Παράκληση , Όποιος ξέρει

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
sjmygian

Δημοσίευση από sjmygian »

WingMan έγραψε:
sjmygian έγραψε:Αν ήταν, πιστεύεις ότι θα το έλεγε έτσι κατευθείαν;
γιατί ντρέπεται; (τι εννοείς; ) πρέπει να περάσει καιρός; :P
Δεν πιστεύω ότι θα το έλεγε ανοιχτά στο ιντερνετ, καταρχήν.

Στην καλύτερη περίπτωση, θα το άφηνε να φανεί εμμέσως, είτε συμμετέχοντας σε συζητήσεις με κάποιες λεπτομέρειες σε κάποια θέματα (χωρίς όμως να επιμένει ;) ), είτε θα έλεγε κάτι αποδίδοντας το σε "κάποιον φίλου, που είπε .... ", έτσι ώστε να μην ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά (και να μπερδεύεται ανάμεσα σε άλλα μέλη του φόρουμ, που πράγματι έχουν "κάποιους φίλους, που είπαν/λένε .....")

Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι οι περισσότεροι πιλότοι (τουλάχιστον αυτοί που έχω γνωρίσει εγώ) είναι μετριόφρονες ως προς τις ικανότητες τους και αποφεύγουν να το δηλώσουν ανοιχτά, ακόμη και αν δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβονται)
e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

γιατί νομίζεις ότι εγώ θα ξέρω πιο πολλά πράματα από έναν αληθινό πιλότο; απλά ρωταώ γιατί θέλω να του κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το επάγγελμα (σε πμ), ούτε καν θα τον κρίνω.
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

wingman πόσο χρονών είσαι;;;
Εικόνα
Επισκέπτης

16 γιατί;
Alejandro

Δημοσίευση από Alejandro »

:idea:
sjmygian

WingMan έγραψε:γιατί νομίζεις ότι εγώ θα ξέρω πιο πολλά πράματα από έναν αληθινό πιλότο; απλά ρωταώ γιατί θέλω να του κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το επάγγελμα (σε πμ), ούτε καν θα τον κρίνω.
Προφανώς δεν θέλεις (και δεν μπορείς, όπως και εγώ άλλωστε δεν μπορώ) να τον κρίνεις.

Το θέμα είναι, ότι για λόγους (υπερβολικής ίσως) μετριοφροσύνης, πιστεύω ότι θα είναι επιφυλακτικοί στο να πουνε κάτι, για να μην θεωρηθεί ότι κάνουν επίδειξη. (άσχετα με το ότι δεν κάνουν επίδειξη, ούτε θα τους κατηγορήσει ποτέ κανείς σόφρων για κάτι τέτοιο, αυτοί έτσι αισθάνονται).

Όσο για το να τον ρωτήσεις για το επάγγελμα του, η καλύτερη λύση είναι όχι μέσω φόρουμ, αλλά πρόσωπο με πρόσωπο, π.χ. στην γιορτή της ΠΑ ή (αν μου επιτρέπεται να κάνω λίγη διαφήμιση) σε κάποια από τις επισκέψεις που κάνει ο σύλλογος ( www.anaxaitisi.gr )
e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ
sjmygian

WingMan έγραψε:16 γιατί;

(χωρίς κακία)
φάνηκε, από την "αθωότητα" με την οποία προσέγγισες το ζήτημα "θέλω απλά να τον ρωτήσω, ευγενικά κλπ., για να μάθω, και όχι να τον κρίνω" , χωρίς όμως να σκεφτείς το ενδεχόμενο ό ίδιος, για τους δικούς του ανιδιοτελείς λόγους (ένα παράδειγμα ανέφερα πιο πάνω), να μην θελήσει να σου απαντήσει (τουλάχιστον όχι σε φόρουμ)

Αν είσαι τυχερός όμως και γνωρίσεις κάποιους από κοντά, μπορεί και να απαντηθούν τα ερωτήματα σου.
e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

καταρχάς προσέγγισες το θέμα λάθος

άλλη απάντηση θα πάρεις αν ρωτήσεις ανοιχτά Ποιός απο εδω μέσα ρε παιδιά είναι Πιλότος στην ΠΑ

και άλλη απάντηση θα πάρεις στο Ρε παιδιά, θέλω να πάω ΠΑ, ποιός μπορεί να μου δώσει μερικές πληροφορίες που χρειάζομαι για το επάγγελμα αυτό ;

το οποίο είναι και η δική σου ερώτηση απο ότι κατάλαβα
e-HAF Admin
Επισκέπτης

Corsair έγραψε:Και αν είσαι ειδική κατηγορία με 15300 μπήκες!
π.χ. αν άνήκω σε οικογένεια με τρία παιδιά ισχύουν τα 15300? :P
Jojo
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Jojo »

WingMan έγραψε:
Corsair έγραψε:Και αν είσαι ειδική κατηγορία με 15300 μπήκες!
π.χ. αν άνήκω σε οικογένεια με τρία παιδιά ισχύουν τα 15300? :P
Ναι, οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι είναι στην ίδια ειδικη κατηγορία. Αυτό ισχύει από το 2007-2008. Δεν ξέρω αν θα το αλλάξουν γιατί υπήρξαν αντιδράσεις από τους πολύτεκνους!
Γιώργος
Επισκέπτης

οκ :wink: thnx
Απάντηση