FS στην e-HAF ;

Microsoft Flight Simulator Area

Συντονιστής: Διαχείριση

kypselos

Δημοσίευση από kypselos »

+1 στην ιδέα του Mystic αφού είναι ένας φοβερός τρόπος να φέρεις επιπλέον κόσμο στην e-HAF.Πιστεύω ένα ποσοστό θα μαγεύετε από το Falcon.

-1 όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι επειδή θα ταράξει την ροή.(Δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμένων επιχειρήσεων με το Falcon.Πώς θα αποδείξω ότι ξέρω IFR και θα γίνω γρήγορα μέλος χωρίς να περιμένω πολύ κ.α.)

+1 στον atsali_p γιατί έχει δίκιο.Θα χαθεί η συνοχή και το e-HAF=Falcon.Με λίγα λόγια θα γίνουμε ψιλό *ουστέ κατάσταση.

+2 στον Anzac διότι η περιοχή πτήσεων θα γεμίσει με αιτήσεις από gamers και όχι simmers.Ήδη υπάρχει φιλτράρισμα και μόνο το 30% γίνεται δεκτό και από αυτό ένα 5% εξαφανίζετε.
Με λίγα λόγια θα γεμίσουμε μέλη αλλά όχι ιπτάμενα.

+1
-1 στον jojo.Εχει δίκιο αλλά έχει απαντηθεί καιρό τώρα το θέμα Μοίρας M2000(πρέπει να γίνει σοβαρή δουλειά όπως στην 321 και είναι μέσα στα σχέδια μόλις περάσει κάποιος κόσμος στην 391).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kypselos την 24 Νοέμ 2008, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kypselos

cosa έγραψε:να κάνω και γώ μια ερώτηση...
η διαδικασία ένταξης στην μοίρα με τα c-130 θα έχει τις ίδιες προυποθέσεις με την διαδικασία ένταξης στις υπόλοιπες μοίρες, δηλαδή ενεργό συμμετοχή στην 320?
Δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει αυτό.αφού οι νέοι θα έρχονται για FS τι θα λες βάλε και το Falcon για πλάκα... :roll:
Mystic_J
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Mystic_J »

+2 στον Anzac διότι η περιοχή πτήσεων θα γεμίσει με αιτήσεις από gamers και όχι simmers.
Μου κάνεις πλάκα τώρα. Αν κάτι γεμίζει από gamers είναι όλοι αυτοί που με το που μπουν στο Falcon κάνουν dogfight και άλλα κουλά ή βαράνε τα HAWKS με guns. Στο FS δεν παίζει τέτοια.

Και ποιά συνοχή θα χαθεί ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω. Οκ, κατανοητό ότι κάθε τι καινούριο στη ζωή μας, μας φοβίζει και για αυτό ενεργοποιούνται τα συντηρητικά αντανακλαστικά μας. Αλλά, μην κλειστούμε στο καβούκι μας.

Η Μοίρα με το C-130 στο FS είναι δική μου πρωτοβουλία, αναλαμβάνω ΟΛΗ την ευθύνη για την πορεία της πάνω μου και σε τελική ανάλυση ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ (:)) να την κουμαντάρω όπως γουστάρω.

Αν στην πορεία δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά την κλείνουμε. Πολύ απλά.

Θέλουμε Μοίρα με Mirage 2000? Μάλλον Game Μοίρα θα είναι ΑΦΟΥ το Falcon δεν εξομοιώνει τπτ άλλο παρά F-16. Όλα τα άλλα αφη είναι αρλούμπες με phantasie cockpit. Δλδ γουστάρουμε να έχουμε Μοίρα με Δίλιτρα και avionics F-16, αλλά μια Μοίρα με ρεαλιστικότατο C-130 μας χαλάει.

