Το πιό πιθανό είναι να αφαιρέσουν τα Alpha channels.Κάποιος το δουλεύει η αν όχι ακόμα θα αρχίσει να το δουλεύει για το 9. Μακάρι να τα καταφέρει, αν έχει κάτι καλό θα σας ενημερώσω.
F-16 για FSX
Συντονιστής: Διαχείριση
-
Sierraxray
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Βγήκε update 1.01 με τις εξής διορθώσεις:
Το κατεβάζετε από τα γνωστά μέρη.... :matador:The hotfix Update 1.01 addresses the following.
-Fixed CTD on FSX SP2 systems
-Fixed wrong MFD's and HUD gauges
-Fixed Engine smoke on all combat versions etc.
-Fixed Demo smoke on KLU-Demo, BAF-Demo and Thunderbird
-Adjusted VC Cameraview for Left Aux panel (COM radio)
-Fixed Speedbrake, not being able to extend to 60° after landing
-Added aircraft panel state configuration utility
When the F-16 has loaded, two images are shown on the screen, with the "No VC (unobstructed) view" in the background.
Left image is for "Cold and Dark" situation.
Right Image is for "Ready to Fly" situation.
Left clicking on the left image, will shutdown the F-16
Left clicking on the right image, will startup the F-16
Download size Approx 1.9 MBs.
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek Pro Flight Rudder Pedals.
Saitek X-52 HOTAS
-
Sierraxray
LantirN έγραψε:Τελικα τι λεει αυτο το εργαλειο?
Καλο ειναι?
Απο avionics τι εχει?
Σαν IFR-Οργανα-συμβολογια ειναι ρεαλιστικο?(εκτος tacan απο οτι καταλαβαινω)
Τacan στο ΜS FS2004 και FSX δεν δουλεύουν και δεν υπάρχουν σαν navigation symbol ουτε και στα στοιχεία των αεροδρομίων που διαθέτουν real TACAN οπως πχ ELEFSIS AFB LGEL, TANAGRA AB LGTG!
Σε κάποια αεροσκάφοι υπάρχει στο panel αλλα ειναι ανενεργό !
Good day

Το κατέΒασα από rapidshare ακι το έβαλα.
Καταρχάς μου εγκατέστησε μόνο τα F16A με Ολλανδικά εθνόσημα, το F16AM με τον τίγρη στην ουρά και το F16 C με την παραλλαγή τηε IAF.
Το FM δεν με εντυπωσίασε και ο κινητήρας νομίζω πως είναι υπερβολικά overpower.....!!!
Από avionics με εντυπωσίασε που μπορεί να κάνει lock on σε στόχους και να σου δώσει και στοιχεία αναχαίτησης αλλά μην περιμένετε ρεαλιστικότητα.
Αυτό που με προβλημάτησε είναι γιατί δεν έχει βάλει και άλλα μοντέλλα εκτός των παραπάνω, γιατί το κόκπιτ μπορώ να το δώ μόνο σε 3D, εξωτερική εικόνα μόνο την tail και το συμαντικότερο....δεν μπορώ με τίποτα να έχω ενδείξεις ILS στα όργανα.....
Γνωρίζει κανείς οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω????
Καταρχάς μου εγκατέστησε μόνο τα F16A με Ολλανδικά εθνόσημα, το F16AM με τον τίγρη στην ουρά και το F16 C με την παραλλαγή τηε IAF.
Το FM δεν με εντυπωσίασε και ο κινητήρας νομίζω πως είναι υπερβολικά overpower.....!!!
Από avionics με εντυπωσίασε που μπορεί να κάνει lock on σε στόχους και να σου δώσει και στοιχεία αναχαίτησης αλλά μην περιμένετε ρεαλιστικότητα.
Αυτό που με προβλημάτησε είναι γιατί δεν έχει βάλει και άλλα μοντέλλα εκτός των παραπάνω, γιατί το κόκπιτ μπορώ να το δώ μόνο σε 3D, εξωτερική εικόνα μόνο την tail και το συμαντικότερο....δεν μπορώ με τίποτα να έχω ενδείξεις ILS στα όργανα.....
-
manik
- Moderator

