Αυτα για τωρα! σιγα σιγα θα επανελθω!
Χαιρετω τους παντες ! :)
Συντονιστής: Διαχείριση
-
Mike The Great
Χαιρετω τους παντες ! :)
Εγινα κ εγω μελος στην καλυτερη online community για το Falcon 4.0! Επρεπε να ειχε γινει μελος πιο νωρισ γμτ!
τεσπα!
-
Mike The Great
χχχχμμμμ.... απο που να ξεκινησω!
ενας απλος φοιτητης στην λαρισα ειμαι που καθομαι κ λιωνω!
κ επειδη δεν μπορεσα να περασω στην Ικαρων ( :'( ) τα τελευταια αρκετα χρονια ασχολουμε με τους emulators! ετσι μπορω να εχω μια εμπεριστατομενη αποψη για το ειδος! δυστηχως δεν ασχολιθηκα πιο νωρις με το F4 αλλα τωρα σκοπευω να...γινω Ικαρος... 8)
θα με ενδιεφερε να συνεχισω για να το μαθω αρκετα καλα ωστε να μπορουσα να σκεφτω να μπω στην διαδικασια να γινω κ εγω μελος της εικονικης HAF μια κ στην κανονικη μονο απο το μπαλκονι μου μπορω να την βλεπω....
ΥΓ: Μιχαλης!
θα με ενδιεφερε να συνεχισω για να το μαθω αρκετα καλα ωστε να μπορουσα να σκεφτω να μπω στην διαδικασια να γινω κ εγω μελος της εικονικης HAF μια κ στην κανονικη μονο απο το μπαλκονι μου μπορω να την βλεπω....
ΥΓ: Μιχαλης!
-
Mike The Great
Kαλώς ήρθες φίλε,Mike The Great έγραψε:στερνη μου γνωση...μια ζωη τα μπερδευω! παντως το κατεχω το θεμα! μεχρι κ roms για το mame εχω αν θελετε!
ας βγαλω λιγο τις training missions κ μετα εδω ειμαστε!παντως τα σπατε!!!
ΕΑΝ όντως σε ενδιαφέρει το πτητικό κομμάτι ONLINE ακολούθησε τα βήματα που λένε οι συνάδελφοι και μπες στην 320 ΠΡΙΝ βγάλεις μόνος σου τις εκπαιδευτικές.
Εκεί, θα σε τσιμπήσει κάποιο απο τα ξεφτέρια μας και θα βγάλετε όλες τις εκπαιδευτικές με την μία!
Αν πάλι θέλεις να πετάς offline για το χαβαλέ σου, εδώ θα βρείς αρκετές πληροφορίες και βοήθεια σε ότι χρειαστείς.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ PARTY

-
Mike The Great
-
Mike The Great
-
Mike The Great