Πυροβόλο...
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Πυροβόλο...
Έχω παρατηρήσει ότι σε βολές με το Μ61 τα βλήματα θέλουν αρκετή ώρα για να φτάσουν το στόχο, αναγκάζοντάς με να σημαδεύω πολύ μπροστά από το στόχο, ακόμα και όταν τον έχω στα 400 μέτρα (για εκπαίδευση βολών βάζω αρχικά μεγάλους στόχους, π.χ. MiG-25, MiG-31) και πάλι η βολή με δυσκολεύει.
Ερχόμενος από εξομοιωτές με πολύ μπαμ-μπουμ (CFS2, IL-2) όμως αυτό το φαινόμενο μου φαίνεται υπερβολικό.
Εκτός αν βγάλουμε τα Μ61 και βάλουμε πάλι τα hispano!
Ερχόμενος από εξομοιωτές με πολύ μπαμ-μπουμ (CFS2, IL-2) όμως αυτό το φαινόμενο μου φαίνεται υπερβολικό.
Εκτός αν βγάλουμε τα Μ61 και βάλουμε πάλι τα hispano!
δεν νομίζω πως έχεις δίκιο!
στα guns και σε EGGS mode, ο υπολογιστής του αεροσκάφους σου δείχνει που θα πάνε οι σφαίρες σου, υπολογίζοντας την ταχύτητα σου, τον άνεμο, το ύψος και την θέση του αεροσκάφους που έχεις εγκλοβίσει
είναι ένα μικρό κυκλάκι που δεν γνωρίζω αν έχει κάποια ιδιαίτερη ονομασία
μήπως εσύ λοιπόν κοιτάς κάτι άλλο ;
στα guns και σε EGGS mode, ο υπολογιστής του αεροσκάφους σου δείχνει που θα πάνε οι σφαίρες σου, υπολογίζοντας την ταχύτητα σου, τον άνεμο, το ύψος και την θέση του αεροσκάφους που έχεις εγκλοβίσει
είναι ένα μικρό κυκλάκι που δεν γνωρίζω αν έχει κάποια ιδιαίτερη ονομασία
μήπως εσύ λοιπόν κοιτάς κάτι άλλο ;
e-HAF Admin
Όχι, δε με κατάλαβες!
Το "κυκλάκι" χρησιμοποιώ κι εγώ για σκόπευση. Προς Θεού, δεν το έχω ξεφτιλίσει τόσο. Αλλού είναι το πρόβλημα.
Μου φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι τα βλήματα θέλουν τόση ώρα για να φτάσουν σε μια απόσταση της τάξης των 400-500 μέτρων, ενώ στο CFS 2 σε βολή με το Hispano σε ίδιες αποστάσεις τα βλήματα φαίνονται να φτάνουν πιο "γρήγορα" στον προορισμό τους.
Το "κυκλάκι" χρησιμοποιώ κι εγώ για σκόπευση. Προς Θεού, δεν το έχω ξεφτιλίσει τόσο. Αλλού είναι το πρόβλημα.
Μου φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι τα βλήματα θέλουν τόση ώρα για να φτάσουν σε μια απόσταση της τάξης των 400-500 μέτρων, ενώ στο CFS 2 σε βολή με το Hispano σε ίδιες αποστάσεις τα βλήματα φαίνονται να φτάνουν πιο "γρήγορα" στον προορισμό τους.
Windows: A 32 bit extension and graphical shell,
for a 16 bit patch to an 8 bit operating system, originally
coded for a 4 bit microprocessor, written by a 2 bit
company, that can't stand 1 bit of competition. Good thing
there's not any.
there's not any.
-
atsalis_p
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

