Ενα ΒΙΠ είμαστεεε...

Θέματα που δεν ανήκουν σε καμία άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
raptor
Επικοινωνία:

Ενα ΒΙΠ είμαστεεε...

Δημοσίευση από raptor »

εεε οοεεε οοεεεε

Καίγεται η Ελλάδα απο τη μ@λακία ενός καβλομένου.. Κρίμα για το παιδί, θα τον τσακίσουν όπου και να πάει..

:evil:
Εικόνα
Leo

Δημοσίευση από Leo »

Πάντως τιμάνε τη μνήμη του παιδιού...καίγοντας και λεηλατώντας σε όλες τις πολεις.Αλλα να μου πείς αυτοί ούτε που τους νοιάζει,αφορμή έψαχναν.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΝΑ'ΧΕΙΣ ΓΙ'ΑΣΠΙΔΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΑΣ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

αφορμή έψαχναν όλοι αμφότεροι

οι καταστηματάρχες και οι πολίτες που χάσανε τις περιουσίες τους τι φταίγανε ;

δεν σκοτώσανε αυτοί το παιδί, ο ειδικός φρουρός το σκότωσε

ξέρω ξέρω, θα πάρουν αποζημίωση απο 100€ ο καθένας και θα είναι οκ ως προς τις υποχρεώσεις τους αυτό το κράτος

γιατί δεν πάνε να κάψουνε τιν βουλή να δούμε και πως καίγεται ; άλλωστε η Ερμού απο την Βουλή είναι κυριολεκτικά ένα βήμα !

εκεί βρίσκονται οι πραγματικοί ένοχοι, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ούτε στα Εξάρχεια και στην Πατησίων
e-HAF Admin
Jester
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Jester »

Κατα την αποψη μου παντως πριν βιαστουμε να κατηγορησουμε ας δουμε τα γεγονοτα:

1. Νεαρος 15 ετων γονος ευκαταστατης οικογενειας διαμενων στο Ψυχικο και φοιτων σε σχολειο βορειων προαστιων (κατα το www.cosmo.gr ) περπαταει με ομαδα αντιεξουσιαστων και βριζεται με αστυνομικους.
2. Οι αστυνομικοι αφου παρκαρουν αλλου το περιπολικο επιστεφουν στον τοπο της συμπλοκης και ο 1 πυροβολει 3 φορες και η 1 σφαιρα τραυματιζει θανασιμα τον εν λογω νεαρο.
3. Οι αρμοδιοι υπουργοι παραιτουνται για λογους ευθιξιας αλλα η παραιτηση δε γινεται δεκτη.
4. Χιλιαδες εξαγριωμενοι νεοι και πληθος αριστερων ομαδων βρισκουν μοναδικη αφορμη να κανουν τη χωρα μπουρδελο.
5. Οι πολιτικοι αρχηγοι επιδιδονται σε μαχη ψηφοθηριας για πολλοστη φορα
6. Η κυβερνηση και ο κρατικος μηχανισμος απλα παρακαλουθει παθητικα.
7. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ που πειναει βλεπει τις περιουσιες του να χανονται!!!

Και σχολιαζω:
1. Το περιστατικο θα το κρινουν οι δικαστες και ο ιατροδικαστης οπως και οι μαρτυρες.
2. Οι αρμοδιοι παραιτουνται για να αποποιηθουν τις ευθυνες η για ευθιξια? Τοσα χρονια δε θιγονται τωρα θιχτηκαν ? Η μηπως παραιτουνται για να αποποιηθει η κυβερνηση των ευθυνων της και το βαρος να πεσει παλι στην ΕΛΑΣ?
3. Αντι να τους παραιτησει και να αποτρεψει την κριση και το μπουρδελο αυτο, τους κραταει και επιτρεπει την ατιμωρισια και τελικα την πληρωνει ο κοσμακης. Τα μαγαζια καιγονται, η χριστουγεννατικη περιοδος που περναει ετσι κ αλλιως κριση τελειωνει εδω, ο κοινωνικος φοβος επανερχεται μετα το οικονομικο μπαχαλο, η κυβερνηση μοιαζει με πλοιο ακυβερνητο, ο προυπολογισμος παει να περασει νυχτα, το βατοπεδι ξεχνιεται, και οι διαφοροι πολιτικοι αρχηγοι αντι να σχολιασουν το μπουρδελο της χωρας μιλανε μονο για το γεγονος του χαμου του νεαρου λες κ ο χρονος σταματησε εκει....
4. Η ΕΛΑΣ που ειναι για αλλη μια φορα ο κατηγορουμενος παιρνει το ρολο του κομπαρσου και η χωρα βυθιζεται στην αναρχια, ο κοσμακης νιωθει ανημπορος και απροφυλαχτος και οι αναρχικοι απολαμβανουν στιγμες εξουσιας καταστρεφοντας οτι βρουν μπροστα τους και κανοντας το ονειρο τους πραγματικοτητα.
5. Συναμα κοσμος σχετικα ηρεμος παιρνει το μερος τους και σπαει τα παντα μαζι με τους αναρχικους αγανακτησμενος για την ανυπαρξια κρατους στη χωρα αυτη βρισκοντας αφορμη να ξεσπασει την οργη του για την ατιμωρισια για τα σκανδαλα βατοπεδιου,βουλγαρακιδων,κτλ
6. Συναμα μεθαυριο εχει γενικη απεργια η ΓΣΕΕ οπως καθε χρονο αλλωστε τετοια περιοδο με αφορμη τον προυπολογισμο...οποτε η χωρα αλλη μια φορα θα παραλυσει...και φυσικα ποιος την πληρωνει παλι? Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ που δουλευει 15 ωρες για να βγαλει ενα κομματι ψωμι...Ντροπη.