Kαι καιρός να ανεβάσουμε και λίγο το επίπεδό μας. Η είσοδος του FS είναι πιστεύω μια σωστή κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

η καλύτερη λύση ίσως να είναι να δημιουργηθεί η Μοίρα στο Παρόν Φορουμ. Έτσι:

α. δεν θα εμπλακεί καθόλου το διαδικαστικό κομμάτι αποδοχής, απο το commit forum

β. δεν θα φάνε πακέτο οι εμπλεκόμενοι για το α.

γ. δεν θα χρειαστεί αλλαγή κανονισμού, κανονισμός συμμετοχής, γνώσεων κλπ

δ. τα μελη κανουν μόνοι τους ενεργοποίηση του λογαριασμού τους, και θα μπαίνουν μόνοι τους στην ομάδα μελών FS/C130 αν το επιθυμούν

ε. δεν θα φάω πακέτο και εγώ για τα α,β,γ,δ
e-HAF Admin
Mystic_J

Δημοσίευση από Mystic_J »

Anzac έγραψε:η καλύτερη λύση ίσως να είναι να δημιουργηθεί η Μοίρα στο Παρόν Φορουμ. Έτσι:

α. δεν θα εμπλακεί καθόλου το διαδικαστικό κομμάτι αποδοχής, απο το commit forum

β. δεν θα φάνε πακέτο οι εμπλεκόμενοι για το α.

γ. δεν θα χρειαστεί αλλαγή κανονισμού, κανονισμός συμμετοχής, γνώσεων κλπ

δ. τα μελη κανουν μόνοι τους ενεργοποίηση του λογαριασμού τους, και θα μπαίνουν μόνοι τους στην ομάδα μελών FS/C130 αν το επιθυμούν

ε. δεν θα φάω πακέτο και εγώ για τα α,β,γ,δ
Διαφωνώ. Το παρόν forum έχει άλλο σκοπό. Και το commit είναι περιοχή πτήσεων.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι πακέτο θα φας. Ήμαρτον δλδ.
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
kypselos

Mystic_J έγραψε:
+2 στον Anzac διότι η περιοχή πτήσεων θα γεμίσει με αιτήσεις από gamers και όχι simmers.
Μου κάνεις πλάκα τώρα. Αν κάτι γεμίζει από gamers είναι όλοι αυτοί που με το που μπουν στο Falcon κάνουν dogfight και άλλα κουλά ή βαράνε τα HAWKS με guns. Στο FS δεν παίζει τέτοια.

Και ποιά συνοχή θα χαθεί ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω. Οκ, κατανοητό ότι κάθε τι καινούριο στη ζωή μας, μας φοβίζει και για αυτό ενεργοποιούνται τα συντηρητικά αντανακλαστικά μας. Αλλά, μην κλειστούμε στο καβούκι μας.

Η Μοίρα με το C-130 στο FS είναι δική μου πρωτοβουλία, αναλαμβάνω ΟΛΗ την ευθύνη για την πορεία της πάνω μου και σε τελική ανάλυση ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ (:)) να την κουμαντάρω όπως γουστάρω.

Αν στην πορεία δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά την κλείνουμε. Πολύ απλά.

Θέλουμε Μοίρα με Mirage 2000? Μάλλον Game Μοίρα θα είναι ΑΦΟΥ το Falcon δεν εξομοιώνει τπτ άλλο παρά F-16. Όλα τα άλλα αφη είναι αρλούμπες με phantasie cockpit. Δλδ γουστάρουμε να έχουμε Μοίρα με Δίλιτρα και avionics F-16, αλλά μια Μοίρα με ρεαλιστικότατο C-130 μας χαλάει.

Kαι καιρός να ανεβάσουμε και λίγο το επίπεδό μας. Η είσοδος του FS είναι πιστεύω μια σωστή κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.
Εχεις δικιο Mystic και δεν αμφιβαλω για το καλο της προθεσης σου,αντιθετα αν μπορω να βοηθησω σε κατι πολυ ευχαριστως.
Απλα βλεποντας οτι το ποσταρεις public μερος της ιδεας σου σκεφτηκα (οπως ισως και ολοι οι προλαλησαντες)οτι θες γνωμες.

