Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Κεντρικό σημείο επικοινωνίας μελών

Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση

Απάντηση
condor
320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

Δημοσίευση από condor »

οι γονείς μου, οι παππούδες μου, και οι παππούδες των παππούδων μου κλπ είναι έλληνες.. παει αυτο για την καταγωγη..
condor έγραψε:...και των ξεχωριστών χαρακτηριστικών ενός έθνους καθώς επίσης με την πολιτική ανεξαρτησία του έθνους
δεν χρειάζεται νομίζω να αναφέρω ποια είναι αυτά... η γλώσσα, τα ήθη και έθιμα μας είναι μερικά απο αυτά...
επίσης.. όταν δίνεις σε έναν αλλοδαπό(ξένο αν θες) το δικαίωμα να εκλεγεί και να εκλέγεται δεν αποτελεί έστω και εν δυνάμει απειλή για την πολιτική ανεξαρτησία του έθνους/κράτους? μόνο στην Αθήνα ζούνε 2.000.000 μετανάστες.. για κανε τα μαθηματικά.!

όταν κατεβαίνω κέντρο(Αθήνα) αναρωτιέμαι που ζώ.. στην αλβανία, στο πακιστάν ή στην Ελλάδα; :roll:
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
Άβαταρ μέλους
Anzac
Administrator
Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anzac »

Στην Αθήνανινστάν ζείς
e-HAF Admin
condor

Δημοσίευση από condor »

δυστυχώς νομίζω οτι έχεις δίκιο :cry:
Μ Π Α Ν Α Ν Ι Α
R U L E S
Εικόνα
[marq=left] :C130: 322VTTS :arrow: HAF525[/marq]
squid

Δημοσίευση από squid »

το μεγαλυτερο προβλημα της ελλαδας ειναι οι ελληνες. Οσο δεν θα πουληθει η χωρα οπως ειναι να αγοραστει απο καποιον πολιτισμενο (που φυσικα θα το κανει για το δικο του συμφερον αλλα ειναι μονοδρομος και η μονη λυση) δεν προκειται να παει πουθενα αυτο το μερος και οι μαμελουκοι που το κατοικουμε. Και υπαρχει και σοβαρη πιθανοτητα ο αγοραστης να ειναι οι Τουρκοι, οι οποιοι κανουν συνεχως αλματα επι της ουσιας, αποδεικνυουν οτι εχουν κλαβα και ξερουν να την χρησιμοποιουν, ενω εμεις μια ζωη θα βαυκαλιζομαστε με σουρεαλιστικες , ανυποστατες αντιληψεις, πεποιθησεις, μπουρδολογια και αυνανισμο.
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Antwnis

Δημοσίευση από Antwnis »

Εχμ ναι, βασικά το μεγαλύτερο ζήτημα της Ελλάδας είναι.. το ελληνονελληνικό. Αν όλα προσωποποιούνται,να χουμε κάποιον 'κακό' να κράζουμε δλδ, αν ο καθένας ψηφίζει για την πάρτι του μόνο -καμιά φορά βάσει ιδεολογίας ή κοινού συμφέροντος, καμιά φορά όμως- δημοσιογράφοι και τηλεοράσεις μαλακίζονται διαρκώς.

Αν ο Έλληνας, από όσο βλέπω (εδώ στο forum/ παραπάνω) γενικώς δηλαδή χωρίζεται μόνο σε >ωχαδερφιστή >παρτάκια >αυτόν είναι στο ένα ή το άλλο στρατόπεδο και τρώει κολλήματα με τις λέξεις,ορισμούς,έννοιες τι να πω. Δηλαδή ή πρέπει να είμαστε στον άξονα οικογένεια-αξίες-Ο.Υ.Κ.-έξω όλοι οι ξένοι-πόλεμος, ζήτω τα χακί,αετοί α ου... ή αναρχικοί-όχι σε όλα, επιχειρήσεις και οικονομικά μοντέλα- ιδιοκτησία τέρμα,λουλούδια και lsd..

