Τιμή Βενζίνης
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
τωρα κανουμε μια &ιαφανη προσπαθεια.
τωρα ισως οι θυσιες μας πιασουν τοπο.
-10% και οι υπουργοι απο χθες.σε αναμονη για τους υπαλληλους της Βουλης και τους 16 μισθους.
να ζητατε και να μαζευετε απο&ειξεις καιρος ειναι να αποκτησουμε ολοι φορολογικη συνη&ηση.
να μην ανεχομαστε τον καθε καρεκλα υπαλληλισκο που μας προσβαλει.
τωρα ισως οι θυσιες μας πιασουν τοπο.
-10% και οι υπουργοι απο χθες.σε αναμονη για τους υπαλληλους της Βουλης και τους 16 μισθους.
να ζητατε και να μαζευετε απο&ειξεις καιρος ειναι να αποκτησουμε ολοι φορολογικη συνη&ηση.
να μην ανεχομαστε τον καθε καρεκλα υπαλληλισκο που μας προσβαλει.
Ευχαριστώ αλλά δεν παίρνω τους μισθούς των Βουλευτών (ούτε τους έπαιρνα για να έχω καβάτζα)
Εγώ, όπως και εσείς οι υπόλοιποι φαντάζομαι, συνεχίζω να παίρνω τον ίδιο μισθό που έπαιρνα, μόνο που κάθε φορά, προστίθενται και νέα έξοδα που μου βγαίνουν παραπάνω απο αυτά που έδινα πρίν.
μια το κτηματολόγιο
μια το ΕΤΑΚ
μια το σημα τελών
μια τα διόδια
μια η αύξηση στην βενζίνη
μια οι αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα
Ας επικεντρωθούμε όμως στην Βενζίνη.
Στην έξτρα προσθήκη φόρου , το κάνουμε άμεσα. Στην άνοδο της τιμής της Βενζίνης επειδή στραβοκοιμήθηκε εχτές ο Ομπάμα, είμαστε πάλι άμεσοι.
Στο να ρίξουμε όμως την τιμή, και να έχουμε τις ίδιες τιμές με την υποτιθέμενη ΕΕ που είμαστε μέλος, αυτό δεν μας ενδιαφέρει και το παρακάμπτουμε.
Πράσινη οικολογική συνείδηση.
Πάρτε αμάξια, χώστε λεφτά στα σήματα τελών, στις βενζίνες και στα Διόδια
Αλλά καλύτερα άφησε το αμάξι σου και πάρε Δημόσια Συγκοινωνία.
Εγώ, όπως και εσείς οι υπόλοιποι φαντάζομαι, συνεχίζω να παίρνω τον ίδιο μισθό που έπαιρνα, μόνο που κάθε φορά, προστίθενται και νέα έξοδα που μου βγαίνουν παραπάνω απο αυτά που έδινα πρίν.
μια το κτηματολόγιο
μια το ΕΤΑΚ
μια το σημα τελών
μια τα διόδια
μια η αύξηση στην βενζίνη
μια οι αυξήσεις σε όλα τα προϊόντα
Ας επικεντρωθούμε όμως στην Βενζίνη.
Στην έξτρα προσθήκη φόρου , το κάνουμε άμεσα. Στην άνοδο της τιμής της Βενζίνης επειδή στραβοκοιμήθηκε εχτές ο Ομπάμα, είμαστε πάλι άμεσοι.
Στο να ρίξουμε όμως την τιμή, και να έχουμε τις ίδιες τιμές με την υποτιθέμενη ΕΕ που είμαστε μέλος, αυτό δεν μας ενδιαφέρει και το παρακάμπτουμε.
Πράσινη οικολογική συνείδηση.
Πάρτε αμάξια, χώστε λεφτά στα σήματα τελών, στις βενζίνες και στα Διόδια
Αλλά καλύτερα άφησε το αμάξι σου και πάρε Δημόσια Συγκοινωνία.
e-HAF Admin
Το μετρο βασιλη με προσχημα αρχαιολογικα ευρηματα αν και οι εργασιες εκτελουνται σε βαθος 16μ υπο την επιφανεια του εδαφους αναμενεται να παυσει τις διαδικασιες κατασκευης του, γιαυτο κ προς το παρον απο το 2012 παμε για 2014....φυσικα απλα δεν υπαρχουν χρηματα...
ΥΓ1. Σημερα στα νεα ελεγε κατι για την παραλαβη των Απατσι D μετα απο 3 χρονια αποθηκευσης στα Μεγαρα. Ξερει κανεις τπτ παραπανω η λεει αρλουμπες η εφημεριδα?
ΥΓ1. Σημερα στα νεα ελεγε κατι για την παραλαβη των Απατσι D μετα απο 3 χρονια αποθηκευσης στα Μεγαρα. Ξερει κανεις τπτ παραπανω η λεει αρλουμπες η εφημεριδα?
Jester
A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]

A good pilot is compelled to always evaluate what's happened, so he can apply what he's learned.
[marq=left]:m2k:.......:f16:[/marq]