Και που λέτε σήμερα το πρωί...

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Doperman

Και που λέτε σήμερα το πρωί...

Δημοσίευση από Doperman »

...άργησα να ξεκινήσω για την δουλεία, γιατί έπρεπε να πάω στο ταχυδρομείο να παραλάβω το Clip Pro για Track IR. Θα μου πείτε γιατί σας το λέω... Και που λέτε, στην μέση της διαδρομής για την δουλεία μου, με πλευρίζει ένα Ζητάς, και με πολύ επικίνδυνο τρόπο με αναγκάζει να κάνω δεξιά. Με το που σβήνω την μηχανή και κατεβαίνω να του ζητήσω τον λόγο για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αυτή οδηγική του συμπεριφορά. Το όργανο λοιπόν με κολλάει στον τοίχο, και ο συνάδελφος του με φυλάει με το όπλο του στραμμένο πάνω μου. Αφού τελειώνει με τον σωματικό έλεγχο, και τον έλεγχο της τσάντας μου, μου βάζει χέρι που δεν έχω πινακίδα. Δικαιολογημένα μου βάζει χέρι. Και τώρα το κορυφαίο, των ρωτάω για την συμπεριφορά του, το αν έκανα κάτι... και τί μου λέει...

ΌΧΙ φίλε, δεν έκανες κάτι, απλά ο συνάδελφος είναι ΝΕΟΣ, και ήθελα να του δείξω πώς γίνετε ένας έλεγχος.....

Και πολύ απλά έμεινα μακάκας και τον κοίταζα....
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

OMG!

έφαγες κλήση που δεν είχες πινακίδα ;

είσαι τυχερός που δεν πάτησε καμιά σκανδάλη κατα λάθος ο νέοπας
e-HAF Admin
Doperman

όχι δεν μου έριξε, γιατί έχω κάποια δικαιολογητικά απώλειας αυτής
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

αφου δεν σου πέρασε και χειροπέδες για να "μάθει" ο νέος τον σωστό τρόπο, πάλι καλά να λες...
e-HAF Admin
kostas_xalkida
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kostas_xalkida »

Τι λές ρε doper???Σοβαρά μιλάς???Και σου φαίνεται περίεργο αυτό?Δηλαδή εσύ γιατί να κάνεις practice στο falcon???Aυτοί να μην παίξουν λίγο μαζί μας.practice κάνουν?ΧΑΧΑΧΑ ο κόσμος δεν ειναι καθόλου καλά.

Υ.Γ. Μην πάρεις στραβά τον τρόπο που μιλάω.Πλάκα κάνω.Είσαι τυχερός που δεν σε ξεψάχνισαν να σου βρούνε κάτι να σε γράψουν ετσι για να γελάσουν τα παιδία μωρε.Τι μακάκες θεε μου!!!!!!!!!!!
Doperman

kostas_xalkida έγραψε:Υ.Γ. Μην πάρεις στραβά τον τρόπο που μιλάω.Πλάκα κάνω
φαίνεται :wink:

Κάποια μέρα θα βρούνε τον μάστορα τους...
kostas_xalkida
Επικοινωνία:

Doperman έγραψε:

Να είσαι σίγουρος οτι εμείς φταίμε γι'αυτό γιατί φοβόμαστε να κινηθούμε ανάλογα πρός αυτούς επειδή το παίζουν εξουσία
Doperman

kostas_xalkida έγραψε:
Doperman έγραψε:

Να είσαι σίγουρος οτι εμείς φταίμε γι'αυτό γιατί φοβόμαστε να κινηθούμε ανάλογα πρός αυτούς επειδή το παίζουν εξουσία
Αν ήμουν και εγώ απόλυτα νόμιμος, κοινώς είχα πινακίδα θα μπορούσα να πάρω τον αριθμό του και να κάνω μια αναφορά, μετά όμως είναι σίγουρο πως αν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο θα τον έχουν στην μπούκα...και όπου τον βρούνε θα τον μαμάνε...
kostas_xalkida
Επικοινωνία:

Doperman έγραψε:
kostas_xalkida έγραψε:
Doperman έγραψε:

