Μηπως μετα το Falcon ξεκιναει κατι αλλο?....
Συντονιστής: Διαχείριση
Για μένα το μειονέκτημα του συγκεκριμένου add-on δεν είναι ότι δεν "ρίχνει μπόμπες", αλλά το ότι παρά την τρομερή δουλειά που έκαναν στο 3d modeling, πάλι δεν έκαναν τα avionics και flight models ρεαλιστικά στο βαθμό που επιτρέπει το fs.
Αλλιώς θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για εκπαίδευση σε πολλά αντικείμενα, BFM, navigation κλπ.
Αλλιώς θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για εκπαίδευση σε πολλά αντικείμενα, BFM, navigation κλπ.
Το Fighter Ops θα συγκρίνεται με τις τελευταίες "ανανεώσεις" του Falcon, σε ό,τι αφορά τον ρεαλισμό και τα συστήματα πλοήγησης;raptor έγραψε:Το λέω ακόμα μια φορά: το μέλλον είναι το FOps. Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά τα περισσότερα απο τα "προβλήματα" που αναφέρετε έχουν "αντιμετωπιστεί"..
Και ναί Αντώνη θα δείς IFF..![]()
![]()
Θα επαναλαβω την γνωστη πλεον αποψη μου οτι το FO ειναι "το αλλο με τον τοτο το ξερεις?"
Και θα ξαναπω τη γνωστη ατακα μου, οτι θα βγει F-16 Module απο την DCS πρωτου το FO φτασει να βγαλει beτα επιπεδου Beta LOMAC (2000?)
Να ρωτησω και το αλλο. Η Lockheed, απαγορευσε στον TK (Τhirdwire: Strike Fighters, Wings Over Vietnam, Europe, Israel etc) να διανεμει τα F-104 και C-130 στους εξομοιωτες του ή μαλλον ζητησε χρηματα για καποιο trademark ή κατι τετοιο. Τι πιθανοτητες υπαρχουν να κανει κατι τετοιο και σε οποιον επιχειρει να κανει ρεαλιστικο κιολας εξομοιωτη F-16? Πως και δεν αντιμετωπισαν αυτο το ζητημα και ο TK με το Wings Over Israel και η aerosoft με το F-16?
Να ρωτησω και το αλλο. Η Lockheed, απαγορευσε στον TK (Τhirdwire: Strike Fighters, Wings Over Vietnam, Europe, Israel etc) να διανεμει τα F-104 και C-130 στους εξομοιωτες του ή μαλλον ζητησε χρηματα για καποιο trademark ή κατι τετοιο. Τι πιθανοτητες υπαρχουν να κανει κατι τετοιο και σε οποιον επιχειρει να κανει ρεαλιστικο κιολας εξομοιωτη F-16? Πως και δεν αντιμετωπισαν αυτο το ζητημα και ο TK με το Wings Over Israel και η aerosoft με το F-16?
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

Δεν μας βιάζει να βγεί σε ενα μήνα.. Αλλά όταν βγεί το πακέτο απο την DCS θα είναι απλό tetris..
Το 09 μπήκε πολύ καλά, αυτό έχω να πω για την ώρα.
Όσο για τα αποπάνω, ναι σε όλα. Και αν καταφέρεις να τελιώσεις την εκπαίδευση, όχι δεν θα την χρειάζεσαι την σακούλα.
Squid πέρα απο τα ανέκδοτα με τον Τοτό έχεις αυτή την άποψη βάση ενδείξεων εκ των έσω ή και εσύ απλά νομίζεις όπως και κάποιοι άλλοι?????
Το 09 μπήκε πολύ καλά, αυτό έχω να πω για την ώρα.
Όσο για τα αποπάνω, ναι σε όλα. Και αν καταφέρεις να τελιώσεις την εκπαίδευση, όχι δεν θα την χρειάζεσαι την σακούλα.
Squid πέρα απο τα ανέκδοτα με τον Τοτό έχεις αυτή την άποψη βάση ενδείξεων εκ των έσω ή και εσύ απλά νομίζεις όπως και κάποιοι άλλοι?????

-
Sierraxray
Αυτό πήγαινε για μένα.νομίζεις όπως και κάποιοι άλλοι?????
Επειδή μας το έκλεισε το post ο Anzac πές μου από περιέργεια αν εννοούσες αυτό που έστειλα σαν λίνκ (τελευταία μου απάντηση) όταν μίλαγες για ESP.
(Αυτό για να μην το ξαναψάχνεις)
http://www.microsoft.com/esp/