Αλτερ τωρα 23.45 03/02 -ΣΧΕΔΙΑ ΠΑ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Επισκέπτης
Αλτερ τωρα 23.45 03/02 -ΣΧΕΔΙΑ ΠΑ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!
Ας το γραψει καποιος .....
την ειδα τωρα στην on tv...
πτεραρχος ΓΕΑ(ο εν ενεργεια) στον (καταγγελλοντα) αντιπτεραρχο Ε/Α: φιλε μου λυπαμαι.. σηκω και φυγε απο το πλατο(απο την εκπομπη) και πηγαινε σπιτι σου!
ο υπουργος Ε.Α. δεν απαντησε γιατι δεν εχει "λεει" ενημεροθει κ αλλες μ@λ@κιες...
καλα πατριωτισμος δεν υπαρχει εκει πανω???
πτεραρχος ΓΕΑ(ο εν ενεργεια) στον (καταγγελλοντα) αντιπτεραρχο Ε/Α: φιλε μου λυπαμαι.. σηκω και φυγε απο το πλατο(απο την εκπομπη) και πηγαινε σπιτι σου!
ο υπουργος Ε.Α. δεν απαντησε γιατι δεν εχει "λεει" ενημεροθει κ αλλες μ@λ@κιες...
καλα πατριωτισμος δεν υπαρχει εκει πανω???

[marq=left] :C130: 322VTTS
-
Phantomphlyer
o αντιπτεραρχος που τηλεφωνησε κι αυτος ε.α ειναι...με μεγαλη φημη κιολας...condor έγραψε:την ειδα τωρα στην on tv...πτεραρχος ΓΕΑ(ο εν ενεργεια) στον (καταγγελλοντα) αντιπτεραρχο Ε/Α: φιλε μου λυπαμαι.. σηκω και φυγε απο το πλατο(απο την εκπομπη) και πηγαινε σπιτι σου!
Απο κει και περα μουφα η υποθεση, ενα εχω να πω...κριμα για τον κυριο Νταβρη

-
Επισκέπτης
Δεν αφόρα μόνο συνθηματικά και συχνότητες τα σχέδια αμυντικής τακτικής σε περίπτωση πολέμου...αφορά περιοχές εμπλοκών -επίθεσης -αριθμός αεροσκαφών και πολλά αλλά συνδιασμος των 3ον οπλων...τα συνθηματικά είναι το πιο απλό.. ο σχεδιασμός των σχεδίων αυτών παίρνει πολλά χρόνια κσι ειναι δυσκολο να ξανασχεδιασστουν ...βεβαια πιστευω οτι υπαρχουν και δευτερεύοντα σχεδία ......kongrigo έγραψε:Πάντως εκτός από διοικητικές κυρώσεις, αφού αποκαλύφθηκε το θέμα, δεν νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα…αν αφορά συνθηματικά, συχνότητες κλπ
Αν δεν κάνω λάθος, δεν άκουσα τί ακριβώς διέρρευσε...εικάζεις ή γνωρίζεις για αυτά που λες;GERAKI έγραψε: Δεν αφόρα μόνο συνθηματικά και συχνότητες τα σχέδια αμυντικής τακτικής σε περίπτωση πολέμου...αφορά περιοχές εμπλοκών -επίθεσης -αριθμός αεροσκαφών και πολλά αλλά συνδιασμος των 3ον οπλων...τα συνθηματικά είναι το πιο απλό.. ο σχεδιασμός των σχεδίων αυτών παίρνει πολλά χρόνια κσι ειναι δυσκολο να ξανασχεδιασστουν ...βεβαια πιστευω οτι υπαρχουν και δευτερεύοντα σχεδία ......
+ 1kongrigo έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος, δεν άκουσα τί ακριβώς διέρρευσε...εικάζεις ή γνωρίζεις για αυτά που λες;GERAKI έγραψε: Δεν αφόρα μόνο συνθηματικά και συχνότητες τα σχέδια αμυντικής τακτικής σε περίπτωση πολέμου...αφορά περιοχές εμπλοκών -επίθεσης -αριθμός αεροσκαφών και πολλά αλλά συνδιασμος των 3ον οπλων...τα συνθηματικά είναι το πιο απλό.. ο σχεδιασμός των σχεδίων αυτών παίρνει πολλά χρόνια κσι ειναι δυσκολο να ξανασχεδιασστουν ...βεβαια πιστευω οτι υπαρχουν και δευτερεύοντα σχεδία ......
e-ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