Εγω μια φορα εζησα την εμπειρια των centrails. Πετουσαν σε ολο τον ουρανο αεροπλανα σε σχημα αναποδου V και αφηναν πισω τους ενα υγρο καπνο μηκους πολλων χιλιομετρων. Αυτοι οι καπνοι μετα απο πολλη ωρα σχηματισαν στον ουρανο πολλα πολλα τετραγωνα σε τετοιο format #. Τελικα ο καπνος κατεβαινε προς την γη ωσπου εφτασε στο εδαφος και τοτε μοσχοβολισε ολη η ατμοσφαιρα την καινουργια κολονια του Dior. (Γκριζα διαφημιση βλεπετε )
Τωρα που το μοιραστηκα το μυστικο μου μαζι σας εχω ξαλαφρωσει (τουλαχιστον 5 κιλα)
Ναί το 1978 μιά τεράστια πορτοκαλλί
σφαίρα να μετεωρείται για περίπου 10
λεπτά επάνω απο τον Θερμαϊκό κόλπο
της Θεσσαλονίκης και
το 2003 εναν γκρί δίσκο στα 300 μέτρα
να διέρχεται τον βραδυνό ουρανό στην
Καλλικράτεια της Χαλκιδικής.
Αλλα (προσωπικά) πιστεύω ότι :
1ον) Τεχνολογία. Δεν σημαίνει οτι αυτός
που την κατέχει είναι και ο εφευρέτης της.
2oν) Κάθε αναφορά συμπληρώνει κάποιον
"χάρτη" που σιγά-σιγά περιορίζει τα σημεία
στα οποία υπάρχει δραστηριότητα.
3ον) Οι Γερμανοί απο τις αρχές του 20ού
αιώνα ήδη είχαν λύσει το "ενεργειακό" αλλα
και το "βαρυτικό" των αεροσκαφών τους.
seyba.s έγραψε:Εγω μια φορα εζησα την εμπειρια των centrails. Πετουσαν σε ολο τον ουρανο αεροπλανα σε σχημα αναποδου V και αφηναν πισω τους ενα υγρο καπνο μηκους πολλων χιλιομετρων. Αυτοι οι καπνοι μετα απο πολλη ωρα σχηματισαν στον ουρανο πολλα πολλα τετραγωνα σε τετοιο format #. Τελικα ο καπνος κατεβαινε προς την γη ωσπου εφτασε στο εδαφος και τοτε μοσχοβολισε ολη η ατμοσφαιρα την καινουργια κολονια του Dior. (Γκριζα διαφημιση βλεπετε )
Τωρα που το μοιραστηκα το μυστικο μου μαζι σας εχω ξαλαφρωσει (τουλαχιστον 5 κιλα)
Σάββα εννοείς Chemtrails
επειδή το θέμα με έχει αναστατώσει στο παρελθόν, θα έλεγα πως δεν είναι σωστό να κάνουμε πλάκα με κάτι που κάποιοι κάνουν εις βάρος μας
οπότε επέτρεψε μου να σε ρωτήσω
έχεις δεί πραγματικά αεροσκάφη να αφήνουν χημικά ;
Pacman έγραψε:Με την οικογένεια είχαμε δει το 80-κάτι εδώ στην Αθήνα, ένα σκοτεινό τρίγωνο (φυσικά αφού ήταν νύχτα) που ταξίδευε με ταχύτητα αεροπλάνου. Θα μπορούσε να είναι κάτι σαν F-117, αλλά από κάτω είχε πάρα πολλά φωτάκια διαφόρων χρωμάτων, που κάλυπταν όλη την κάτω επιφάνειά του.
Πέρασε με μια κανονική πορεία όπως όλα τα αεροπλάνα και στην αρχή είπαμε "Τι είναι αυτό αεροπλάνο; Αφού δεν έχουν τόσα πολλά φωτάκια."
Ο πατέρας μου που ήταν τότε ιπτάμενος στην Π.Α. δεν σχολίασε. Πάντως δεν είπε πως είναι αεροπλάνο, απ' όσο θυμάμαι.
2310-521010 όλες οι λεπτομέρειες στο νέο πακέτο. Τελευταία εκπομπή παρουσίασης. Σήμερα έχω, αύριο δεν ξέρω αν θα έχω.
Τον Αύγουστο του 2000 περίπου ήμουν στην Κω με ένα φίλο (όχι φαντάρος)
Βράδυ, πηγαίναμε προς την πόλη και όπως κοίταζα προς την πλευρά της τουρκίας είδα στο βάθος, στον ορίζοντα (αλλά κάτω από το ύψος των βουνών) να ίπταται «κάτι» που είχε μορφή …ψαριού.
Είχε φωτάκια και διέγραφε την περίμετρό του και έτσι μου φάνηκε σαν σχήμα …ψαριού. Ίσως κάτι σαν την μορφή του zeppelin από πολύ μακριά.
Η πλάκα ήταν ότι το έβλεπε και ο φίλος μου και σταματήσαμε σε ένα βενζινάδικο και το έβλεπε και ο ιδιοκτήτης …
Τι να πω… ίσως να ήταν κάτι …διαφημιστικό… αλλά σίγουρα ήταν πολύ μακριά…
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...