Αν ήμουν και εγώ απόλυτα νόμιμος, κοινώς είχα πινακίδα θα μπορούσα να πάρω τον αριθμό του και να κάνω μια αναφορά, μετά όμως είναι σίγουρο πως αν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο θα τον έχουν στην μπούκα...και όπου τον βρούνε θα τον μαμάνε...
Δίκο έχεις.Αλλα χρειάζεται και απο εμάς ενα ΝΤΟΥ.Δεν κάνει κακό.Αλλά εντάξυ η μακακία ήταν που έφαγες χοντρό ψάρομα.Δεν είναι και λίγο να έχεις ένα όπλο στραμένο πάνω σου.Ξέρουν όμως οτι δεν θα κάνουμε τίπτα και τα κάνουν αυτά.Πίσω έχει η αχλάδα την ουρίτσα της :D
cosa

Δημοσίευση από cosa »

KΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ 2 ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.

Οταν έκανες την μεταγωγή όμως ρε π@π@ρ@ τον σεσημασμένο τον έβαλες στο πίσω κάθισμα ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ και του αφησες και το όπλο σου εύκαιρο για να φάει τον μεροκαματιάρη και να μείνουν τα παιδάκια χωρις μπαμπά.

ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ.

Οταν μου κλέψανε το αυτοκίνητο και με έπερνε ο κλέφτης τηλέφωνο για να μου ζητήσει λεφτα για να μου επιστρέψει το ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ και ήρθα και σε ρώτησα τι να κάνω εσύ μου είπες ΔΩΣΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ρε γ@μημ3ν3 κWλ0μπ@σκΙν4.

ε, με όλα αυτά που έχουν κάνει έχουν δίκιο που σημαδεύουν προληπτικά τον απλό πολίτη με όπλο για έναν απλό έλεγχο .Σου λέει με τοσες μ@λ@κι3ς που έχουμε κάνει, δεν μπορεί, κάποιος θα μας κοπανίσει κάποια στιγμή....

α σιχτηρια συγχίστηκα πάλι
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Ironmike

Δημοσίευση από Ironmike »

Γεία σου ρε Spirous τρομοκράτη!!!Πειραματόζωο με λίγα λόγια!!!
kypselos

Δημοσίευση από kypselos »

με τετοια φατσα και λιγα σου εκαναν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anduril

Δημοσίευση από Anduril »

kypselos έγραψε:με τετοια φατσα και λιγα σου εκαναν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
+1
Nikolas_A

Δημοσίευση από Nikolas_A »

Έναν φίλο μου τον σταμάτησαν με τη μηχανή και την ώρα που ο ένας του ζητούσε άδεια και δίπλωμα, ο άλλος είχε στραμμένο το MP-5 πάνω του ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ!! :shock:

Του φίλου, ο οποίος είναι κι αυτός εφ. Ανθλγός Ειδικών Δυνάμεων, του γύρισε το μάτι ανάποδα (για όποιον δεν γνωρίζει, αυτό στη μονάδα με άδειο όπλο σηκώνει καμιά πενηνταριά κάμψεις, με γεμάτο όπλο είναι κάμψεις όποτε σε πετύχω μέχρι να απολυθείς...). Ζητάει ευγενικά από τον αστυφύλακα να μην τον σημαδεύει και να βάλει το δάκτυλο στον υποφυλακτήρα της σκανδάλης. "Με βλέπεις" του λέει "κουμπωμένο μπουφάν, τα χέρια στο τιμόνι, που είναι η απειλή;". Οι τύποι αγρίεψαν από την υπόδειξη, αλλά ευτυχώς βρισκόταν παραδίπλα ένας ανθυπασπιστής που άκουσε τι έγινε και είπε στον άλλον το στόκο να κατεβάσει το όπλο.

Μα καλά, τους βασικούς κανόνες χειρισμού του ολισμού τους δεν τους μαθαίνει κανένας;!
Άβαταρ μέλους
captencris
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από captencris »

Αφήστε τον φίλο μου ήσυχο.
Παλικάρι μου να με παίρνης τηλέφωνο αμμέσως να (τους) καθαρίζω!!!!!!!!!!!!
Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν ...
Εικόνα
Απάντηση