ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ

Καλωσόρισμα απο νέα μέλη και ευχές γενικά

Συντονιστής: Διαχείριση

Απάντηση
Greg

Δημοσίευση από Greg »

Φίλος αν δεν έχεις πρόσβαση σε δικό σου router δύσκολα τα πράγματα γιατί πρέπει να ανοίξεις ports.

Το χειριστήριο θα κάνει την ελάχιστη δουλειά αλλά από εκεί και πέρα εσύ κρίνεις αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. (Μανέτα κτλ)

Όσον αφορά την κάρτα γραφικών εγκατέστησε σύμφωνα με τον οδηγό το Open falcon και μπες offline και δοκίμασε πτήση.Αν πετάς κανονικά δε παίζει θέμα.

Οπότε αν έχεις πρόβλημα το να συνδεθείς μαζί μας τουλάχιστον να πετάς offline μέχρι να αποκτήσεις δικιά σου γραμμή :wink:
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

1. Λέει για πόρτες που πρέπει να ανοίξεις στον router σου, όχι κωδικούς! Αν δεν ειναι δικιά σου η σύνδεση είναι λιγάκι κακό να μπείς σε ξενο ρούτερ για να κάνεις ρυθμίσεις.

2. Στο desktop δεξι κλικ και properties/settings/advanced, βλεπεις τι καρτα εχεις και τι μνήμη έχει

Μπορείς επίσης να το κάνεις με Start/Run και γράφεις dxdiag και πατάς Enter

Θα σου βγάλει ένα παράθυρο με αρκετές πληροφορίες, μαζί και αυτό που σου ζήτησα. (καρτέλα Display)

3. Το συγκεκριμένο δεν το έχω ξανα δεί ποτέ μου. Για αρχή σου κάνει μια χαρά.
e-HAF Admin
THERY

Δημοσίευση από THERY »

Λοιπόν Anzac η VGA μου είναι Mobile Intel 945GM και χρησιμοποιεί από 128ΜΒ έως 256ΜΒ Shared Memory. :)
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Βλέποντας και κάνοντας... Το μόνο σίγουρο ότι θα παίζει είναι το Allied Force. Για το OF 4.7 πρέπει να το δοκιμάσεις και να μας πείς.
e-HAF Admin
THERY

Δημοσίευση από THERY »

OK Αnzac,
Θα περιμένω την σύνδεση του internet και το καινούριο μου rooter ετσι ώστε να κάνω τις ρυθμίσεις που πρέπει. Επίσης σκέφτομαι να αλλάξω τα Vista με Windows 7 προκειμένου να εξασφαλίσω όσο το δυνατόν περισσότεη shared memory για τον εξομοιωτή και όχι για το λειτουργικό σύστημα.Αν έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις είμαι διαθέσιμος να το κάνω. :D
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Εγώ θα έλεγα να μην περιμένεις να έρθει η νέα σου σύνδεση. Αν είναι να παίζει, θα παίζει και χωρίς ίντερνετ.
e-HAF Admin
THERY

Δημοσίευση από THERY »

Οπότε ακολουθώ οδηγίες απο τα επίσημα Set up για την εγκατάσταση και ενημερώνω για νεότερα.
Σωστό;
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Ορθόν
e-HAF Admin
THERY

ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Δημοσίευση από THERY »

Φίλε Anzac,
θα ήθελα σε παρακαλώ τους κωδικούς που χρειάζονται για την εγκατάσταση του εξομοιωτή καθώς και άν χρειάζονται κωδικοί για το teamspeak.
Eυχαριστώ...
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

ok
e-HAF Admin
atsalis_p
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από atsalis_p »

Γεια σου φίλε THERY, καλωσόρισες στην e-HAF κι από εμένα.

Φίλε μου οι περισσότεροι είμαστε στην ίδια φάση με εσένα, κοντά στην ηλικία, κοντά και στο όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα.

Πίστεψέ με, αν παραμείνεις εδώ και προχωρήσεις στις πτήσεις, κι αν έχεις πραγματικά επιθυμία να εμβαθύνεις,
εδώ στην e-HAF θα γνωρίσεις και θα νιώσεις πράγματα που στα όνειρά σου δεν θα έβλεπες ότι θα μπορούσες να συναντήσεις...

Καλή συνέχεια...

atsalis_p
Εικόνα
ALL GAVE SOME... BUT SOME GAVE ALL

Εικόνα
iptamenosg12
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από iptamenosg12 »

Φίλε η κάρτα γραφικών σου είναι οκ και στο λέω διότι εγώ έχω στο λαπ τοπ μου μια ποιο χάλια από αυτή και τρέχω κανονικά το AF και στο OF το μόνο πρόβλημα μου είναι τα vista λογικά αν έχεις xp τότε πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα .
Ένας τρελός πιλότος (λέμε τώρα) στα F-16
THERY

ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΑΛΛΑ...

Δημοσίευση από THERY »

Λοιπόν, όπως καταλάβατε και από τον τίτλο της παρούσας δημοσίευσής μου δεν είχα το τέλειο αποτέλεσμα.
Με την βοήθεια ενός φίλου εγκατέστησα τον εξομοιωτή και το TeamSpeak ΑΛΛΑ...

1.Χωρίς να ξέρω τι φταίει στην πραγματικότητα μόλις ξεκινάω (πάντα off line) με βγάζει σε πτήση με τα πάντα γύρω μου ανακατεμένα.
Λευκός ουρανός, το HUD μισό στην άκρη αριστερά στην οθόνη,χωρίς να έχω κάν τον έλεγχο του α/φους και οι ενδείξεις των οργάνων σκόρπιες στο σημείο που θα έπρεπε να είναι η κεντρική κονσόλα.Λέτε να φταίνε τα Vista ή κάτι που δεν έχω κάνει εγώ σωστά; :?: :!: :cry:

2.Οσο για το TeamSpeak δεν ξέρω άν ακόμα δουλεύει γιατί ακόμα δεν έχει γίνει η σύνδεση forthnet που έχω αιτηθεί γιατί μαζί με αυτή περιμένω και νεα σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Επειδή μόνος μου δεν καταφέρνω και πολλά αν δοκιμάσω να συνδεθώ στο TeamSpeak θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει :?: :? :? :?

Ευχαριστώ προκαταβολικά καθώς επίσης ευχαριστώ και για τα καλά λόγια ενθάρρυνσης των atsalis_p και iptamenosg12
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

TS μπαίνεις όποτε θες, όσο θες, και σίγουρα θα βρείς αρκετούς για να σε βοηθήσουν.
e-HAF Admin
THERY

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ

Δημοσίευση από THERY »

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον φίλο Armada για την ενθάρυνσή του ,το σθένος του και την αγάπη του για την e-haf την οποία μου μετέδωσε και μου μετεδίδει για την συνέχιση της προσπάθειάς μου.
FAIL TO PREPAIR IS PREPAIRING TO FAIL
Απάντηση