Πανω σε αυτο το μοτιβο ηταν η απαντηση μου αφου ετσι κι αλλιως το τι θελει ο καθενας "δεν εχει σημασια".
Εχεις δικιο και για τους gamers που ηδη εχουμε αλλα αυτοι εχουν τουλαχιστον μια υποδομη που θα κανει τη ζωη σας ευκολοτερη αργοτερα.

over and out
Άβαταρ μέλους
captencris
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από captencris »

Anzac έγραψε:αν ανοίξει, θα περιέχει μόνο C-130 Hercules
+100 Φίλε μου.

Έτσι κι αλιώς το χρειαζόμαστε και στις αποστολές , της 320 Μ.Π.Κ. Ηνίοχος!!

:wave: :salute:

εξ άλλου.....
Mystic_J έγραψε: Captain Sim C-130. Τελεία και παύλα.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :Flares:
Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν ...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

captencris έγραψε:
Anzac έγραψε:αν ανοίξει, θα περιέχει μόνο C-130 Hercules
+100 Φίλε μου.

Έτσι κι αλιώς το χρειαζόμαστε και στις αποστολές , της 320 Μ.Π.Κ. Ηνίοχος!!

:wave: :salute:
Χρήστο το Flight simulator δεν έχει καμία σχέση με το Falcon και δεν μπορεί με τίποτα να κάνει πτήσεις συνεργασίας μεταξυ των δύο εξομειωτών
e-HAF Admin
tageas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tageas »

Επιτρέψτε μου και μένα να πω το εξής. Στο μέλλoν θα υπάρξει εξομοιωτής που θα παντρεύει το flight sim 9 ή FSX με τύπου OF simulator . Αναφέρω OF και όχι Lock – On η όποιο άλλο διοτι το OF προσφέρει ένα ρεαλισμό αρκετα καλό. Αρα θα έχω ένα πολύ καλό περιβάλλον με πολύ καλά γραφικά και πολύ καλή εξομείωση καιρού ρεαλισμού avionics και όχι μόνο, μαχητικών F-16 , Μ-2000, F-15, F-18, μεταγωγικών C130 και ίσως και άλλα.
Θέτω το πρώτο ερώτημα και θα ήθελα απαντήσεις..
Θα θέλατε να ήταν το επίσημο set-up μας;

Δεύτερο ερώτημα. Θα μας χάλαγε να γινότανε μοίρα όπως η 321 αλλά αντί για f16 να αφορά M2000 ή F-18 ή ...C-130; με την βιβλιογραφία και το τρόπο εκπ/σης που έχουμε για το F-16;

Θα μας χάλαγε να είχαμε μοίρες όπως η 391 για το F-16 να είχαμε και για Μ2000 ή F-4 ή C-130;

Δεν πιστεύω ότι μπλέκονται τα πράγματα επειδή υπάρχουνε μοίρες που πετάνε αποκλειστικά fxs η fs ή ότι άλλο τέλος πάντων.

Ο mystic κατά την γνώμη μου δεν ενεργεί λάθος , απλά είναι μπροστά από την εποχή του. Και ξαναλέω στο μέλλων θα υπάρξει εξομοιωτής που θα παντρεύει το flight sim FS9 ή FSX με τύπου OF simulator.

Αν και δεν είναι της παρούσης....θα ήθελα να πω και κάτι ακόμα όσον αφορά το FS η FSX .Σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις το πως συμπεριφέρεται ένα αεροπλάνο χωρίς flcs που δεν είναι overpower, και ταυτόχρονα πως πρέπει να το πετάξεις ή ακόμα καλύτερα να το χειριστείς. Διότι “πετάω “ δεν έχει να κάνει μόνο με τις επιφάνειες ελέγχου αλλά και με πολλά άλλα.

