''Papa.k'' έγραψε:Ισως ομως να καραδοκει καμμια Trumpeter...
Λες να τα ξαναβγαλει και αλλη εταιρεια ?
P.S.: Απο μεταλλικα, για 'ρiξτε' καμια ιδεα που θα βρω (εκτος απο Quebec )
Σωστος!!!!! Καλά εκανες και τα τσιμπησες...
Δεν ειμαι σιγουρος φιλε μου αλλα σιγουρα καποια εταιρεια θα τα ξανακυκλοφορησει...Πιστευω πως ειναι αρκετα δημοφιλες αεροσκαφος για να μεινει στην αφανεια...!
Anzac έγραψε:ΧΑ! εδώ το F-16 που είναι ότι ποιο δημοφιλές υπάρχει, το cockpit του block15 δεν το ξανα βγάζουν, πόσο μάλλον απο κανένα Β30/40/50/60 .....άντε γειά
Συμφέροντα εταιρειών φιλε μου...
Οτι εχει ζητηση και φευγει αυτο ειναι που παραγεται!
Προφανως αυτη η σειρα των Cockpits δεν ειχε μεγαλη ζητηση οσο αλλα προιοντα... Ετσι καταργηθηκε απο την γραμμη παραγωγης της Italeri.
Που τα θυμηθήκατε?Φανταστικά κομμάτια έτσι?Και του F-104 ήταν τέλειο...και με ελληνικό ενδιαφέρον. Δυστυχώς τότε που ήταν στα φόρτε τους στην αγορά ήμουν μικρός και δεν είχα να κάνω την επένδυση για το μέλλον,τα είχα δει για πρώτη φορά κατασκευασμένα στη βιτρίνα ενός modelshop όταν ήμουν 12 χρονών και είχα μείνει μ@λ@κ@ς!Που λεφτά για kit,εδώ είχαμε κόψει τα γαριδάκια για να αγοράζουμε την πτήση που είχε τότε 500δρχ,μετά μας π^$#ηξε κι ο Καββαθάς που την πήγε χιλιάρικο και κόψαμε και τον Ποπάυ!(Ξέφυγα λίγο απ'το θέμα αλλά μου έφυγε ένα βάρος όσο το κόκπιτ του F-104!)