Για τη Γάζα τίποτα;

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
gerodinis

Για τη Γάζα τίποτα;

Δημοσίευση από gerodinis »

Τι γνώμη έχετε για τους πρωτοχρονιάτικους βομβαρδισμούς στη Γάζα; Για τις "παράπλευρες" απώλειες; - αφού σχεδόν αποκλειστικά παράπλευρες απώλειες έχει το ζήτημα.

Ή μήπως δε λέτε τίποτα γιατί θεωρείτε τους Ισραηλινούς "μάγκες" πιλότους;
Στο βομβαρδισμό σπιτιών και νοσοκομείων δε λέω, καλοί είναι.
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

κάνε στροφή στην ερώτηση σου 180 μοίρες και ρώτα τι ρόλο τελικά βαράει το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι

μαγκιά πάντως δεν είναι να σκοτώνεις αμάχους, αλλά φαντάζομαι , για να μην πω πως είμαι και σίγουρος 100%, ότι και οι Ισραηλινοί όπως και οι Αμερικάνοι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ υπογράψει την συνθήκη για Εγκλήματα πολέμου.

Άρα ποιος θα αποδώσει δικαιοσύνη μετά ; Ποιός θα έχει δικαιοδοσία ;

ΟΥΔΗΣ

Οπότε περιμένουμε να λήξει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για το "κτηματολόγιο" στη Γάζα, όπως είπε πολύ σωστά ένας άλλος συνάδελφος εδώ.
e-HAF Admin
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Πάντως το "αιματοβαμμένη λωρίδα της γάζας"(ιατρικής?) μαζί με το "μαύρη αγορά των χρωμάτων" είναι από τα πιό ενδιαφέροντα λεκτικά παιχνίδια...
(άσχετο εε?) :roll:

ΥΓ: Προσθέστε και το "ΜΑΡΚΑ ΚΟΛΟΝΙΑΣ" (εδώ την γλιτώνεις αν ξέρεις ότι η Κολωνία γράφεται με /ω/ ή αν το νόμισμά της δεν είναι τα μάρκα...) :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xrhstaras

Δημοσίευση από xrhstaras »

Έτσι γιορτάζουν οι Εβραίοι...

Δεν το ξερες;

Είναι όλα μες τις γραφές, ο Θεός να τις κάνει Αγίες...
Alexander

Δημοσίευση από Alexander »

Τι σημασία έχει αν είναι πρωτοχρονιάτικοι οι βομβαρδισμοί;Τουλάχιστον για μένα καμία. Οι εκτοξεύσεις katyusha πρωτοχρονιάτικα...; Μα όλο το χρόνο κ για χρόνια χτυπάνε οι μεν τους δε όπως η κάθε πλευρά μπορεί. Οι παράπλευρες απώλειες στους πολέμους πάντα ήταν μεγαλύτερες. Το ότι η Ισραηλινή ΠΑ είναι μάγκικη το έχει αποδείξει στο παρελθόν. Φυσικά σε καιρό πολέμου οι πολεμικοί κανόνες δεν τηρούνται, ψάχνεται να βρείτε λογική στην παραφροσύνη και στη φρίκη του πολέμου;
gerodinis

Alexander έγραψε:Το ότι η Ισραηλινή ΠΑ είναι μάγκικη το έχει αποδείξει στο παρελθόν. Φυσικά σε καιρό πολέμου οι πολεμικοί κανόνες δεν τηρούνται, ψάχνεται να βρείτε λογική στην παραφροσύνη και στη φρίκη του πολέμου;
Αμέ, τον γάϊδαρο τον πέτυχε. Αυτό που λες τελευταία φορά έγινε το 1982, και από τότε ο μόνος στόχος που έχουν είναι στο έδαφος. Οπλισμένοι ή όχι (μαχητές, τρομοκράτες, ή όπως αλλιώς θέλουν να τους ονομάζουν) ή αν πρόκειται για αμάχους, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να πεθάνουν.

Και οι πολεμικοί κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται, έστω εν μέρει, εν καιρώ πολέμου. Οι Ισραηλινοί δεν τους τηρούν ούτως ή άλλως. Τώρα αν μετά το βομβαρδισμό του τάδε νοσοκομείου (και βλέποντας και κάνα βίντεο με θύματα αμάχους, γιατί δε γίνεται να είναι στραβοί, να τους λένε ότι σκοτώθηκαν άμαχοι και αυτοί να λένε ότι επρόκειτο για κακούς τρομοκράτες) κοιμούνται ήσυχοι, δεν ξέρω. Δεν έχουν δυνατότητα επιλογής θα μου πείτε, ούτε βλέπουν καθαρά αν πρόκειται για νοσοκομείο ή όχι. Αλλά αφού έχουν στόχους πριν την αποστολή, θα πει ότι ΗΞΕΡΑΝ ότι επρόκειτο για νοσοκομείο.

Και εν τέλει, πριν το 1948 δεν υπήρχε Ισραήλ.
Falconeye

Δημοσίευση από Falconeye »

Και μετα με λετε για ολοκαυτωμα εβραιων και βλακειες.Με λετε για χιτλερ που ηταν αρνι μπροστα σε αυτα τα ελεεινα βρωμοσαπουνα.

Εβραιοι γουρουνια σας κανουνε σαπουνια.

