Mig29 και αλεξίπτωτο ανάσχεσης
Συντονιστής: Διαχείριση
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Να σου πω την αλήθεια αυτό δεν το έχω δει ποτέ σε πολίτη.TOLIS DANAS έγραψε:Γενικα στο taxiing, φρεναρεις με reverse thrust προκειμενου να μην ζεσταθουν τα φρενα, για ενδεχομενη χρησιμοποιηση τους σε take off abort after V1...
Και έχω κάνει πολλά ταξίδια με OA - A3.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Τί λες??? Σχεδόν κάθε φορά που κατέβηκα στη θεσσαλονίκη ο πιλότος έβαζε reverse thrust. Ξέρεις τί ωραίο θέαμα είναι να βλέπεις τα σωθηκά του κινητήρα!!!??manik έγραψε:Να σου πω την αλήθεια αυτό δεν το έχω δει ποτέ σε πολίτη.TOLIS DANAS έγραψε:Γενικα στο taxiing, φρεναρεις με reverse thrust προκειμενου να μην ζεσταθουν τα φρενα, για ενδεχομενη χρησιμοποιηση τους σε take off abort after V1...
για το taxing λένε, όχι για αμέσως μετά την προσγείωσηtas_mak έγραψε:Τί λες??? Σχεδόν κάθε φορά που κατέβηκα στη θεσσαλονίκη ο πιλότος έβαζε reverse thrust. Ξέρεις τί ωραίο θέαμα είναι να βλέπεις τα σωθηκά του κινητήρα!!!??manik έγραψε:Να σου πω την αλήθεια αυτό δεν το έχω δει ποτέ σε πολίτη.TOLIS DANAS έγραψε:Γενικα στο taxiing, φρεναρεις με reverse thrust προκειμενου να μην ζεσταθουν τα φρενα, για ενδεχομενη χρησιμοποιηση τους σε take off abort after V1...
e-HAF Admin
-
RunnerBaylisstic
Χάρος έγραψε:Η πιο ακραία περίπτωση φρεναρίσματος στον αέρα βέβαια είναι αυτή των YMC-130H που τροποποιήθηκαν για την επιχείρηση Credible Sport στο Ιραν.
Πραγματικά σταματούσαν στον αέρα...
8)
http://www.youtube.com/watch?v=UxfpGPWtoOY