Στην 321 που είμαι μέλος της, εκπαιδευόμενοι με εμπειρία σε fs9 ανταποκρίνονται διαφορετικά σε σχέση με κάποιους που έχουνε ασχοληθεί κυρίως με combat sims...

Από μένα Νάκο αν θελήσεις κάτι και μπορώ να φανώ χρήσιμος είμαι στη διάθεσή σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tageas την 24 Νοέμ 2008, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

tageas έγραψε: Και ξαναλέω στο μέλλων θα υπάρξει εξομοιωτής που θα παντρεύει το flight sim FS9 ή FSX με τύπου OF simulator.

Με το OF

Μόνο που όταν θα βγεί, θα έχει ήδη βγεί το 2ο patch του FOps με τα F-15 & F-16..
Εικόνα
tageas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tageas »

Για αυτό γράφω στο μέλλον τύπου of δηλαδή Fighter Ops απλά το λέω με έμμεσο τρόπο

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

καλά, είπαμε αλλά όχι και έτσι

εδώ συζητάμε το σήμερα το αύριο

όχι 100 χρόνια μετά
e-HAF Admin
LantirN

Δημοσίευση από LantirN »

kypselos έγραψε: -1 όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι επειδή θα ταράξει την ροή.(Δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμένων επιχειρήσεων με το Falcon.Πώς θα αποδείξω ότι ξέρω IFR και θα γίνω γρήγορα μέλος χωρίς να περιμένω πολύ κ.α.)
Ειναι πολυ πιο απλο απο οτι φανταζεσαι :lol:
Εικόνα
The NIGHT is our Business...340M LANTIRN
MountainSina

Δημοσίευση από MountainSina »

Mystic_J έγραψε:
Διαβαζα κατατυχη τα ποστ και ειδα αυτο εδω....
Σε προηγουμενο ποστ μου ειπα οτι δεν θα μου αρεσε να υπαρχει το FS9 η το FSX στην μοιρα διοτι θα υπαρξη προβλημα.
Πριν μπω φιλε mystic στην e-haf πετουσα με μια πολυ καλη μοιρα στο FSX την
GRALEXANDAIR και ξερω και απο IFR και απο VFR και FMS και οτι αλλο θες απο αυτον το simulator(Ισως να ξερω και καλυτερα απο πολλους γιατι εκει εκανα και πυργο ελεγχου:roll:).Εγω προσωπικα αν ηθελα να πεταξω κατι τετοιο θα πηγαινα εκει ακομα και το c-130 που το εχω και αυτο... :lol:
Αν μπει τελικα θα δεις οτι θα πετανε και αλλα αεροσκαφη.
Δεν γινετε να κατσω να κανω ολοκληρη εγκατασταση που ξερεις ποσο αγγουρι ειναι με τα εξτρα με τα aseleration με τα scenic και απλα να πεταω
ενα c-130....:roll:

Τωρα για το ποστ....

1 Τα hawk και τα PATRIOT με guns τα χτυπαω εγω και δεν νομιζω να ειναι κουλο απο την στιγμη που οι βολες μου ειναι kill και υπαρχει και αλλος επικινδυνος στοχος, και εμπαση περιπτωση μπορω να το κανω...Παιχνιδι ειναι και τιποτα αλλο ποτε μου βγαινει και ποτε οχι.

2 Κουλο ειναι να μπαινει καποιος στην μοιρα και να κανει DF...?????
Δεν το ηξερα αυτο!!!!!
Σε πληροφορω οτι το 85% που μπαινει στην μοιρα(320) .....Ξερει η μαθαινει να κανει DF σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα.
Ειναι λιγες οι περιπτοσεις που δεν ξερουν.

Δεν θελω να με παρεξηγησης απλα με πηραξε το (ΚΟΥΛΟ)
+1 Στον kypselo

Φιλικα Το Βουνο... :wink:
Johnnie-Walker-BLACK LABEL.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Νάκο , νομίζω οφείλεις μια εξήγηση
e-HAF Admin