Jokes
Συντονιστές: the_ripper, Διαχείριση
Οι 10 καλύτερες ατάκες για το βίντεο της Τζούλιας
1.Τζούλιαααααααα έλααααααα! Θα βάλουμε Σαμπάνιααααααα!!!
2.Το κάμα σούτρα θα ξαναγραφτεί για να συμπεριλάβει την στάση σαμπανάτο.
3.Νέες φράσεις θα δημιουργηθούν πχ πάμε για ένα μπουκάλι σαμπάνια;;;;
4.Αγαπημένο παιχνίδι της Τζούλιας στο σχολείο; Η "μπουκάλα"...
5.Έκτακτη Είδηση: Η Τζούλια προσφέρει τα ποσοστά της στο ταμείο στήριξης της Ελλάδας. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο
6.Αγαπημένος τραγουδιστής της Τζούλιας;;; – Σαμπάνης!
7.Μετά το αγγούρι τώρα και η σαμπάνια: "Άλλος την πίνει και δροσίζεται, άλλος την... πίνει και ζορίζεται.
8.Τζούλια άσε την σαμπάνια και πιασε μια "Μαλαματίνα" !
9.Ο κατασκευαστικός κλάδος έδειξε χθες τα πρώτα σοβαρά σημάδια ανάκαμψης. Η μισή Ελλάδα το έριξε στο ..σοβάτισμα!
10.Αν η ταινία κάνει διεθνή καριέρα, θα φτιάξει το ελληνικό ισοζύγιο;
e-HAF Admin
-
nickkallistis
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

H μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες!!!
Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα.
Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους). Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:
1. είχαμε παχύνει,
2. μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα,
3. αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα,
4. ήταν αδύνατο να κάνουμε... λογικές σκέψεις
5. μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο παρότι,ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο,
6. κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος,
7. είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ
8. και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί.
Pontios Papagalos (Temeteron) (O Papagalikas)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HDFtFSr683o[/youtube]
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
Ο Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια:
Dr. Marc Faber tells it how it is
"Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα. Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες. Αν αγοράσουμε PC, πάνε στην Ινδία. Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα. Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία. Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία.
Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες, γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που παράγονται στις ΗΠΑ.
Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."
Λοιπόν... στην Ελλάδα **οι μπύρες είναι Γερμανικές**, και **οι πουτάνες είναι Ρωσίδες**... άρα **χέσε μέσα**
e-HAF Admin
-
anka

3 ψαροντουφεκάδες έχουν βουτήξει για ψάρια, όταν κάποια στιγμή, με θωρακισμένη mercedes πέφτει στην θάλασσα, δίπλα στο σημείο που βρισκόντουσαν. Αμέσως παρατάνε τα ψάρια, και προσπαθούν να σώσουν τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο. Τους σώζουν και έκπληκτοι διαπιστώνουν ότι ένας από τους επιβάτες είναι ο Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός (τέως πλέον) προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που οι 3 φίλοι κατέβαλαν για να τον σώσουν, τους ανακοινώνει πως θα ικανοποιήσει από μια επιθυμία του κάθε ένα τους.
Ο πρώτος του λέει ότι επιθυμεί να γίνει δημόσιος υπάλληλος και ο Κ.Κ. του λέει : "Αυτό είναι πανεύκολο Την Δευτέρα μπορείς να παρουσιαστείς στην υπηρεσία της αρεσκείας σου"
Ο δεύτερος του λέει ότι επιθυμεί ένα super-duper wow αυτοκίνητο και ο Κ.Κ. του λέει : "Αυτό είναι πανεύκολο Αύριο θα το έχεις έξω από το σπίτι σου"
Ο τρίτος του λέει: "Κύριε πρωθυπουργέ, εγώ θα επιθυμούσα να μου παραχωρήσετε ένα ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο" Έκπληκτος ο Κ.Κ. τον παρατηρεί από πάνω ως κάτω και δεν διαπιστώνει εκ πρώτης όψεως κανένα εμφανές πρόβλημα που να δικαιολογεί την επιθυμία του 3ου ψαροντουφεκά
Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος σε αυτόν του λέει: "Αγαπητό μου παιδί, από ότι μπορώ να δω, εσύ χαίρεις άκρας υγείας και είσαι αρτιμελής, γιατί άραγε μου ζητάς κάτι τέτοιο;"
Και ο τρίτος του απαντά: "Τώρα δεν το χρειάζομαι, αλλά θα το χρειαστώ όταν μάθει ο πατέρας μου ποιον έσωσα!!!!¨"
Ο πρώτος του λέει ότι επιθυμεί να γίνει δημόσιος υπάλληλος και ο Κ.Κ. του λέει : "Αυτό είναι πανεύκολο Την Δευτέρα μπορείς να παρουσιαστείς στην υπηρεσία της αρεσκείας σου"
Ο δεύτερος του λέει ότι επιθυμεί ένα super-duper wow αυτοκίνητο και ο Κ.Κ. του λέει : "Αυτό είναι πανεύκολο Αύριο θα το έχεις έξω από το σπίτι σου"
Ο τρίτος του λέει: "Κύριε πρωθυπουργέ, εγώ θα επιθυμούσα να μου παραχωρήσετε ένα ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο" Έκπληκτος ο Κ.Κ. τον παρατηρεί από πάνω ως κάτω και δεν διαπιστώνει εκ πρώτης όψεως κανένα εμφανές πρόβλημα που να δικαιολογεί την επιθυμία του 3ου ψαροντουφεκά
Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος σε αυτόν του λέει: "Αγαπητό μου παιδί, από ότι μπορώ να δω, εσύ χαίρεις άκρας υγείας και είσαι αρτιμελής, γιατί άραγε μου ζητάς κάτι τέτοιο;"
Και ο τρίτος του απαντά: "Τώρα δεν το χρειάζομαι, αλλά θα το χρειαστώ όταν μάθει ο πατέρας μου ποιον έσωσα!!!!¨"
FLY LOW - HIT HARD
-
Swat

Στο 1:28 το γυρισε σε Death Metal xaxaxa!!Cipher έγραψε:Pontios Papagalos (Temeteron) (O Papagalikas)
-ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ:
«Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!»
- ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ:
«ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ... ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!»
-ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ:
«ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!»
-ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :
«ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !!
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ......
ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!»
e-HAF Admin