- Επικοινωνία:
Τσέκαρε το Show all variations στο κάτω μέρος για να σου δείξει όλες τις παραλλαγές του.melerin έγραψε: Αυτό που με προβλημάτησε είναι γιατί δεν έχει βάλει και άλλα μοντέλλα εκτός των παραπάνω, γιατί το κόκπιτ μπορώ να το δώ μόνο σε 3D, εξωτερική εικόνα μόνο την tail και το συμαντικότερο....δεν μπορώ με τίποτα να έχω ενδείξεις ILS στα όργανα.....
Pit έχει μόνο 3D.
Για εξωτερικά views θα πας από το μενού Views-->View Mode-->Aircraft και επιλέγεις μια από όλες.
Για το ILS από το επίσημο forum της Aerosoft:
HOW TO SHOW ILS BARS ON THE HUD
From the base DED page (so without any Override buttons depressed)
1. Press LIST then 4 to select the NAV pages
2. Select NAV1 Frequency and enter the correct frequency
3. Select NAV1 Course and enter the correct course
4. Press LIST to come back to the DED base page
5. Press the 1 (T-ILS) key
6. Check that the Frequency and CRS is correct on this page too
7. On Avionics power panel set the switch ST.STA to off
8. On the Nav mode selector select ILS/NAV (turn fully to the right)
When there is a active ILS transmission the ILS bars will now be active
:m2k: Eίμαι μόνο Μιραζάκιας :m2k:
Saitek X-52 HOTAS
Saitek X-52 HOTAS
Λοιπον...?ScarFace έγραψε:Πανο, εχουμε νεοτερα ?raptor έγραψε:Κάποιος το δουλεύει η αν όχι ακόμα θα αρχίσει να το δουλεύει για το 9. Μακάρι να τα καταφέρει, αν έχει κάτι καλό θα σας ενημερώσω.
"Dio, ha creato l'uomo...
...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"
Bombardieri d'acqua Italiani

...e l'uomo, per ringraziarlo, ha creato SuperScooper"
Bombardieri d'acqua Italiani

Εγώ αυτό που θέλω Χρήστο είναι να κάνω καθόδους στα ελληνικά αεροδρόμια με λεπτομέρια και όχι αν η radial της τελικής είναι κανονικά 033 εγώ να την κάνω 035 γιατί το HSI στο Falcon είναι ανά 5 μοίρες.xrhstaras έγραψε:Καταλαβετε το...σε F-16 sim υπάρχει μόνο η σειρά Falcon 4.0....
Manic ευχαριστώ,θα το δοκιμάσω για τις εκδόσεις.Αλλά το θέμα με το ILS είναι ότι όταν βάζω On Avionics power panel set the switch ST.STA to off, ,στο HSI, στο course και στον ενδείκτη των μιλίων, βγαίνουν οι ασπροκόκκινες off σημαίες, ενώ αν μπω στο ICP1 μου δείχνει μόνιμα ILS OFF.
Οκ τελικά απογειώθηκα από Ελευθέριο Βενιζέλο και δούλεψε.Αλλά όσες φορές απογειώνομαι από Αγχίαλο με 110.90 μένει το ILS OFF.Μήπως στην Αγχίαλο δεν έχουν βάλει καθόλου ILS στο FSX?melerin έγραψε:Manic ευχαριστώ,θα το δοκιμάσω για τις εκδόσεις.Αλλά το θέμα με το ILS είναι ότι όταν βάζω On Avionics power panel set the switch ST.STA to off, ,στο HSI, στο course και στον ενδείκτη των μιλίων, βγαίνουν οι ασπροκόκκινες off σημαίες, ενώ αν μπω στο ICP1 μου δείχνει μόνιμα ILS OFF.