Τούρκος Ηθοποιός και Κύπρος

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

mpampis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mpampis »

Falconeye έγραψε:O συγκεκριμενος δημαρχος ηταν τοτε πρακτωρας της ΕΥΠ σε καποιο τευχος του esquire ειχε συνεντευξη του.Στρατιωτικος νομιζω του πυροβολικου και τον επεκεξαν για πρακτορα.Ειχε μπει σε πολλα στρατοπεδα στην τουρκια και εξαχνε για αυτο το θεμα τους αγνοουμενους.Δεν θυμαμαι ποιο τευχος ηταν αν μπει καποιος στον κοπο να ψαξει.
Το 1995 ο Πέτρος Κασιμάτης αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ είχε εντοπίσει, μέσω του έλληνα συνταγματάρχη Γιαννόπουλου, ο οποίος προσποιητό τον ιχθυέμπορο, έξι αγνοούμενους στο Μπολού της Τουρκίας και άλλους επτά στο Ντινιζλί.
http://fakelos.pblogs.gr/
Falconeye

Δημοσίευση από Falconeye »

Αυτος εισαι. 8)
kypselos

Δημοσίευση από kypselos »

η ντορα θεωρει οτι δεν συντρεχουν λογοι να δικαστει για εγκληματα πολεμου
gerodinis

Δημοσίευση από gerodinis »

kypselos έγραψε:η ντορα θεωρει οτι δεν συντρεχουν λογοι να δικαστει για εγκληματα πολεμου
Η Ντόρα να πάει να Γ... :evil:
kypselos

Δημοσίευση από kypselos »

+1

μαλλον εχουν τελειωσει με τα ξεπουληματα εντος Ελλαδος οποτε παμε και παραεξω...αν και ως γνωστο απο κει μερια εχουν πουλησει καποιο ποσοστο κατα το ΄74
Falconeye

το θεμα ειναι ειναι πως θα χειριστουμε το ζητημα για να βγουμε κερδισμενοι.αλλα τι λεω παλι σ#@$%α θα τα κανουν και θα χασουμε παλι.εδω ο τουρκος τα εχωσε μπροστα στα μουτρα τον εβραιο και εφυγε.τι λεμε τωρα.Αν το εκανε η ντορα την επομενη θα μπαιναν οι εβραοι στην θεσσαλονικη
gerodinis

Falconeye έγραψε:το θεμα ειναι ειναι πως θα χειριστουμε το ζητημα για να βγουμε κερδισμενοι.αλλα τι λεω παλι σ#@$%α θα τα κανουν και θα χασουμε παλι.εδω ο τουρκος τα εχωσε μπροστα στα μουτρα τον εβραιο και εφυγε.τι λεμε τωρα.Αν το εκανε η ντορα την επομενη θα μπαιναν οι εβραοι στην θεσσαλονικη
Είναι ήδη μέσα στη Θεσσαλονίκη (χωρίς να έχω κάτι μαζί τους).
Falconeye

:evil: :evil: :evil: Αυτο ειναι το κακο οτι ειναι μεσα και κανουμε προσπαθειες για να τους διωξουμε.
Εκεινες οι ωραιες εποχες που γινονταν σαπουνια να ξαναερχονταν (δεν εχω τιποτα μαζαι τους) απλα μαζευτηκαμε πολλοι και πρεπει να αραιωνουμε.
skend

Δημοσίευση από skend »

Falconeye έγραψε:..... (δεν εχω τιποτα μαζαι τους) απλα μαζευτηκαμε πολλοι και πρεπει να αραιωνουμε.
Εάν κάνω λάθος διορθώστε με ! ιστορικά μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης ήταν πολυπληθέστερη σε Εβραιους .... !
Αυτό ειναι σωστό ?
Εικόνα
skend

Δημοσίευση από skend »

mpampis έγραψε:..Το 1995 ο Πέτρος Κασιμάτης ...
Υπήρξαν και υπάρχουν αρκετά στοιχεία τα οποία ποτέ δεν είδαν και ούτε θα δουν ποτέ το φώς της δημοσιότητας !

:cry:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jimmyhaf

Δημοσίευση από jimmyhaf »

ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΓΗΣ..
ΤΑ Μ@#$%Α!!!!!! :evil: :twisted:
Falconeye

Πριν μπουν οι γερμανοι ηταν παρα πολυ δεν θυμαμαι αριθμο
μετα εμεινε ενα πολυ μικρο ποσοστο.Τωρα ειναι λιγοι και κρυβονται παλι.
Αν εξαιρεσεις τα μετρημενα μαγαζια στην τσιμισκη που ειναι ανοιχτα(κατοχη εβραιων)

το 1453 ο βασιλιας της Ισπανιας ηταν μαγκας και τους εδιωξε και μας κουβαληθηκαν στη Θεσσαλονικη.Απο ιστορικης πλευρας ετσι εγινε.

Μετα ο αυστριακος ειδε οτι του ελειπαν σαπουνια στην γερμανια και ηρθε τους πηρε απο Σαλονικα και αυτο ηταν ολλο.απλα πραγματα.
skend

Δημοσίευση από skend »

Falconeye έγραψε: το 1453 ο βασιλιας της Ισπανιας ηταν μαγκας και τους εδιωξε και μας κουβαληθηκαν στη Θεσσαλονικη.Απο ιστορικης πλευρας ετσι εγινε.
bravo
Εικόνα
gerodinis

Falconeye έγραψε:Πριν μπουν οι γερμανοι ηταν παρα πολυ δεν θυμαμαι αριθμο
μετα εμεινε ενα πολυ μικρο ποσοστο.Τωρα ειναι λιγοι και κρυβονται παλι.
Αν εξαιρεσεις τα μετρημενα μαγαζια στην τσιμισκη που ειναι ανοιχτα(κατοχη εβραιων)

το 1453 ο βασιλιας της Ισπανιας ηταν μαγκας και τους εδιωξε και μας κουβαληθηκαν στη Θεσσαλονικη.Απο ιστορικης πλευρας ετσι εγινε.

Μετα ο αυστριακος ειδε οτι του ελειπαν σαπουνια στην γερμανια και ηρθε τους πηρε απο Σαλονικα και αυτο ηταν ολλο.απλα πραγματα.
Και στη Χαλκίδα έχει Εβραίους. Ειδικά αυτός με τα μελάνια για εκτυπωτές, πρέπει να είναι Σιωνιστής και Μασόνος τριακοστού τρίτου βαθμού ταυτόχρονα.
cosa

Δημοσίευση από cosa »

gerodinis έγραψε: Είναι ήδη μέσα στη Θεσσαλονίκη (χωρίς να έχω κάτι μαζί τους).
Falconeye έγραψε:Εκεινες οι ωραιες εποχες που γινονταν σαπουνια να ξαναερχονταν (δεν εχω τιποτα μαζαι τους) απλα μαζευτηκαμε πολλοι και πρεπει να αραιωνουμε.
jimmyhaf έγραψε:ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΓΗΣ..
ΤΑ Μ@#$%Α!!!!!!
Falconeye έγραψε:το 1453 ο βασιλιας της Ισπανιας ηταν μαγκας και τους εδιωξε και μας κουβαληθηκαν στη Θεσσαλονικη
live your dream in Greece.....
o Ξένιος Δίας....
η ελληνική φιλοξενία.....
οι έλληνες ξέρουν απο προσφυγιά......
όλοι είμαστε ίσοι......

δεν έχω τίποτα μαζί τους.....
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Απάντηση