Μηχανικός αεροσκαφών

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
Anna Maria

Μηχανικός αεροσκαφών

Δημοσίευση από Anna Maria »

Λοιπόν, μένω στην Κατερίνη και ψάχνω για κάποια σχολή (αναγνωρισμένη βέβαια) για μηχανικός αεροσκαφών. Βρήκα την Αεροτεχνική ΑΛΚΗ στη θεσσαλονίκη αλλα μου παν οτι έκλεισε.. Σας παρακαλώ, αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατι η μόνη διέξοδος μου ειναι να παω στο εξωτερικό και δεν το πολυθέλω. Βρήκα στη Σκοτία το University of Bath αλλα αν υπάρχει κάτι εδώ, θα κάτσω..
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Μόνο για Θεσσαλονίκη σκέφτεσε ; Τίποτα σε Πάτρα μεριά ;
e-HAF Admin
Gabri

Δημοσίευση από Gabri »

Άννα Μαρία,

To University of Bath αρχικά είναι Νότια Αγγλία και όχι Σκωτία. Σου το λέω αυτό επέιδή το ξέρω το πανεπιστήμιο (λόγω σπουδών στην Αγγλία) και θα σου έλεγα να μην αποκλείεις αυτήν την περίπτωση γιατί είναι πολύ αξιόλογο πανεπιστήμιο.

Δεν ξέρω τι reputation έχουν οι αντίστοιχες σχολές στην Ελλάδα, απλά θα σου πώ ότι είχα γνωστό στο Bath που τελείωσε αυτή τη σχολή και τώρα δουλεύει στη British Airways.
Εικόνα
eth0
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από eth0 »

Για να γινεις μηχανικος, πρεπει να βγαλεις πολυτεχνικη (ή ισαξια) σχολη μιας και ο τιτλος του μηχανικου ειναι προστατευομενος.

Στην Ελλαδα για να γινει κατι τετοιο, πρεπει να δωσεις πανελληνιες, στην Αγγλια μπορεις να πας με καποια προετοιμασια, αλλα να ξερεις πως ειναι δυσκολες σχολες, και αρκετα απαιτητικες στις επιλογες νεων φοιτητων.
Άβαταρ μέλους
dinos

Δημοσίευση από dinos »

κοίτα στα μηνύματά σου
F-4E PHANTOM II--J79-GE-17G
SOMEONE OVER 40 YOU CAN TRUST
IN THRUST WE TRUST
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

dinos έγραψε:κοίτα στα μηνύματά σου
γιατί έχεις πληροφορίες κρυφές που δεν κάνει να τις μοιραστείς με όλους ; :oops:
e-HAF Admin
Anna Maria

Όσον αφορά το Bath, απ ότι είδα θέλει βαθμό μαθηματικών. Άντε το toefl το παίρνω εύκολα αλλα εγώ ήμουν θεωρητική... Στην Πάτρα τι έχει??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anna Maria την 17 Ιούλ 2009, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anna Maria

Gabri, σόρρυ εγώ μπερδεύτηκα. Ειναι προς τη μεριά της Ουάλίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anna Maria την 17 Ιούλ 2009, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
anka

Δημοσίευση από anka »

Άννα Μαρία, ο Anzac δεν απευθυνόταν σε εσένα λέγοντας αυτό που είπε, αλλά στον dino
Επίσης, από τον Κ.Λ. (κανονισμό λειτουργίας) της e-haf δεν επιτρέπονται τα greeklish. Καλό είναι να κάνεις επεξεργασία του κειμένου σου και να γράψεις σε ελληνικά
Φιλικά
FLY LOW - HIT HARD
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Anna Maria έγραψε:... Στην Πάτρα τι έχει??
21 σελίδες για να ενημερωθείς !

http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=6842
e-HAF Admin
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

η αεροναυπηγών στην Πάτρα είναι τέταρτο πεδίο και χάνεις το 0.4% των μορίων που έβγαλες από θεωρητική για να μπεις. αλλά και πάλι θα τα καταφέρεις με τα μαθηματικά σε όποια παρόμοια σχολή και αν μπεις; τα μαθηματικά της κατεύθυνσης της τρίτης θεωρούνται δεδομένα για αυτές τις σχολές.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dinos

Δημοσίευση από dinos »

Anzac έγραψε:
dinos έγραψε:κοίτα στα μηνύματά σου
γιατί έχεις πληροφορίες κρυφές που δεν κάνει να τις μοιραστείς με όλους ; :oops:
Εντάξει παίδες έχετε διίκιο.Να και το ΡΜ Έχω αποφοιτήσει από την ΑΕΡΟΤΕΧΝΙΚΗ και κατατάχτηκα στην ΠΑ σαν Τεχνίτης Αεροσκαφών. Δουλεύω κανονικά σαν μηχανικός και εγώ και πάρα πολλά άλλα άτομα που έχουμε βγάλει την ίδια σχολή.Το θέμα είναι, όσο αφορά την ΠΑ, ότι κατατάσεσαι είτε σαν ΕΠΥ είτε πλέον σαν ΕΠΟΠ,που όμως δεν υπάρχει σαν ειδικότητα για τις γυναίκες.Οι γυναίκες μηχανικοί που υπάρχουν, προέρχονται αποκλειστηκά από την ΣΤΥΑ.Αν σε ενδιαφέρει η Πολιτική Αεροπορία, από τα λίγα που ξέρω ειναι ότι χρειάζεσαι το πτυχίο και κάποια προυπηρεσία για να δώσεις εξετάσεις για το βασικό πτυχίο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.Ελπίζω να βοήθησα.Αν χρειαστείς κάτι άλλο στείλε PM
F-4E PHANTOM II--J79-GE-17G
SOMEONE OVER 40 YOU CAN TRUST
IN THRUST WE TRUST
Anna Maria

PanPan εχουν μαλώσει μαζι μου τα μαθηματικά... Αλλα θα κάνω μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να τα ξαναβρούμε...
panpan
Moderator
Moderator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panpan »

Δεν είναι τόσο φοβερά. Αν θες πολύ να ασχοληθείς με αυτό το αντικείμενο θα τα ξεπεράσεις... Υπάρχει επίσης και στην Χαλκίδα ΤΕΙ Μηχανολογίας αεροσκαφών...
Εικόνα
Hannibal

Δημοσίευση από Hannibal »

Καλησπέρα παιδιά! Όσον αφορά για το ΤΕΙ Χαλκίδας θα ήθελα να αναφέρω ότι σπουδάζω στο συγκεκριμένο τμήμα και μπορώ να σε βοηθήσω αν θέλεις Άννα Μαρία..

Ευχαριστώ.
Απάντηση