Μηχανικός αεροσκαφών
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
-
Anna Maria
Μηχανικός αεροσκαφών
Λοιπόν, μένω στην Κατερίνη και ψάχνω για κάποια σχολή (αναγνωρισμένη βέβαια) για μηχανικός αεροσκαφών. Βρήκα την Αεροτεχνική ΑΛΚΗ στη θεσσαλονίκη αλλα μου παν οτι έκλεισε.. Σας παρακαλώ, αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατι η μόνη διέξοδος μου ειναι να παω στο εξωτερικό και δεν το πολυθέλω. Βρήκα στη Σκοτία το University of Bath αλλα αν υπάρχει κάτι εδώ, θα κάτσω..
Άννα Μαρία,
To University of Bath αρχικά είναι Νότια Αγγλία και όχι Σκωτία. Σου το λέω αυτό επέιδή το ξέρω το πανεπιστήμιο (λόγω σπουδών στην Αγγλία) και θα σου έλεγα να μην αποκλείεις αυτήν την περίπτωση γιατί είναι πολύ αξιόλογο πανεπιστήμιο.
Δεν ξέρω τι reputation έχουν οι αντίστοιχες σχολές στην Ελλάδα, απλά θα σου πώ ότι είχα γνωστό στο Bath που τελείωσε αυτή τη σχολή και τώρα δουλεύει στη British Airways.
To University of Bath αρχικά είναι Νότια Αγγλία και όχι Σκωτία. Σου το λέω αυτό επέιδή το ξέρω το πανεπιστήμιο (λόγω σπουδών στην Αγγλία) και θα σου έλεγα να μην αποκλείεις αυτήν την περίπτωση γιατί είναι πολύ αξιόλογο πανεπιστήμιο.
Δεν ξέρω τι reputation έχουν οι αντίστοιχες σχολές στην Ελλάδα, απλά θα σου πώ ότι είχα γνωστό στο Bath που τελείωσε αυτή τη σχολή και τώρα δουλεύει στη British Airways.

Για να γινεις μηχανικος, πρεπει να βγαλεις πολυτεχνικη (ή ισαξια) σχολη μιας και ο τιτλος του μηχανικου ειναι προστατευομενος.
Στην Ελλαδα για να γινει κατι τετοιο, πρεπει να δωσεις πανελληνιες, στην Αγγλια μπορεις να πας με καποια προετοιμασια, αλλα να ξερεις πως ειναι δυσκολες σχολες, και αρκετα απαιτητικες στις επιλογες νεων φοιτητων.
Στην Ελλαδα για να γινει κατι τετοιο, πρεπει να δωσεις πανελληνιες, στην Αγγλια μπορεις να πας με καποια προετοιμασια, αλλα να ξερεις πως ειναι δυσκολες σχολες, και αρκετα απαιτητικες στις επιλογες νεων φοιτητων.
-
Anna Maria
Όσον αφορά το Bath, απ ότι είδα θέλει βαθμό μαθηματικών. Άντε το toefl το παίρνω εύκολα αλλα εγώ ήμουν θεωρητική... Στην Πάτρα τι έχει??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anna Maria την 17 Ιούλ 2009, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Anna Maria
Gabri, σόρρυ εγώ μπερδεύτηκα. Ειναι προς τη μεριά της Ουάλίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anna Maria την 17 Ιούλ 2009, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
21 σελίδες για να ενημερωθείς !Anna Maria έγραψε:... Στην Πάτρα τι έχει??
http://www.e-haf.org/forum/viewtopic.php?t=6842
e-HAF Admin
Εντάξει παίδες έχετε διίκιο.Να και το ΡΜ Έχω αποφοιτήσει από την ΑΕΡΟΤΕΧΝΙΚΗ και κατατάχτηκα στην ΠΑ σαν Τεχνίτης Αεροσκαφών. Δουλεύω κανονικά σαν μηχανικός και εγώ και πάρα πολλά άλλα άτομα που έχουμε βγάλει την ίδια σχολή.Το θέμα είναι, όσο αφορά την ΠΑ, ότι κατατάσεσαι είτε σαν ΕΠΥ είτε πλέον σαν ΕΠΟΠ,που όμως δεν υπάρχει σαν ειδικότητα για τις γυναίκες.Οι γυναίκες μηχανικοί που υπάρχουν, προέρχονται αποκλειστηκά από την ΣΤΥΑ.Αν σε ενδιαφέρει η Πολιτική Αεροπορία, από τα λίγα που ξέρω ειναι ότι χρειάζεσαι το πτυχίο και κάποια προυπηρεσία για να δώσεις εξετάσεις για το βασικό πτυχίο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.Ελπίζω να βοήθησα.Αν χρειαστείς κάτι άλλο στείλε PMAnzac έγραψε:γιατί έχεις πληροφορίες κρυφές που δεν κάνει να τις μοιραστείς με όλους ;dinos έγραψε:κοίτα στα μηνύματά σου
F-4E PHANTOM II--J79-GE-17G
SOMEONE OVER 40 YOU CAN TRUST
IN THRUST WE TRUST
SOMEONE OVER 40 YOU CAN TRUST
IN THRUST WE TRUST
-
Anna Maria