Ειμαι ό Βασίλης απο Αθήνα και συγκεκριμένα απο την περιοχή της Δάφνης, έχω ασχοληθεί με τους εξωμοιωτές πτήσεις και συγκεκριμένα με το Falcon 4 και το EF 2000 πολλά χρόνια πρίν, τόσα που δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ήταν. Παρόλα αυτά πάντα θα με συναρπάζουν. Τότε βέβαια πετούσα μόνο σε offline πτήσεις, τώρα ελπίζω με την βοήθεια σας να καταφέρω να πετάξω και μαζί σας online. Υπόψιν έχουν περάσει τόσα χρόνια απο την τελευταία μου επαφή με το falcon και γενικά με εξωμοιώτες που δυστυχώς θυμάμαι ελάχιστα πράγματα.
flyawaygr - Καλώς σας βρήκα
Συντονιστής: Διαχείριση
-
flyawaygr
flyawaygr - Καλώς σας βρήκα
Την καλησπέρα μου και χρόνια πολλά σε όλους για την σημερινή ημέρα.
Ειμαι ό Βασίλης απο Αθήνα και συγκεκριμένα απο την περιοχή της Δάφνης, έχω ασχοληθεί με τους εξωμοιωτές πτήσεις και συγκεκριμένα με το Falcon 4 και το EF 2000 πολλά χρόνια πρίν, τόσα που δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ήταν. Παρόλα αυτά πάντα θα με συναρπάζουν. Τότε βέβαια πετούσα μόνο σε offline πτήσεις, τώρα ελπίζω με την βοήθεια σας να καταφέρω να πετάξω και μαζί σας online. Υπόψιν έχουν περάσει τόσα χρόνια απο την τελευταία μου επαφή με το falcon και γενικά με εξωμοιώτες που δυστυχώς θυμάμαι ελάχιστα πράγματα.
Καλώς σας βρήκα !
Καλώς όρισες, σε περιμένουμε και στο teamspeak για γνωριμία... καλές e-πτήσεις.-
...και μεσ'τα σύννεφα ψηλά, σαν μ' ανταμώσει ο Χάρος, δε σε φοβάμαι, θα του πω, γιατί είμαι εγώ Κουρσάρος..."
http://www.youtube.com/watch?v=DfMxkBzRsRA
"...Τα βομβαρδιστικά πάντα θα περνάνε..."
http://www.youtube.com/watch?v=DfMxkBzRsRA
"...Τα βομβαρδιστικά πάντα θα περνάνε..."
- eulogimenos
-
flyawaygr