Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
-
thundercat
-
Baron-Rojo
Χμμμμμ.....Baron-Rojo έγραψε:thundercat έγραψε:Telika ekana lathos.
Fanatikos dilitros o giwrgakis.
Milame omws gia poly kryfi kai dynati agapi!
E Giwrgaki???
akoustika
Nai malista.........................
EEEEE nai......:::::
Egw Ghost genithika Ghost kai tha pethanw.
Και ειχα ετοιμασει τους καταλληλους χαρακτηρισμους!
(προδοτη, Εφιαλτη, Ιουδα κτλ)
Αλλα τελικα τη γλυτωσες!
8)
-
Baron-Rojo
Daskale den allazw egw toso efkola....Tim έγραψε:Χμμμμμ.....Baron-Rojo έγραψε:thundercat έγραψε:Telika ekana lathos.
E Giwrgaki???
akoustika
Αλλα τελικα τη γλυτωσες!
8)
Giauto pou leei o Nikolakis tha sou pw idieteros.
Ghost Phorever 8)
-
thundercat
Frontise pws tha tou to peis...Baron-Rojo έγραψε:Daskale den allazw egw toso efkola....Tim έγραψε:Χμμμμμ.....Baron-Rojo έγραψε:thundercat έγραψε:Telika ekana lathos.
E Giwrgaki???
akoustika
Αλλα τελικα τη γλυτωσες!
8)
Giauto pou leei o Nikolakis tha sou pw idieteros.![]()
Ghost Phorever 8)
Tim, irema, me vatheies anases...
akoustika
****\NTG/****

-
Baron-Rojo
-
thundercat
-
Baron-Rojo
Παλικάρια εγώ δεν μπορώ να έρθω. Έπρεπε να φύγω έκτακτα εκτος θεσσ/νίκης.
Αποφασίστε σε ποιο net cafe θελετε να κάνουμε την εγκατάσταση και ποια εγκατάσταση θέλετε και απο εβδομάδα να ξεκινήσουμε την εγκατάσταση έτσι ώστε το επόμενο ΣΚ να κάνουμε το πρώτο επίσημο δοκιμαστικό μας. Ποιος θα αναλάβει τα πρακτικά θέματα (εγκατάσταση δοκιμαστικά κ.λ.π.) Τις επαφές κ.λ.π. εγώ.
Αρχικά το έργο σίγουρα θα παίξει μέσα στο μαγαζί. Για άλλη πόλη δεν ξέρω θα μάθω και θα ενημερώσω.
Arty out...
Αποφασίστε σε ποιο net cafe θελετε να κάνουμε την εγκατάσταση και ποια εγκατάσταση θέλετε και απο εβδομάδα να ξεκινήσουμε την εγκατάσταση έτσι ώστε το επόμενο ΣΚ να κάνουμε το πρώτο επίσημο δοκιμαστικό μας. Ποιος θα αναλάβει τα πρακτικά θέματα (εγκατάσταση δοκιμαστικά κ.λ.π.) Τις επαφές κ.λ.π. εγώ.
Αρχικά το έργο σίγουρα θα παίξει μέσα στο μαγαζί. Για άλλη πόλη δεν ξέρω θα μάθω και θα ενημερώσω.
Arty out...
Arty out...

Ayrio 11 masymas Tim,Jester.tha enhmerwtheite oloi k me to telefon tree dld o ena stelnei ston epomeno k aytos ston epomeno wste na mh mas vgenei h panagia stis synenohseis.osoi den exoyn amaksi kanoyn thl k toys voleyoume.apo kentro kapoy toys pernoyme.ferte k cd h peite ti thelete.ta leme ayrio,kala bfm apopse. 
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

-
Επισκέπτης
Παλουκάρια Κάποιος - Κάποιοι από εδω μέσα με έχουν γκαντεμιάσει και πήρα το μηχάνημα στο χέρι..... Λέτε να φταίει το τεράστιο Post που έκανα τώρα τελευταία???
Πρέπει να κάνω εγκατάσταση από την αρχή.... (πότε θα το αγοράσω το ρημάδι το DAT να ηρεμήσω???? έπαιζα με τους drivers του sata κάτι λίγο η αυπνία κατι λίγο που θελω 2 ide pata να τους δει o sata (γινετε δεν λεω μ.....) το έσκισα το εργαλέιο παμε γι'αλλα) ελπίζω αύριο μευθάυριο να είμαι online... Συγνώμη που σας στερώ την παρουσία μου ελπίζω να σας ανταμοίψω σύντομα.
Καταλήξατε σε SETUP ωρέ????
Καλά ρε δεν πήγατε Καλαμαριά???? είστε τρελοί βρήκατε καλύτερη γκαρσόνα ??? παλιομοναχοφάηδες....
thunder δεν ξεχνω τις φωτο, Slick την κασσέεεεεετα...... θα σου τηλ.
Tim σε PM το επαγγελματικό μου mail.
Arty out...
Πρέπει να κάνω εγκατάσταση από την αρχή.... (πότε θα το αγοράσω το ρημάδι το DAT να ηρεμήσω???? έπαιζα με τους drivers του sata κάτι λίγο η αυπνία κατι λίγο που θελω 2 ide pata να τους δει o sata (γινετε δεν λεω μ.....) το έσκισα το εργαλέιο παμε γι'αλλα) ελπίζω αύριο μευθάυριο να είμαι online... Συγνώμη που σας στερώ την παρουσία μου ελπίζω να σας ανταμοίψω σύντομα.
Καταλήξατε σε SETUP ωρέ????
Καλά ρε δεν πήγατε Καλαμαριά???? είστε τρελοί βρήκατε καλύτερη γκαρσόνα ??? παλιομοναχοφάηδες....
thunder δεν ξεχνω τις φωτο, Slick την κασσέεεεεετα...... θα σου τηλ.
Tim σε PM το επαγγελματικό μου mail.
Arty out...
Arty out...

-
Baron-Rojo