Ε αφού απ'τα παραπάνω, συμφωνούνε όλοι οτι είμαστε Ελλαδιστάν,ας κάνουμε και κάνα εμφίλιο να γουστάρουμε βρε παιδιά :)
Διαλέξτε μεριά και θα λυθούν όλα τα προβλήματα του κράτους....επιστροφή στο παρελθόν.

Εγώ λέω, αν βλέπεις στο μετανάστη μόνο το πρόβλημα (και προβλ. της εθνικής σου ταυτότητας),κοίτα πρώτα να καλλιεργήσεις τον εαυτό και τους απογόνους σου,μην ψηφίζεις κιόλας τον κάθε πολιτικό που εκμεταλλεύεται το θέμα στο τέρμα, ποιός δεν το κάνει απαυτoύς να μου πεις αναλόγως κοινού ,ε και κοίτα προσωπικά να βελτιώσεις την κατάσταση.Γίνετε και uncle Sam κιόλας,παρόμοιες με τις παραπάνω καταστάσεις έχουν εκεί,συνδιάζουν και τη "δημοκρατία" με τα ντου που κάνουν ανα τον κόσμο,αγώνες ελευθερίας και δεν ξέρω και γω..

Μορφώσου και παραπάνω άμα λάχει να μη σου παίρνει κανείς τη σημαία στην παρέλαση,αλλιώς ζήσε για το χαρτί μόνο και ας πνηγούν τα άλλα. Δεν είμαι ούτε αλλοδαπός ούτε πάω να κομματοποιήσω το θέμα,αλλα βλέπω προς τη μια μεριά γέρνετε πολλοί,αποψή μου πάντα.Τι διάολο στο Σύνταγμα μένετε όλοι και σας την πεύτουν Πακιστανοί; Φυσικά και θα τους αφήσει η Τουρκία,μαλάκες είναι αφού υπάρχουμε εμείς και η Ε.Ε. :shock:

condor: ο Δραγούμης στην εποχή που το είπε εννοούσε να είμαστε ψυχή και σώματι πατριώτες λόγω της κατάστασης, που χρειαζόταν παραπάνω η Ελλάδα τότε, ή να φανατιστούμε σε στυλ Σκόπια/Αλβανία/ισλάμ,Τουρκίας,Ιράν (τι εννοώ: ανασφάλεια προς το διαφορετικό,παρελθοντολογίες,μιζέρια & ουτοπίες) και να τα σφάξουμε όλα; Άλλο να σαι περίφανος για την χώρα σου και το παρελθόν και αλλο ο φανατισμός και το low life παρόν.Αν είναι έτσι και η Μογγολία έχει δραγούμιδες. Πώς το εννοείς εσύ δηλαδή;
kypselos

Δημοσίευση από kypselos »

και που σαι ακομα...

τωρα ολοι εκ&ηλωνονται κατα των ξενων α&ιακριτα...

&εν τους εν&ιαφερει αν ειναι ε&ω νομιμα ή παρανομα.αν καποιοι εχουν χτισει πια τη ζωη τους ε&ω.αν &εν υπαρχει τιποτα γι

αυτους αλλου...ετσι απλα χωρις &ιακριση...

αυριο και με τη φτωχεια και ανεχεια που ερχετε θα στραφουν κατα των συνελληνων.

ειναι αυτο που λενε..."της κακιας ψ@λης της φταινε και οι τριχες της"
squid

Δημοσίευση από squid »

(εγω το ηξερα οτι ελεγε κατι για το μεγεθος της)
"πότε θα έρθει η 28η Οκτωβρίου να πάμε σην παρέλαση να δούμε τα τζάμπο και τα στούκας"
-------------------------------------------------------
- Εμείς πόσα F-16 έχουμε?
- 'Ενα

Εικόνα
kypselos

Δημοσίευση από kypselos »

:lol:
Bishop
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Bishop »

Το ποσταρα και αλλου, αλλα νομίζω ότι εδω αποκτά μεγαλύτερη αξία

http://www.athensvoice.gr/the-paper/art ... /edito-289
To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence
Απάντηση