Καλημερα απο Κρατερό
Συντονιστής: Διαχείριση
Καλημερα απο Κρατερό
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την πολύ ωραία κοινότητα που έχετε δημιουργήσει.
Μετά από δύο εβδομάδες συνεχόμενων δικών μου λαθών και με την κατανόηση του webmaster τον οποίο και ευχαριστώ κατάφερα επιτέλους να εγγραφώ στη δημόσια συζήτηση.
Πιστεύω να μην εχω πρόβλημα με τον Η/Υ (i7 3giga,vista 32bit ultimate, asus4870) και γρήγορα να τα πούμε στον αέρα.
Κάλη συνέχεια και καλές πτήσεις.
Μετά από δύο εβδομάδες συνεχόμενων δικών μου λαθών και με την κατανόηση του webmaster τον οποίο και ευχαριστώ κατάφερα επιτέλους να εγγραφώ στη δημόσια συζήτηση.
Πιστεύω να μην εχω πρόβλημα με τον Η/Υ (i7 3giga,vista 32bit ultimate, asus4870) και γρήγορα να τα πούμε στον αέρα.
Κάλη συνέχεια και καλές πτήσεις.
Το <<δύσκολο>> κομμάτι της εγγραφής πραγματοποιήθηκε σε δύο βδομάδες, το download του falcon να μην κρατήσει άλλες δύο!!!!
Δύο φορές μεχρι τώρα σταμάτησε στα 1,2g και στα 0,8g (την πρώτη απο διακοπή ρεύματος, την δεύτερη άγνωστα τα αίτια).
Μήπως να φέρω κάνα παπά να ρίξει κάνα ευχέλαιο;
Anzac το είπα χθές στον κηδεμόνα μου, στην αρχή ειπε ναι, μετά όμως διαβάζοντας αυτό:
faq 14.
Η Κοινότητα της e-HAF ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:
ΤΟ FALCON 4.0 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
άρχισε να το σκεφτεται....
Δύο φορές μεχρι τώρα σταμάτησε στα 1,2g και στα 0,8g (την πρώτη απο διακοπή ρεύματος, την δεύτερη άγνωστα τα αίτια).
Μήπως να φέρω κάνα παπά να ρίξει κάνα ευχέλαιο;
Anzac το είπα χθές στον κηδεμόνα μου, στην αρχή ειπε ναι, μετά όμως διαβάζοντας αυτό:
faq 14.
Η Κοινότητα της e-HAF ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:
ΤΟ FALCON 4.0 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
άρχισε να το σκεφτεται....
Νομίζω ότι ο mozila έχει -ενσωματωμένο- download manager μιάς και μετά από τον "ερχομό" του ρεύματος ξεκίνησε το κατέβασμα από το σημείο που είχε σταματήσει (αυτή δεν είναι η λειτουργία του download manager).
Αν και λιγο off topic (τι λίγο πολύ), ψάχνοντας σήμερα να κανω την προίκα μου έπεσα πανω στον SAITEK JOYSTICK X52 PRO με 135ευρω. Μη θέλοντας να δωσω παραπανω ευρώπουλα είναι καλή η τιμή και πόσο αξιόπιστο είναι;
Αν και λιγο off topic (τι λίγο πολύ), ψάχνοντας σήμερα να κανω την προίκα μου έπεσα πανω στον SAITEK JOYSTICK X52 PRO με 135ευρω. Μη θέλοντας να δωσω παραπανω ευρώπουλα είναι καλή η τιμή και πόσο αξιόπιστο είναι;