Την άποψή σας !
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Την άποψή σας !
Καλή Χρονιά σε όλους !
Εχτές το βράδυ έκανα μια συμβολική πτήση στην VATSIM γιατι ειχε στο Ισραήλ app military με την αλλαγή του χρόνου !
Σας παραθέτω το αποτέλεσμα.......της καταγραφής....
Δείτε με προσοχή και περιμένω τις απόψεις σας !
http://www.vataware.com/flight.cfm?id=2662092΄
Εαν το καταλάβουν και το διαψευσουν αφού το διορθώσουν εχω και την εικόνα !
http://i173.photobucket.com/albums/w74/ ... r/gaza.jpg
Θα προσπαθήσω να του δώσω δημοσιότητα οσο ..... μπορω !!!
Εχτές το βράδυ έκανα μια συμβολική πτήση στην VATSIM γιατι ειχε στο Ισραήλ app military με την αλλαγή του χρόνου !
Σας παραθέτω το αποτέλεσμα.......της καταγραφής....
Δείτε με προσοχή και περιμένω τις απόψεις σας !
http://www.vataware.com/flight.cfm?id=2662092΄
Εαν το καταλάβουν και το διαψευσουν αφού το διορθώσουν εχω και την εικόνα !
http://i173.photobucket.com/albums/w74/ ... r/gaza.jpg
Θα προσπαθήσω να του δώσω δημοσιότητα οσο ..... μπορω !!!

Κι εγώ δεν κατάλαβα ποιό είναι το ενοχλητικό που πρέπει να προσέξουμε.
Το ότι γράφει Μακεδονία αντί για ΠΓΔΜ, ή ότι έχει τη σημαία των πιθήκων σε αυτήν την περιοχή;
Μήπως κάτι άλλο που μου διέφυγε;
Υ.Γ. Θα μπορούσε να είναι απλό λάθος, ή λόγω των γεγονότων να αναμένονταν πολλές πτήσεις στη συγκεκριμένη περιοχή κι έτσι να λάδωσαν (ή να χάκεψαν) οι Σλαβοπίθηκοι, ώστε να εμφανίζεται η σημαία τους με το όνομα Μακεδονία.
Δηλαδή άλλος ένας τρόπος προπαγάνδας (στην οποία επιδίδονται με όλες τους τις δυνάμεις και φαίνεται να έχει αποτελέσματα).
Το ότι γράφει Μακεδονία αντί για ΠΓΔΜ, ή ότι έχει τη σημαία των πιθήκων σε αυτήν την περιοχή;
Μήπως κάτι άλλο που μου διέφυγε;
Υ.Γ. Θα μπορούσε να είναι απλό λάθος, ή λόγω των γεγονότων να αναμένονταν πολλές πτήσεις στη συγκεκριμένη περιοχή κι έτσι να λάδωσαν (ή να χάκεψαν) οι Σλαβοπίθηκοι, ώστε να εμφανίζεται η σημαία τους με το όνομα Μακεδονία.
Δηλαδή άλλος ένας τρόπος προπαγάνδας (στην οποία επιδίδονται με όλες τους τις δυνάμεις και φαίνεται να έχει αποτελέσματα).
Pacman έγραψε: άλλος ένας τρόπος προπαγάνδας (στην οποία επιδίδονται με όλες τους τις δυνάμεις και φαίνεται να έχει αποτελέσματα).
Παιδιά, να σας μεταφέρω την "διεθνή" εμπειρία μου. Το παιχνίδι το έχουμε χάσει. Ζούμε και είμαστε αυτό που λέμε "στον κόσμο μας", μας μεταφέρουν λάθος ειδήσεις και αντιδράσεις τα κανάλια μας ενώ στην πραγματικότητα όλος ο κόσμος τους αναφέρει πλεον ως Μακεδονία. Δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά ονομασία Σκόπια Fyrom κτλ κτλ και δεν μπορούμε (τουλάχιστον εμείς σαν απλοί πολίτες) να κάνουμε τίποτα πλέον, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι αρνητικές εντυπώσεις ως προς αυτόν/ούς που αντιδρούν. Έχω μάθει στη ζωή μου οτι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι, έχω άπειρα παραδείγματα όπως και όλοι φαντάζομαι. Απο τη στιγμή που όλες οι πολιτικές ηγεσίες που έχουν περάσει τα τελευταία 10-15 χρόνια και οι πολιτικοί μας-αξιωματούχοι δεν κατάφεραν μέσο της διπλωματίας τίποτα (το παρόν post αφιερωμένο εξαιρετικά στον Κο Πάγκαλο που ήθελε 1 διπλωμάτη αντί 1 Ταξιαρχίας στα Ίμια) είτε γιατί άργησαν να το πάρουν χαμπάρι είτε γιατί επέλεξαν λάθος κινήσεις και χειρισμούς στην πορεία είτε γιατί πολύ απλά στα τέτοια τους γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην τρίξει η θέση τους, τότε καλά να πάθουμε και να μην αντιδρούμε σαν άτομα αλλά ας το πάρουμε απόφαση αφού όπως είπα ούτε εγώ ούτε κανείς απο εδώ δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Αλήθεια πάμε απο το κακό στο χειρότερο, και θα έρθουν και άλλα..