Ρε το χωραει ο νου σας μικρα παιδια μηνων και χρονων σκωτονουν εκει κατω και οι αλλοι κοιτανε απαθεις.αισχος
gerodinis

Falconeye έγραψε:Και μετα με λετε για ολοκαυτωμα εβραιων και βλακειες.Με λετε για χιτλερ που ηταν αρνι μπροστα σε αυτα τα ελεεινα βρωμοσαπουνα.

Εβραιοι γουρουνια σας κανουνε σαπουνια.

Καλά, δεν το εννοούσα κι έτσι... αλλά η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια χιτλερίζουνε λίγο.
:wink:
highlighter

Δημοσίευση από highlighter »

Ρε μάγκες…. Δεν έχω σχέση με το θέμα και πραγματικά με λυπεί η όλη κατάσταση πόσο μάλλον όταν ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και παιδιά….
Όμως….
Είναι σίγουρο πως εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό…..
Είναι βέβαιο πως ότι και αν κάνουμε δεν θα μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτόν τον πόλεμο…. Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο! Μπορεί να ακουστεί σκληρό αυτό που θα πώ…. Και να το κατηγορήσουν (δικαιολογημένα ) πολλοί αλλά …
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ….τόσα χρόνια έψαχναν μια ευκαιρία… και τη βρήκαν
Σκεφτείτε μόνο ένα πράγμα πριν…. κατακρίνετε…….
Αν γινόταν πόλεμος ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα…. Θα μας ένοιαζαν οι απώλειες των Τούρκων?

:Spooky:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος highlighter την 07 Ιαν 2009, 04:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΛΑ
<<ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ>>
Sierraxray

Δημοσίευση από Sierraxray »

Θα μας ένοιαζαν οι απώλειες των Τούρκων?
Ναί..... Και γι'αυτό θα ξεχωρίζαμε. (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω)
Τα πρότυπά μας θέλω να πιστεύω ότι είναι άλλα, ακόμα και αν μιλάμε για τον πόλεμο.
Εικόνα
highlighter

Δημοσίευση από highlighter »

Sierraxray έγραψε:
Θα μας ένοιαζαν οι απώλειες των Τούρκων?
Ναί..... Και γι'αυτό θα ξεχωρίζαμε. (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω)
Τα πρότυπά μας θέλω να πιστεύω ότι είναι άλλα, ακόμα και αν μιλάμε για τον πόλεμο.

Στον πόλεμο καλέ μου φίλε και για αυτόν μίλησα δε σε νοιάζει ποιος θα χαθεί από την απέναντι πλευρά….όταν θα έχεις χάσει (που απεύχομαι) κάποιον φίλο κάποιο συνάδελφό κάποιον αδερφό…..
Το μόνο που σε νοιάζει είναι η εκδίκηση…. Οπότε…..
Φαντάσου τον εαυτό σου! Με ένα g3 στο χέρι…
Αν προχωρήσω…. Ακολουθήστε με…
Αν υποχωρήσω …..Σκοτώστε με…..
Αν σκοτωθώ….. Εκδικηθείτε με

Δες σε παρακαλώ το ρητό στην υπογραφή μου.....

Οπότε έρχομαι........... και έρχεσαι στα λόγια μου……
στον Πόλεμο δεν υπάρχει λογική….
:Spooky:
Εικόνα...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΛΑ
<<ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ>>
Jojo
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από Jojo »

Καμία σχέση αυτό που λες. Σε ένα πόλεμο με την Τουρκία θα πεθάνουν στρατιωτικοί. Και δεν θα λυπηθείς για αυτούς, γιατί όταν το επέλεξαν ήξεραν ότι μπορεί να πολεμήσουν.
Στη Γάζα η κατάσταση είναι διαφορετική. Η Χαμάς δεν έχει επίσημο στρατό και βαράνε σχολεία και νοσοκομεία οι ισραηλινοί γιατί λένε ότι εκεί κρύβονται.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

άλλο πράγμα οι παράπλευρες απώλειες και άλλο οι "επίτηδες παράπλευρες απώλειες"

το ίδιο "λάθος" κάνανε και οι αμερικάνοι σε Κόσοβο και Ιράκ

κατα λάθος ξέφυγαν μερικές έξυπνες βόμβες
e-HAF Admin
Άβαταρ μέλους
Σταυροφόρος

Δημοσίευση από Σταυροφόρος »

highlighter έγραψε: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ….

Όταν ένας πατάει ένα κουμπάκι πεθαίνουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αμυνθούν ΔΕΝ είναι πόλεμος. Είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!
Όταν λέμε όταν λέμε ότι αυτό που γίνεται εκεί κάτω είναι πόλεμος είναι σα να λέμε ότι έχουμε δύο δυνάμεις που μάχονται μεταξύ τους, ότι μια επιτίθεται και μια αμύνεται. Εγώ μέχρι τώρα βλέπω μια πλευρά να χτυπάει στα τυφλά (εκτός αν τα χτυπήματα σε σχολεία και νοσοκομεία δεν είναι τυφλά χτυπήματα...) και από την άλλη να πεθαίνουν παιδιά.
Εικόνα Εικόνα
Εικόνα
raptor
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από raptor »

Είστε εκεί και ξέρετε τι γίνεται ή τα ακούτε απο τα κανάλια και τον Εισαγγελάτο???
Εικόνα
Απάντηση