Αλλα οσο ο κοσμος παει και τους ψηφιζει αυτα θα λουζεται.Ντροπη και Κριμα. Ντροπη που η χωρα παει να καταντησει λες και ζει εμφυλιο, ντροπη που διχαζεται ο κοσμακης και δε ξερει αν πρεπει να βρισει την ΕΛΑΣ για το θανατα του νεαρου η τους αναρχικους που καταστρεφεται η περιουσια του.Ντροπη και Κριμα.

ΥΓ. Ξερετε ο οτι ο πρωην ναυαρχος εχει κανει 15 εισηγησεις για αλλαγη στην λειτουργια της ΕΛΑΣ και καμια δεν περασε...εξαιτιας των συνδικαλιστων?
Jester

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]
Εικόνα
Leo

Δημοσίευση από Leo »

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΝΑ'ΧΕΙΣ ΓΙ'ΑΣΠΙΔΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΑΣ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από condor »

εγω κραταω 2 εικονες απο τα επισοδια χτες.. (περα απο τα δακρυγονα που εφτασαν στο σπιτι μου(γουδη) ειδα 2 σκηνες..
1) μια διμοιρια ματ να κοιτανε 10-20 αναρχικους να τα σπανε ολα
2) 10 αστυνομικους(δεν ξερω αν ηταν ματ ειχαν μπλε στολες και ασπιδες) να κυνιγανε 4 ατομα που δεν ειχαν καμια σχεση με τα επισοδια και να χυπανε το ενα απο αυτα τουλαχιστον..
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
MicaGR

Δημοσίευση από MicaGR »

ΑΝΤΙΟ ΑΛΕΞΗ.... :(

Καλά κάνουν και τα ΚΑΙΝΕ! Να τα κάψουν ΟΛΑ!... Δεν καίνε μικρά μαγαζάκια!... Ξέρουν και τι αμάξια καίνε και τι μαγαζία. ΚΑΙΝΕ αλυσίδες καταστημάτων που δεν έχουν ανάγκη λόγο αποζημίωσης απο την ασφάλεια του.

Έχω δει πολλές φορές να κλωτσάνε αστυνομικοί τις μολότοφ προς μαγαζιά για να μην είναι στους δρόμους!

ΑΣ πάμε μια φορά απο την άλλη πλευρά! Και ας πάψουμε να τους κατηγορούμε γι'αυτα που κάνουν!

Ας σκεφτούμε για ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ πόσα μας κλέβουν κάθε μέρα ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...! Πόσα κουκουλώνουν!

ΕΛΕΟΣ!.... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!...!

Εικόνα

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες"
Άβαταρ μέλους
tas_mak

Δημοσίευση από tas_mak »

Όπως είπε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου από την στιγμή που υπάρχει νεκρό θύμα τις υλικές ζημιές θα τις δούμε αύριο.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο 15χρονος θα μπορούσε να είναι γιος καθένα απο εμάς εδώ μέσα και το θέμα είναι ότι κάτι τσο$%^νια εκεί έξω που τους βάλαν ένα περίστροφο στη ζώνη και τους ονόμασαν ειδικούς φρουρούς την έχουν δει άρχοντες και πέρνουν με το έτσι θέλω την ζωή αθώων ή μη πολιτών. Στην δημοκρατία δεν επιτρέπεται να αφαιρούνται σε καμία περίπτωση ζωές για κανένα λόγο όσο σοβαρό και να είναι το έγκλημα του άλλου.
Δίκιο έχουν και οι καταστηματάρχες που κατηγορούν το κράτος και την "αστυμομία" ότι δεν προστατεύει τις περιουσίες τους άλλα αν δεν σταματήσει αυτή η ασυδοσία αυταρχισμού πολύ φοβάμαι ότι η ιστορία όντως γυρίζει πίσω.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Λέτε να ξεκινήσει επανάσταση με αφορμή τον 15χρονο ;
e-HAF Admin
Mystic_J

