Συναρμολόγηση Green PC
Συντονιστής: Διαχείριση
Συναρμολόγηση Green PC
Παιδιά ενδιαφέρομαι να συναρμολογήσω ένα PC αλλά δε ξέρω ούτε τα βασικά! Βαρέθηκα να τα σκάω στους γνωστούς νταβατζήδες και θα ήθελα να μου δώσετε αν έχετε κανένα tutorial ή κανένα e-book με το πως στήνεται ένα pc διότι δε ξέρω που πάνε τα τρία με τα πέντε και δε θέλω να κάνω καμιά ζημιά στο σύστημα.
Κυκλοφορούν αρκετά videos στο youtube αλλά και ένα καλό site για βοήθεια σε ότι χρειάζεσαι είναι το www.insomnia.gr
καταρχήν να σου πω πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να βάλεις τίποτα λάθος
είναι όλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να μην μπαίνει διαφορετικά αλλά με έναν μόνο τρόπο
πχ η τροφοδοσία στον δίσκο , ή η εξτρά τροφοδοσία στην μητρική, είναι έτσι σχεδιασμένα που να μπαίνουν μόνο αν τα βάζεις σωστά
αν εσύ βάλεις πίεση αρκετή και δεν μπαίνει , τότε το βάζεις λάθος
επίσης και τον cpu δεν μπορείς να τον βάλεις λάθος
συνήθως έχουν μια γωνία κομμένη ή έχει μια τελίτσα, η οποία αντιστοιχεί σε κάποιο σημείο στο οποίο θα ακουμπήσεις τον cpu στην μητρική
εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς
ΥΓ. σιγά μην τον στείλουμε σε άλλα sites ή στο youtube ρε σύ
είναι όλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να μην μπαίνει διαφορετικά αλλά με έναν μόνο τρόπο
πχ η τροφοδοσία στον δίσκο , ή η εξτρά τροφοδοσία στην μητρική, είναι έτσι σχεδιασμένα που να μπαίνουν μόνο αν τα βάζεις σωστά
αν εσύ βάλεις πίεση αρκετή και δεν μπαίνει , τότε το βάζεις λάθος
επίσης και τον cpu δεν μπορείς να τον βάλεις λάθος
συνήθως έχουν μια γωνία κομμένη ή έχει μια τελίτσα, η οποία αντιστοιχεί σε κάποιο σημείο στο οποίο θα ακουμπήσεις τον cpu στην μητρική
εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς
ΥΓ. σιγά μην τον στείλουμε σε άλλα sites ή στο youtube ρε σύ
e-HAF Admin
Είναι πιό εύκολο απο ότι φαντάζεσαι.
Θα κρατάς το Manual του motherboard και εκεί σου λέει ακριβώς τί να βάλεις και πού.
Να θυμάσαι RTFM ! (Read the F... Manual)
Όταν τελειώσεις και το βάλεις μπροστά πάς στο BIOS (πατάς Delete στο Boot) και κάνεις τις ρυθμίσεις που χρειάζεται (RTFM ξανά)
Μετά απλά περνάς τους drivers του motherboard, windows και είσαι έτοιμος.
Θα κρατάς το Manual του motherboard και εκεί σου λέει ακριβώς τί να βάλεις και πού.
Να θυμάσαι RTFM ! (Read the F... Manual)
Όταν τελειώσεις και το βάλεις μπροστά πάς στο BIOS (πατάς Delete στο Boot) και κάνεις τις ρυθμίσεις που χρειάζεται (RTFM ξανά)
Μετά απλά περνάς τους drivers του motherboard, windows και είσαι έτοιμος.