BATR, Bullets At Target Range,
το κυκλάκι που εμφανίζεται μετά το πάτημα της σκανδάλης,
φανταστείτε ένα τζάμι ακριβώς πάνω στον στόχο, να είναι συνεχώς κάθετο σ' εμάς σαν να βλέπουμε μέσα από ένα παράθυρο όταν στεκόμαστε ακριβώς μπροστά του,
πυροβολούμε και βλέπουμε πάνω του να χτυπάνε οι βολίδες μας, βλέπουμε τις τρύπες στο επίπεδο του στόχου ως προς εμάς κι όχι πιο βαθιά ή πιο πριν από αυτόν ως προς εμάς..
Έτσι βλέπουμε τι κάναμε και διορθώνουμε ανάλογα..
Αυτό σχετικά με το χρόνο δεν το γνωρίζω αλλά είμαστε σίγουροι πως μιλάμε για 500 μέτρα;
Από που το βλέπεις αυτό; γιατί οι ενδείξεις είναι σε πόδια μέσα από το μίλι, δηλαδή τα 500 μέτρα τα βλέπεις σαν "F 015" στο HUD σου.
Εκτός εάν το υπολογίζεις εμπειρικά, με το μάτι ας το πούμε...
atsalis_p
το κυκλάκι που εμφανίζεται μετά το πάτημα της σκανδάλης,
φανταστείτε ένα τζάμι ακριβώς πάνω στον στόχο, να είναι συνεχώς κάθετο σ' εμάς σαν να βλέπουμε μέσα από ένα παράθυρο όταν στεκόμαστε ακριβώς μπροστά του,
πυροβολούμε και βλέπουμε πάνω του να χτυπάνε οι βολίδες μας, βλέπουμε τις τρύπες στο επίπεδο του στόχου ως προς εμάς κι όχι πιο βαθιά ή πιο πριν από αυτόν ως προς εμάς..
Έτσι βλέπουμε τι κάναμε και διορθώνουμε ανάλογα..
Αυτό σχετικά με το χρόνο δεν το γνωρίζω αλλά είμαστε σίγουροι πως μιλάμε για 500 μέτρα;
Από που το βλέπεις αυτό; γιατί οι ενδείξεις είναι σε πόδια μέσα από το μίλι, δηλαδή τα 500 μέτρα τα βλέπεις σαν "F 015" στο HUD σου.
Εκτός εάν το υπολογίζεις εμπειρικά, με το μάτι ας το πούμε...
atsalis_p

ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Ώπα, λάθος! Τώρα δοκίμασα μερικές βολές εναντίον ενός phantom και όλα φαίνονται κανονικά. Μάλλον η ιδέα μου ήταν... (είχα καιρό να παίξω).
Τα ~500 μέτρα με το μάτι τα υπολόγιζα.
Συγνώμη για το εσφαλμένο topic!
Τα ~500 μέτρα με το μάτι τα υπολόγιζα.
Συγνώμη για το εσφαλμένο topic!
there's not any.
there's not any.
Έλα μωρέ... εξασκήθηκα και λίγο.
Βρήκα κι έναν τρόπο να φέρω το eurofighter από πίσω μου, μπροστά μου (αν και δεν πιάνει πάντα).
Βρήκα κι έναν τρόπο να φέρω το eurofighter από πίσω μου, μπροστά μου (αν και δεν πιάνει πάντα).
there's not any.
there's not any.
Όπα δεν είναι 2 κυκλάκια..+/- είναι..Τώρα προς θεού δε σημαδέυεις με το BATR..Αυτό ρο χρησιμοποιείς αρκετά μετά την αρχική σκόπευση για μικροδιορθώσεις..Ο φίλος μας μάλλον εννοεί το Level V director pipper..Γενικά για μεγαλύτερο pk,ζωγράφισε το στόχο κατά το διαμήκα άξονα του με τη χρήση 9g-1g pipper..Tο level V dp είναι αρκετά ευαίσθητο και απαιτει και χρόνο μέχρι να εμφανιστεί..EEGS rules..xrhstaras έγραψε:Pipper λέγεται το κυκλάκι μήπως;;
1G pipper - 9G pipper.
2κυκλάκια....
Αny mission,any time,anywhere...

EEGS =οτι καλυτερο υπαρχει οπως ειπε κ ο block50.
Τωρα πως υπολογιζεις την αποσταση σε 2d οθονη που η στεροσκοπικη οραση ειναι yatabaza ενταξει δεν ειναι δυσκολο, αλλα δεν ειναι πιο αξιοπιστο απο την ενδειξη του range μετα το lock-on.
Τωρα πως υπολογιζεις την αποσταση σε 2d οθονη που η στεροσκοπικη οραση ειναι yatabaza ενταξει δεν ειναι δυσκολο, αλλα δεν ειναι πιο αξιοπιστο απο την ενδειξη του range μετα το lock-on.
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

Αφού σας είπα, ήρθα στο falcon από εξομοιωτές που το μόνο σου όπλο ήταν τα πολυβόλα. Τι διάολο, έχω μάθει να σημαδεύω επιτέλους - νομίζω!
there's not any.
there's not any.