Soft Air MP5A5
Απομίμιση Οπλοπολυβόλου που λειτουργεί με Ελατήριο και δέχετε Γεμιστήρα 32 Πλαστικών βλημμάτων των 6mm και έχει και αποσπόμενο Κοντάκι. Το όπλο που πουλάω είναι το συγκεκριμένο που βλέπετε επάνω. Λειτουργεί με Ελατήριο και μετά από κάθε βολή πρέπει να ξαναοπλίζουμε. Δεν λειτουργεί με αμπούλα. Είναι αγορασμένο 6 μήνες και σχεδόν αχρησιμοποίητο. Είναι σε άριστη κατάσταση και πολύ καλά περιποιημένο. Η ευστοχία του είναι πολύ καλή. Με άριστα το 10 του βάζω 9. Είναι πολύ καλό όπλο για σκοποβολή και για αυτοάμυνα. Επίσης θα ήθελα να σας πώ πως λειτουργεί μόνο με πλαστικά βλήματα και δεν παίρνει σιδερένια ή μολυβένια βλήματα.
Η τιμή των προϊόντων είναι η εξής :
Όπλο MP5A5 : 45€
Φακός : 15€
Βαλίτσα μεταφοράς : 30€
Πλαστικά Βλήμματα : 6€
Ιμάντας όπλου ( χρώμα λαδί ) : 10€
Συνολική Τιμή : 106€
Εγώ η καλύτερη τιμή που μπορώ να κάνω είναι να τα δώσω όλα αυτά που βλέπετε 95€
Η τιμή είναι ίδια για όλους. Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να μου στείλει ένα pm ή να θέσει το ερώτημά του εδώ και θα του απαντήσω αμέσως.
Τα Αεροβόλα είναι σχεδόν ολοκαίνουργια όπως είπα και αχρησιμοποίητα ( Τα έκανα συλλογή και για αυτόν τον λόγο δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ). Επίσης θέλω να σας πώ πως πουλάω όλα τα πράγματα ( όπλο, τσάντα μεταφ όπλου κτλ ) όλα μαζί και τίποτα ξεχωριστά.
Όποιος ενδιαφέρετε ή θέλει να μάθει κάτι παραπάνω ας με ρωτήσει
Τελική τιμή : 95€
NEA TIMH : 75 Euro
Ευχαριστώ πολύ.