Eχεται Δει ποτε Α.Τ.Ι.Α (UFO?)

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Επισκέπτης

Eχεται Δει ποτε Α.Τ.Ι.Α (UFO?)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εχετέ Δει ποτέ Α.Τ.Ι.Α?-(UFO) πείτε τις εμπειρίες σας.

Εγώ πριν πολλά χρόνια στα 15 μου είμαι 30 τώρα είδα 2 ασήμι σφαίρες ψιλά στον ουρανό σαν να κυνηγούσαν η μια την άλλη με μεγάλη ταχύτητα και μετά από λίγο έφυγαν αστραπιαία ήταν και ο αδελφός μου μαζί ο όποιος το είχε δει και αυτός 11 χρονών τότε, όπως επίσης πολλές φόρες στον ουρανό σχήματα σαν αστερία να πηγαίνουν από την μια μεριά του ουρανού με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Re: Eχεται Δει ποτε Α.Τ.Ι.Α (UFO?)

Δημοσίευση από Anzac »

GERAKI έγραψε:
...είδα 2 ασήμι σφαίρες ψιλά στον ουρανό ....
απο τα Ζωνιανά θα ήτανε :twisted: :twisted: :twisted:
e-HAF Admin
Aegeus
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aegeus »

Ήρθε το τέλος... http://www.youtube.com/watch?v=U6Xsg5QW ... re=related λέει τυροπιτάκι είναι...

Πάντως έχω δει αστέρι(?)[δε ξέρω ακριβώς...] να πέφτει και να καίγεται στην ατμόσφαιρα.
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

Εγώ πάντως είχα δει ένα πολύ φωτεινό...σαν μεγάλο σημείο ήτανε πάνω από ένα βουνό κοντά στο χωριό μου...Και μετά εκεί που ψάρευα έβγαλα ένα ροφό 5 Kg !
Α επίσης είδα και πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο μια μέρα κάτι σαν σύννεφο το οποίο κινούνταν στροβιλιζόμενο και εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν σε άτακτα χρονικά διατήματα ..
WTF duuuuude....
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

εγώ έχω δεί ένα δυνατό φώς ψηλά στον ουρανό, όπως αυτό του συστήματος προσγείωσης όταν το αφος έρχεται προς εσένα

στην αρχή νόμιζα πως ήταν κάποια τέτοια περίπτωση, μόνο που το φώς παρέμενε το ίδιο έντονο και στο ίδιο σημείο, ακίνητο και για πολύ ώρα

δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν.....και αν πούμε πως ήταν φως απο ελικόπτερο, θα έλεγα πως τα ελικόπτερα δεν έχουν τόσο δυνατό φως !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 01 Ιούλ 2008, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
e-HAF Admin
Aegeus
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aegeus »

xrhstaras έγραψε:Εγώ πάντως είχα δει ένα πολύ φωτεινό...σαν μεγάλο σημείο ήτανε πάνω από ένα βουνό κοντά στο χωριό μου...
Μήπως στη φθιώτιδα?
Άβαταρ μέλους
Oiwnos

Δημοσίευση από Oiwnos »

Τα παιδιά που έχουν φτάσει μέχρι τα 85-90.000ft να μας πουν αν είχαν καμιά επαφή 3ου τύπου στο ραδαρ τους... :lol: :slol:
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ
Εικόνα
nickkallistis
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από nickkallistis »

Αν και πιστεύω πως υπάρχουν και κανονικά θα έπρεπε τουλάχιστον να φανταστώ ότι έχω δει, δεν έχω δει τίποτα....Μάλλον δεν τους βολεύει η Ρόδος.
Μόνο μια φορά εκεί που καθόμασταν με παρέα στη βεράντα, νύχτα, ξαφνικά και για 1 δευτερόλεπτο έγινε μπλε ηλεκτρικ ο ουρανός με μια λάμψη....τι να πω...η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω....
Εικόνα
Pacman

Δημοσίευση από Pacman »

Με την οικογένεια είχαμε δει το 80-κάτι εδώ στην Αθήνα, ένα σκοτεινό τρίγωνο (φυσικά αφού ήταν νύχτα) που ταξίδευε με ταχύτητα αεροπλάνου. Θα μπορούσε να είναι κάτι σαν F-117, αλλά από κάτω είχε πάρα πολλά φωτάκια διαφόρων χρωμάτων, που κάλυπταν όλη την κάτω επιφάνειά του.

Πέρασε με μια κανονική πορεία όπως όλα τα αεροπλάνα και στην αρχή είπαμε "Τι είναι αυτό αεροπλάνο; Αφού δεν έχουν τόσα πολλά φωτάκια."

Ο πατέρας μου που ήταν τότε ιπτάμενος στην Π.Α. δεν σχολίασε. Πάντως δεν είπε πως είναι αεροπλάνο, απ' όσο θυμάμαι.

2310-521010 όλες οι λεπτομέρειες στο νέο πακέτο. Τελευταία εκπομπή παρουσίασης. Σήμερα έχω, αύριο δεν ξέρω αν θα έχω.
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

Pacman έγραψε:Με την οικογένεια είχαμε δει το 80-κάτι εδώ στην Αθήνα, ένα σκοτεινό τρίγωνο (φυσικά αφού ήταν νύχτα) που ταξίδευε με ταχύτητα αεροπλάνου. Θα μπορούσε να είναι κάτι σαν F-117, αλλά από κάτω είχε πάρα πολλά φωτάκια διαφόρων χρωμάτων, που κάλυπταν όλη την κάτω επιφάνειά του.

Πέρασε με μια κανονική πορεία όπως όλα τα αεροπλάνα και στην αρχή είπαμε "Τι είναι αυτό αεροπλάνο; Αφού δεν έχουν τόσα πολλά φωτάκια."

Ο πατέρας μου που ήταν τότε ιπτάμενος στην Π.Α. δεν σχολίασε. Πάντως δεν είπε πως είναι αεροπλάνο, απ' όσο θυμάμαι.

2310-521010 όλες οι λεπτομέρειες στο νέο πακέτο. Τελευταία εκπομπή παρουσίασης. Σήμερα έχω, αύριο δεν ξέρω αν θα έχω.
Τι ειπες τωρα...! :shock:
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
Pacman

Δημοσίευση από Pacman »

Θυμήθηκα κι άλλο!

Γύρω στο 91 ήμουν στο ΓΝΑ για μια εγχείρηση. Το πρωί που θα γινόταν η επέμβαση είχα ξυπνήσει νωρίς και περίμενα στο κρεββάτι. Είχε ακόμη αρκετό σκοτάδι, όταν ξαφνικά άρχισε να αυξάνεται το φως. Στην αρχή νόμιζα πως ξημερώνει, αλλά σκέφτηκα πως δεν ξημερώνει τόσο γρήγορα και πετάχτηκα αμέσως στο παράθυρο, όπου κάτι πέρασε πολύ γρήγορα σε χαμηλό ύψος. Μου φάνηκε σαν να πέρασε έξω από το παράθυρο, αλλά πρέπει να ήταν στο ύψος που πετούν τα αεροπλάνα σε μια παρέλαση, ίσως λίγο χαμηλότερα.
Το όλο συμβάν κράτησε 1 δευτερόλεπτο και πρόλαβα να δω μόνο κάτι σαν κόκκινη ουρά κομήτη, ή φλόγα από πύραυλο (όχι της ΕΒΓΑ) AA ή AG διαλέχτε! :D
Με το που πέρασε σκοτείνιασε πάλι γρήγορα.

Το απόγευμα μετά την εγχείρηση με είχε επισκεφθεί ένας φίλος και τον ρώτησα αν πήγε ιππασία (ξεκινούσαμε 5 το πρωί). Είπε ναι και τον ρώτησα αν είδε κάτι να φωτίζεται στον ουρανό. Είπε πως ήταν μέσα στο ταξί, όταν ξαφνικά φώτισε πολύ και ξανασκοτείνιασε, αλλά δεν είδε τίποτε.

Τον έχω φάει τον Λιακόπουλο σήμερα! Για να δούμε μήπως θυμηθώ κι άλλο, αν και μόνο αυτά τα δύο πρέπει να έχω δει.
tageas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tageas »

Εγω βλέπω κάθε μέρα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Pacman έγραψε:Με την οικογένεια είχαμε δει το 80-κάτι εδώ στην Αθήνα, ένα σκοτεινό τρίγωνο (φυσικά αφού ήταν νύχτα) που ταξίδευε με ταχύτητα αεροπλάνου. Θα μπορούσε να είναι κάτι σαν F-117, αλλά από κάτω είχε πάρα πολλά φωτάκια διαφόρων χρωμάτων, που κάλυπταν όλη την κάτω επιφάνειά του.

Κάτι παρόμοιο μου έχει αναφέρει ένας φίλος μου πρίν αρκετά χρόνια.. Κάπου προς το τέλος του 80 στη Βουλιαγμένη..
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

tageas έγραψε:Εγω βλέπω κάθε μέρα

χαχαχαχαχαχα και εγώ να δεις!! Κυκλοφορούν ανάμεσα μας πάρα μα πάρα πολλά ούφο!!! :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
STARSERIF
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από STARSERIF »

tageas έγραψε:Εγω βλέπω κάθε μέρα
Εσυ με προλαβες :twisted: :twisted: ...... :lol: :lol: Και εγω επισης
Εικόνα

Ο Τσοπανομοντελογδυτης
http://starserif.spaces.live.com/default.aspx
Απάντηση