+1raptor έγραψε: (το παρόν post αφιερωμένο εξαιρετικά στον Κο Πάγκαλο που ήθελε 1 διπλωμάτη αντί 1 Ταξιαρχίας στα Ίμια)
Αλήθεια πάμε απο το κακό στο χειρότερο, και θα έρθουν και άλλα..
...καθοτι Καλυμνιος !
"Dio, ha creato l'uomo...
...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"
Bombardieri d'acqua Italiani

...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"
Bombardieri d'acqua Italiani

Η Γάζα δεν είναι αναγνωρισμένο κράτος των Παλαιστίνιων. Έχει αεροδρόμιο, το οποίο δεν ανήκει στο Ισραήλ. Αρά, είναι ορφανό αεροδρόμιο. Έτσι η Vataware έβαλε τη σημαία ενός κράτους, που επίσης δεν έχει de jure όνομα. Η FYROM δεν έχει στανταρντ όνομα. Επομένως, κι επειδή η Παλαιστίνη δεν έχει αναγνωρισμένη-επίσημη σημαία, έβαλαν τη σημαία ενός επίσης προβληματικού κράτους (Σκόπια). Το ίδιο συμβαίνει αν πάτε και σε αεροδρόμιο των κατεχόμενων στην Κύπρο ή στην Πρίστινα στο Κόσοβο.
Εχοντας υπ' οψιν τα παραπάνω και αφού ενημέρωσα την ΗVacc μου υποδείχθηκε να κάνω αναφορά στην vataware πράγμα που έκανα !Mystic_J έγραψε:Η Γάζα δεν είναι αναγνωρισμένο κράτος των Παλαιστίνιων. Έχει αεροδρόμιο, το οποίο δεν ανήκει στο Ισραήλ. Αρά, είναι ορφανό αεροδρόμιο. Έτσι η Vataware έβαλε τη σημαία ενός κράτους, που επίσης δεν έχει de jure όνομα. Η FYROM δεν έχει στανταρντ όνομα. Επομένως, κι επειδή η Παλαιστίνη δεν έχει αναγνωρισμένη-επίσημη σημαία, έβαλαν τη σημαία ενός επίσης προβληματικού κράτους (Σκόπια). Το ίδιο συμβαίνει αν πάτε και σε αεροδρόμιο των κατεχόμενων στην Κύπρο ή στην Πρίστινα στο Κόσοβο.
http://i173.photobucket.com/albums/w74/ ... taware.jpg

Ναί αλλά το προβληματικό κράτος δεν είναι ούτε FYROM, ούτε Σκόπια... Ματσεντόνγια έγραψαν.Mystic_J έγραψε:Η Γάζα δεν είναι αναγνωρισμένο κράτος των Παλαιστίνιων. Έχει αεροδρόμιο, το οποίο δεν ανήκει στο Ισραήλ. Αρά, είναι ορφανό αεροδρόμιο. Έτσι η Vataware έβαλε τη σημαία ενός κράτους, που επίσης δεν έχει de jure όνομα. Η FYROM δεν έχει στανταρντ όνομα. Επομένως, κι επειδή η Παλαιστίνη δεν έχει αναγνωρισμένη-επίσημη σημαία, έβαλαν τη σημαία ενός επίσης προβληματικού κράτους (Σκόπια).
Υ.Γ. Και στην τελική γιατί να μην βάλουν ένα σημαιάκι με ερωτηματικό;