Γιορτή Αεροπορίας 2010
Πάλι καλά που μπήκα και είδα οτι κάτι ετοιμάζετε!
Θα πήγαινα πουρνό πουρνό σήμερα και θα περίμενα να δω στον αέρα Block52+
Εις αύριο τα σπουδαία το λοιπόν.
Θα ξεκινήσετε τσούρμο ή θα βρεθήτε εκεί? Απο πλευράς μου θα είμαι με μηχανή και το πιθανότερο δικάβαλος.
Αν ξεκινήσετε απο Αθήνα παρέα δώστε στίγμα και ώρα να πιάσω και γω φτερό. Ειδαλλιώς, μιας και φατσικώς δε γνωρίζω κανένα, και για να αποφύγουμε να ψάχνουμε γαρύφαλα σαββατοκυριακάτικα δωστε ένα ραντεβού Τανάγρα.
Θα πήγαινα πουρνό πουρνό σήμερα και θα περίμενα να δω στον αέρα Block52+
Εις αύριο τα σπουδαία το λοιπόν.
Θα ξεκινήσετε τσούρμο ή θα βρεθήτε εκεί? Απο πλευράς μου θα είμαι με μηχανή και το πιθανότερο δικάβαλος.
Αν ξεκινήσετε απο Αθήνα παρέα δώστε στίγμα και ώρα να πιάσω και γω φτερό. Ειδαλλιώς, μιας και φατσικώς δε γνωρίζω κανένα, και για να αποφύγουμε να ψάχνουμε γαρύφαλα σαββατοκυριακάτικα δωστε ένα ραντεβού Τανάγρα.
-
kostas_xalkida
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

- Επικοινωνία:
-
kostas_xalkida
- 320 ΠΜ Ίκαρος/ 320FW Pilot

- Επικοινωνία:
-
ts_limnos
Χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποια δικά μας παιδιά σήμερα στην 114ΠΜ! Όσον αφορά το demo team ήταν καλό για 1η φορά... Άλλωστε όταν ετοιμάζεται κάτι για 1η φορά με πίεση χρόνου και χρήματος, σίγουρα δεν θα είναι 100% καλό. Είμαι όμως απόλυτα σίγουρος πως την επόμενη φορά που θα το δούμε, θα είναι μακράν σε πολύ καλύτερο επίπεδο!!!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προσωπικά σε όλο το team για το θέαμα που μας χάρισαν! Μανωλάκη το τελευταίο pass ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Η ηγεσία της Π.Α. και το team των ''χοντρών'' να δει παρακαλώ ΠΟΛΥ την απήχηση που έχει στον λαό η Π.Α. Πάρα πολύς κόσμος σήμερα στην 114, μόνο και μόνο για να δει 10'-15' ένα αεροπλάνο στον αέρα...!!! Το οποίο μάλιστα δεν ήταν ούτε ΚΑΝ σαν στατικό έκθεμα...!!!! ΝΤΡΟΠΗ....
Βλέπεις Πάγκαλε, εμείς στηρίζουμε και τιμούμε τους ανθρώπους της Π.Α. και όχι μόνο....
Και αύριο 114 πιθανόν εγώ...! (μια φορά δεν φτάνει...
)
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προσωπικά σε όλο το team για το θέαμα που μας χάρισαν! Μανωλάκη το τελευταίο pass ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Η ηγεσία της Π.Α. και το team των ''χοντρών'' να δει παρακαλώ ΠΟΛΥ την απήχηση που έχει στον λαό η Π.Α. Πάρα πολύς κόσμος σήμερα στην 114, μόνο και μόνο για να δει 10'-15' ένα αεροπλάνο στον αέρα...!!! Το οποίο μάλιστα δεν ήταν ούτε ΚΑΝ σαν στατικό έκθεμα...!!!! ΝΤΡΟΠΗ....
Βλέπεις Πάγκαλε, εμείς στηρίζουμε και τιμούμε τους ανθρώπους της Π.Α. και όχι μόνο....
Και αύριο 114 πιθανόν εγώ...! (μια φορά δεν φτάνει...
''TRAIN AS YOU WILL FIGHT''
HAF
HAF
-
Christos_23
- Επικοινωνία: