Θα θέλατε να αρθεί το Άσυλο στα Εκπ. Ιδρύματα ;
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Θα θέλατε να αρθεί το Άσυλο στα Εκπ. Ιδρύματα ;
Ναί ή Όχι ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anzac την 22 Οκτ 2009, 12:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
e-HAF Admin
-
anka
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Είμαι υπέρ της άρσης στις περιπτώσεις εκείνες όπου συντελείται μια αξιόποινη πράξη. Αν, εγώ βρίσκομαι μέσα στο χώρο όπου καλύπτομαι από το άσυλο και πετάω πέτρες, ή μολότοφ, ή προκειμένου να αποφύγω σύλληψη μπαίνω μέσα στον χώρο αυτό, τότε ναι, να αίρεται το άσυλο και να μπαίνει μέσα η αστυνομία για να με μπουζουριάσει
Εννοείται ότι θα πρέπει - προηγουμένως - να πάρει απόφαση το αρμόδιο πρυτανικό συμβούλιο Επίσης (για να το πάω λίγο πιο μακρυά) προτείνω σε περίπτωση που το συμβούλιο αρνηθεί την άρση του ασύλου και συντελεστούν καταστροφές εντός του χώρου, τότε (κατά την ταπεινή μου άποψη) θα πρέπει ο λογαριασμός να πηγαίνει σε εκείνους (προσωπικά) που αρνήθηκαν την άρση του ασύλου
Σε τελική ανάλυση το άσυλο, είναι άσυλο ιδεών και όχι εγκληματιών
Εννοείται ότι θα πρέπει - προηγουμένως - να πάρει απόφαση το αρμόδιο πρυτανικό συμβούλιο Επίσης (για να το πάω λίγο πιο μακρυά) προτείνω σε περίπτωση που το συμβούλιο αρνηθεί την άρση του ασύλου και συντελεστούν καταστροφές εντός του χώρου, τότε (κατά την ταπεινή μου άποψη) θα πρέπει ο λογαριασμός να πηγαίνει σε εκείνους (προσωπικά) που αρνήθηκαν την άρση του ασύλου
Σε τελική ανάλυση το άσυλο, είναι άσυλο ιδεών και όχι εγκληματιών
FLY LOW - HIT HARD
Δηλαδή αν εγώ πάω και σκοτώσω κάποιον (στις 17/11) και μπω στο Πολυτεχνείο και στήσω μια σκηνή και ένα πανό που να γράφει «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΣΤΉ kongrigο»
εκτός από την δεδομένη υποστήριξη της e-haf θα έχω και την υποστήριξη του εξω-κοινοβουλευτικής αριστεράς και τις εσω-κοινοβουλευτικής αριστεράς ;;;
εκτός από την δεδομένη υποστήριξη της e-haf θα έχω και την υποστήριξη του εξω-κοινοβουλευτικής αριστεράς και τις εσω-κοινοβουλευτικής αριστεράς ;;;
εννοείται ! άσε που σε λίγα χρόνια μετά απο αυτό σε κόβω για Βουλευτήkongrigo έγραψε:Δηλαδή αν εγώ πάω και σκοτώσω κάποιον (στις 17/11) και μπω στο Πολυτεχνείο και στήσω μια σκηνή και ένα πανό που να γράφει «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΣΤΉ kongrigο»
e-HAF Admin
-
Hawksilver
Όχι στην άρση του ασύλου,ΝΑΙ στην κατάργηση του ασύλου.Σε καμιά χώρα του κόσμου δεν υπάρχει αυτό.Αφού έχουμε ελευθερία ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.Τα πανεπιστήμια υπάρχουν για να παρέχουν εκπαίδευση και όχι άσυλο.Άσε το άλλο που γίνεται με την κομματικοποίηση (ΟΝΕΔ,ΠΑΣΠ,ΚΝΕ,κτλ),τους χρόνιους φοιτητές.
Και δεν είναι μόνο αυτά.
Και δεν είναι μόνο αυτά.
Το άσυλο αναφέρεται στην ελευθερία της σκέψεως
το οποίο είναι θεμέλιος προστάτης της καινοτομίας.
Δηλαδή προστατεύει και υποστηρίζει την όποια νέα
επιννόηση (πνευματική ή υλική) που θα οδηγήσει σε
τεχνολογική ή πολιτιστική εξέλιξη. Σήμερα, έτσι όπως
έχει παρανοηθεί η αρχική έννοια αυτού του ασύλου
δικαιωματικώς ανήκει πλέον σε "ενοίκους" που όντως
χρήζουν ασύλου, ιατρικού.
Όμως προσοχή : Είναι τεχνητή ΚΑΙ αυτή η κατάσταση.
Χρειάζεται RESET, όχι κατάργηση.
το οποίο είναι θεμέλιος προστάτης της καινοτομίας.
Δηλαδή προστατεύει και υποστηρίζει την όποια νέα
επιννόηση (πνευματική ή υλική) που θα οδηγήσει σε
τεχνολογική ή πολιτιστική εξέλιξη. Σήμερα, έτσι όπως
έχει παρανοηθεί η αρχική έννοια αυτού του ασύλου
δικαιωματικώς ανήκει πλέον σε "ενοίκους" που όντως
χρήζουν ασύλου, ιατρικού.
Όμως προσοχή : Είναι τεχνητή ΚΑΙ αυτή η κατάσταση.
Χρειάζεται RESET, όχι κατάργηση.