Τούρκος Ηθοποιός και Κύπρος

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
mpampis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mpampis »

cosa έγραψε:
live your dream in Greece.....
o Ξένιος Δίας....
η ελληνική φιλοξενία.....
οι έλληνες ξέρουν απο προσφυγιά......
όλοι είμαστε ίσοι......

δεν έχω τίποτα μαζί τους.....
Γι'αυτό να εύχεσαι να μείνει το Ισραήλ όπως είναι σήμερα και να κόψουν τις ταρζανιές οι Άραβες γιατί μας βλέπω Κύπρο και Ελλάδα να τους φιλοξενούμε άμα φύγουν από την γή της επαγγελίας.

srry για το offtopic
cosa

Δημοσίευση από cosa »

μάλλον το αναποδο θα γίνει...αλλα δεν μας πειράζει..οσοι μείνουν ζωντανοί απο τις ισραηλινές επίθέσεις θα χωράνε σε ταξί...οπότε ας έρθουν
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής

άντε και καταδικάζεται επίσημα η Τουρκία απο τον ΟΗΕ, Ευρωπαικά δικαστήρια κλπ, για αυτές της τις ενέργειες στην Κύπρο.

Τι θα σημαίνει αυτό ; Τι θα αλλάξει ;
e-HAF Admin
skend

Δημοσίευση από skend »

Anzac έγραψε:εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής

άντε και καταδικάζεται επίσημα η Τουρκία απο τον ΟΗΕ, Ευρωπαικά δικαστήρια κλπ, για αυτές της τις ενέργειες στην Κύπρο.

Τι θα σημαίνει αυτό ; Τι θα αλλάξει ;
Δεν πρόκειτε να αλλάξει τίποτα γιατί η καταδίκη δεν ειναι της Τουρκίας αλλά Αυτών που ήταν στην Εξουσια της Τουρκιας (Πολιτικοί και Στρατιωτικοί) την περίοδο της εισβολής .
Εαν γίνει αυτό Αυτόματα αναγνωρίζετε ( αποδεχονται ολοι ...) οτι έγινε ΠΟΛΕΜΟΣ ! που κανένας όσο και αν μας φαίνεται παράλογο δεν πρόκειτε να το παραδεχτεί ! εκτός της Ελλάδος ? ( δεν ξέρω εαν την συμφέρει εσωτερικά να αναγνωρίσει τοσους Αναπηρους Πολέμου.......!!!) και της Κύπρου !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

πάλι συμφέροντα δηλαδή ;

και στους αναπήρους ποιός υποχρεούτε να επιδώσει αποζημίωση ; το κράτος ή ο επιτιθέμενος ;
e-HAF Admin
skend

Δημοσίευση από skend »

Anzac έγραψε:πάλι συμφέροντα δηλαδή ;

και στους αναπήρους ποιός υποχρεούτε να επιδώσει αποζημίωση ; το κράτος ή ο επιτιθέμενος ;
Nα μια καλή ερώτηση :!:

Ο επιτιθέμενος με βάσει κάποιες συνθήκες και αποφάσεις δικαστηρίων ειναι υποχρεωμένος να (αποζημιώσει) !

Το κράτος όπως και σε όλους τους πολέμους ... οπως και στα εργατικά ατυχήματα ... οπως σε κάθε αναπηρία ... ετσι και σε αυτό τον πολεμο ...
πρέπει να δώσει την ανάλογη αναγνώριση !

Αυτό πιστευω !
Εικόνα
Απάντηση