Anzac έγραψε:αυτό που αναφέρεις, δεν το αναφέρει και ο οδηγός εγκατάστασης ;
αν ρωτάς εμένα, όχι. o οδηγός εγκατάστασης γράφει να πατήσεις 2 κουμπάκια και οτι όλα θα δουλεψουν.. δεν είναι τόσο απλά..
edit: το παρακάτω μπορεί να είναι άσχετο με την περίπτωση σου Copper.
το open falcon 4.7 "παίρνει" τα DTC απο το callsign.ini, και τα χρησιμοποιεί. οποιαδήποτε αλλαγή την αποθηκεύει πάλι εκεί..
το rapace launcher είναι άλλη ιστορία. παίρνει τις ρυθμίσεις που του δίνεις, και όταν θέλεις να σώσεις τις αλλαγές πατάς Save to DTC. λόγω του ότι έχει γραφτεί λάθος (προγραμματιστικά), παίρνει το PilotCallsign απο την registry, και δεν το διαβάζει σωστά. στην περίπτωση μου το PilotCallsign είναι: 47 53 46 00 72 00 00 00
αυτό μεταφράζεται σε: GSF\0r\0\0\0
με λίγα λόγια το rapace κάνει τις αλλαγές στο GSFr.ini και όχι στο GSF.ini γιατι αντι να σταματάει στον πρώτο \0 χαρακτήρα, απλώς τους "εξαφανίζει".. είναι λίγο τεχνικά όλα αυτά αλλα αφού με ρώτησες στο απαντάω
στο launcher που φτιάχνω το έχω φτιάξει αυτό αλλα είναι ακόμα beta και μπορεί να σας crasharei.
Open Falcon Launcher
όποιος έχει πρόβλημα ας πατήσει load defaults να δεί μήπως φτιάξει κάτι (το save to dtc το άφησα off μέχρι να το τεστάρω 100% - αν κ δουλεύει)
edit: έκανα μερικές αλλαγές τώρα λογικά δεν crasharei.. 21:32