναι πατριώτης και να βάζει πάλι τη Ρωσία σε τροχιά επιστροφής στη λίστα των υπερδυνάμεων που μπορούν να κοντράρουν τις ΗΠΑ.
Τα υπόλοιπα θα τα δείξει η ιστορία. :roll:
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ
Εικόνα
kypselos

Δημοσίευση από kypselos »

Oiwnos έγραψε:
sparta έγραψε:Ότι είναι βρώμικος δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά κατάφερε στην πρώτη του 4ετία να αναστυλώσει την Ρωσία για να επέλθουν κάποιες ισορροπίες και στην περιοχή μας (Βαλκάνια) γιατί τα Αμερικανάκια αλωνίζανε.
+1 από μένα!
Νομίζω πως μπορεί όντως να είναι ό,τι είναι, αλλά δεν παύει να είναι πατριώτης και να βάζει πάλι τη Ρωσία σε τροχιά επιστροφής στη λίστα των υπερδυνάμεων που μπορούν να κοντράρουν τις ΗΠΑ.
Τα υπόλοιπα θα τα δείξει η ιστορία. :roll:
και το κανει πολυ εξυπνα βεβαια.αντι για ραλλυ εξοπλισμων παιζει με την οικονομια που ποναει τους αμερικανους...
Απάντηση