Δημοσίευση από Mystic_J »

Tις παπαριές του ΣΥΡΙΖΑ πάλι στα μούτρα μας...
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Εμπρός του ΟΧΛΟΥ παλικάρια
σουτάρετε και σπάστε τα ντζαμάρια
τους μπάτσους όλους κυνηγήστε
και μετά, βοήθεια από τους άλλους ζητήστε…
δεν πάμε καλαααααά

Τελικά έχω την εντύπωση ότι ΔΕΝ ξέρουμε τί ζητάμε και τί θέλουμε...

(Τέλος, δεν λέω κάτι άλλο στην εννότητα αυτή)
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tas_mak

Δημοσίευση από tas_mak »

Mystic_J έγραψε:Tις παπαριές του ΣΥΡΙΖΑ πάλι στα μούτρα μας...
Αν αναφέρεσαι στην αποψή ΜΟΥ σε πληροφορώ ότι δεν ασχολούμαι με κανένα κόμμα και τις απόψεις του. Δεν παρακολουθώ ειδήσεις (γιατί όλο παραπληροφόρηση είναι). Είναι προσωπική μου γνώμη. Δεν επικροτώ τις καταστροφές των αναρχικών όπως δεν επικροτώ και την άποψη που λέει οτι κακώς υπάρχει αστυνομία + στρατός.
Αλλά όταν γίνεται αλλόγιστη χρήση των εξουσιών που δίνεται σε κάποια άτομα και αποτέλεσμα έχει την απώλλεια της υπέρτατης ελευθερίας, του να ζεις, ε τότε συγνώμη αγαναχτώ και δεν με ενδιαφέρει το να καούν 5,10,15 καταστήματα (τα οποία θα πάρουν αποζημιώσεις στο κάτω κάτω) αλλά με ενδιαφέρει να υπάρχει ένας έλεγχος σε αυτό που θέλουμε να λέμε εξουσία.
Mystic_J

Δημοσίευση από Mystic_J »

tas_mak έγραψε:
Mystic_J έγραψε:Tις παπαριές του ΣΥΡΙΖΑ πάλι στα μούτρα μας...
Αν αναφέρεσαι στην αποψή ΜΟΥ σε πληροφορώ ότι δεν ασχολούμαι με κανένα κόμμα και τις απόψεις του. Δεν παρακολουθώ ειδήσεις (γιατί όλο παραπληροφόρηση είναι). Είναι προσωπική μου γνώμη. Δεν επικροτώ τις καταστροφές των αναρχικών όπως δεν επικροτώ και την άποψη που λέει οτι κακώς υπάρχει αστυνομία + στρατός.
Αλλά όταν γίνεται αλλόγιστη χρήση των εξουσιών που δίνεται σε κάποια άτομα και αποτέλεσμα έχει την απώλλεια της υπέρτατης ελευθερίας, του να ζεις, ε τότε συγνώμη αγαναχτώ και δεν με ενδιαφέρει το να καούν 5,10,15 καταστήματα (τα οποία θα πάρουν αποζημιώσεις στο κάτω κάτω) αλλά με ενδιαφέρει να υπάρχει ένας έλεγχος σε αυτό που θέλουμε να λέμε εξουσία.

Ισοκράτης
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"

Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Εικόνα

HAF ACTION - FULL ACTION
FRISKY RADIO
kongrigo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kongrigo »

Αχ που δεν κρατάω τον λόγο μου...

Αυτό το τελευταίο ...περί "αναίδεια του λόγου" ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...
...είμαι και μιραζάκιας...
Η ΦΥΣΙΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΝΩΣΙΝ
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tas_mak

Δημοσίευση από tas_mak »

+1
Το λεει όπως βλέπεις ο ίδιος. Η Δημοκρατία κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας.

Έμαθε τα ίδια όμως και στους "φρουρούς" αυτής της κοινωνίας.

Σημειωτέον η χώρα είναι -1 στα παιδιά της. Γιατί?
Απάντηση